Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu?

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen yıl bu durumda olan ben duyduğum ama ciddiye almadığım bu tür sitelere üye olmaya başladım. Ve bu yazıda servis özelliklerinden bahsedeceğim. Başlamadan önce kısa bir info, Deniz Bitti[/b] gerçek ismim değil, aşağıda ki yöntemlerle aramayın boşuna. Bu isimle ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 11:40 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu?





Geçen yıl bu durumda olan ben duyduğum ama ciddiye almadığım bu tür sitelere üye olmaya başladım. Ve bu yazıda servis özelliklerinden bahsedeceğim. Başlamadan önce kısa bir info, Deniz Bitti[/b] gerçek ismim değil, aşağıda ki yöntemlerle aramayın boşuna. Bu isimle ilk kez buraya yazıyorum.







Önce yabancı bir siteye üye oldum. Buna şaşıranlar olduğu için yine şaşıracak olanlar olabilir diye hemen açıklayayım. Lokasyona göre arama/bulma seçeneği olduğu için sitenin yabancı olması hiç sorun değil Ingilizce bildiğiniz sürece. Bu sitelerde hazırladığınız profili Ingilizce yazmak zorundasınız. Site editörleri Türkçe bilmediği için okuyamadıkları bir içeriği approve etmez. Diğer taraftan Türkçe bilen editör işe alsalar üye sayıları artar ama şimdi yabancı siteye nasıl üye sayılarını arttıracağı dersi vermeyeceğiz…Zaten epey akıllılar çünkbaşka benzer tür sitelerle de pop up reklam ve linklerle işbirliği içindeler ve bu pop up reklamlarla diğer bir taneden de haberdar oldum. ( e-ticaret site sahipleri neymiş? -Rakibine reklam vermek kötbir şey değilmiş.) Diğer taraftan üye sayısı bu kadar fazla olan sitelerde müşteri hizmetlerini yönetmekte pek kolay değil sanırım. Biraz meraklı olduğumdan fotoğraf yerine şu alana bir DNA Jpg upload edeyim dedim. Demez olsaydım, müşteri hizmetlerini test etmek için fırsat çıktı karşıma. Benim profil pendingde asılı kaldı. Tabi profil onaylarını verenlerle, müşteri şikayetleri, problemlerini çözenler ayrı bölümler ve farklı kişiler olduğu için benim sorunu çözemediler. Sitenin böylece hidden üyesi oldum istemeden. Neden hidden olmadığım halde, hidden kaldığımı anlamadılar ama ben de saçma kurcama merakı yüzünden 25$ ödeyip, beni kimsenin bulamayacağı bir siteye üye olmuş oldum. Sonra başka bir profil yarattım ve hem mailler almaya, hem de göndermeye başladım.







Yabancı site üyelerinin profilin Inglizce olması sebebi eğitim düzeyi yüksek sayılır diyebilirim. Nerden mi biliyorum yazıştığım bazı kişilerin hidden olmayan e-maillerinden arama motorlarında soy adı bu olsa, ilgi alanları şuymuş (mesela telsiz, tenis…) bakalım ne çıkacak dediğimde çıkan sonuçlardan o kişinin kim olduğunu bulup, bazılarının master tezlerine kadar okudum. Ya da 35 yaşındayım diyen kişinin aslında 42 yaşında olduğunu bulabildim. İlerleyen bölümde bu yaş konusuna daha fazla değineceğim…Bir keresinde Isp servisden alınmış bir e-mail adresi şirket ismi gibi gelince www.register.com ‘dan baktığımda ise o kişinin ev, iş adres telefonları herşey vardı. Bunları dikkat edin diye yazıyorum yoksa kimseyi arayacağım falan yoktu ben sadece bakayım bulabilecekmiyim diye uğraşırken eğleniyordum ama kendinizi deşifre etmediğinizi sanıyorken, meraklının biri isterse 2-3 dakika da master tezinize kadar okuyabiliyor.







Sonra bizim yerli çöpçatan siteleri nasılmış bakayım dedim ve 1-2 tanesine üye oldum. İlk önce 1 ay dolmadan çok saçma sapan mesajlar geliyor, yazım kurallarına dikkat etmiyorlar diye sinir olup sildim.







Sizin de sinirinize dokunuyor mu bilmiyorum. Noktalama işaretinden sonra space verilmemiş yazılar, "i" yerine "ı". "ı" yerine "i" değil, dikkatli okuyunuz. Türkçe olmayan klavyelerde haliyle büyük İ harfi yok ve küçük "ı" da yok ama kimilerini bunu tam ters oturtmuş beyninde. Profillerden birinde bu yazım kurallarına dikkat edilerek yazılmasını istemiştim. Yüzlerce küfür eden mail gelmişti. Hem de yine "i" yerine "ı " yazarak. Küfür yememek için o profili silmeyi daha uygun gördüm.







Bir kaç ay sonra tekrar üye olduğumda bu sitelerden birine kalitenin biraz daha yükseldiğini gördüm. Geçtiğimiz aylarda online alış veriş yaptığım sitelerden birinin anketini doldurunca bana kardeş sitelerinden 1 haftalık üyelik hediye ettikleri mesajı gelince oraya da üye oldum.







8-9 aylık bu periyod da üye sayılarının ve insanların Netde kendine yön bulmak konusunda artan bir grafik izlediğini görüyorum.







Gelelim şu yaş konusuna:







Arama seçenekleri içinde yaş gruplarına göre arama var. Bu yüzden genelde insanlar bulunma/seçilme şanslarını arttırmak için en çok seçileceğini tahmin ettiğini yaş grubunda beyan ediyor kendisini. Gerçek ismini vermek yerine kendine isim uyduranlar var. Neden bilmem "Murat" ismini erkekler çok tercih ediyor. Sonra bir ara tanışılırsa söylüyorlar gerçek isimlerini ama Muratın Barbaros olduğunu insanın beynine izah etmesi zor oluyor. (Çok saçma) Yaş konusunda yanlış beyanda bulunmaları yalancı olmaktan çok 40 yaşında birine kimse yazmak endişeleri. Gerçi ben yanlış beyandan hiç hoşlanmam.







Yaşam Tarzı, evli mi-bekar mı?"nın kibarcası. "Belirtmek istemiyor", "ayrı" gibi ifadeler yine arama seçeneklerinde aslında o grubu aramasanız da sonuçlar içinde çıkmaya dönük karşı bir hamle…Tabi bu kişilerde evli. Diğer taraftan dosdoğru "evli" diye beyan edenler de var. Dürüstlüklerinden dolayı en az tercih edilecek grup olmalarına rağmen kutlanmaya değerler.







Peki sonuç ne oldu derseniz? Ben hala yalnızım, fazla aktif olmamakla birlikte üyeliklerim de bir yerlerde devam ediyor. E-çöpçatan sitelerde kendileri için çok özel kişileri bulanların bir çeşit başarı hikayeleri de var. Yalan söyleyecek halleri yok, arada denemekte fayda var. Benim gibi kurcalamak, çözmekten hoşlanan hatta belki beni çözecek birini bulurum…Tabii bir de size bu yazıyı yazacak kadar tecrübe sahibi oldum.







Kaynak:Kadınvizyon

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu?

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler e-Çöpçatan'lar İşe Yarıyor mu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen yıl bu durumda olan ben duyduğum ama ciddiye almadığım bu tür sitelere üye olmaya başladım. Ve bu yazıda servis özelliklerinden bahsedeceğim. Başlamadan önce kısa bir info, Deniz Bitti[/b] gerçek ismim değil, aşağıda ki yöntemlerle aramayın boşuna. Bu isimle ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.