Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Mobbing'e Uğrayanlar Konuşuyor..

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Mobbing'e Uğrayanlar Konuşuyor.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir ay önce yazdığım Gündemde Mobbing (Ofislerde Psikolojik Şiddet) Var, pek çok okuyucumuzdan yorum aldı. Mobbinge uğrayan pek çok kişi olduğunu görüyoruz. Yazımızın devamını getirmeden önce bu okuyucu maillerinin 2 tanesini sizlerle paylaşmak istiyoruz.. Bu maillerden ilkinde, ismini yayınlamamızı haklı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Mobbing'e Uğrayanlar Konuşuyor..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 11:36 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Mobbing'e Uğrayanlar Konuşuyor..

Bir ay önce yazdığım Gündemde Mobbing (Ofislerde Psikolojik Şiddet) Var, pek çok okuyucumuzdan yorum aldı. Mobbinge uğrayan pek çok kişi olduğunu görüyoruz. Yazımızın devamını getirmeden önce bu okuyucu maillerinin 2 tanesini sizlerle paylaşmak istiyoruz..

Bu maillerden ilkinde, ismini yayınlamamızı haklı nedenlerle istemeyen okuyucumuz şunları söylüyor;

Ben de iş yerinde mobbinge uğrayanlardanım. Önceleri yaşadıklarımın mobbing olduğunu bilmiyordum ve olaylara bir türlanlam veremiyordum. Daha sonra üye olduğum bir kişisel gelişim sitesinden mailime mobbingle ilgili bir yazı geldi ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

2yıldır çalıştığım isyerinde, işe başladığım günden 3-4 ay sonra başlayan bu iş yeri terörünyaşamaktayım. Yani yaklaşık 14 aydır haftanın bir çok günve her hafta iş yeri terörüne maruz kalmaktayım.

Yaşananlar tam anlamı ile İNSAN HAKLARI ihlalidir. En kısa zamanda iş kanununa bu durumun eklenmesini diliyorum. Zor ve çok stresli günler yaşadığımı inkar edemem. Üstelik bu süreçte eğitimim devam ediyordu. Neyse ki tamamladım. Ancakyapılanlar beni yıldırmadı tam tersine araştırmaya ve bu tip insanların çok zavallı ve ruhsal olarakyetersiz olmalarını anlamama vekendi mutsuzluklarını başkalarını mutsuz ederekkapatmaya çalıştıklarını ve ayrıca mesleki yetersizliklerini kapatmak için bu tip yollara başvurduklarını anladım.

Kısacası bu insanlar aslında toplum için tehlikeoluşturuyorlar. Psikolojik yardıma ve rehabilastasyona ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.Okuduğum makalelerdeülkemizdeiş yerlerinde bu tip durumunyaygın bir şekilde yaşandığı görülüyor. Dolayısı ile mobbing uygulayanların sayısının fazla olduğu ortaya çıkıyor. Bu durumun toplumsalolarak çok büyük maddi ve manevi kayıplar oluşturduğuna inanıyor ve bu konunun daha sık gündeme getirilmesini diliyorum.

Çalışmalarınızda başarılar diler ve bu konuya yer verdiğiniz için teşekkür ederim.

Diğer bir okuyucumuz ise kamudan.. Bu okuyucumuzun daha büyük bir baskı ile karşılaştığı görülüyor..

Mobbing heryerde var. Sadece yapanı küçültür, uğrayanı değil.

Benim yöneticim bayan ve de yaşıtım. 98den beri aynı işyerindeyim. 2001den beri neyi nasıl ölçtüğbilinmeyen dört şıklı kamu mdlük sınavından iyi not almışmış diye(ben de iyi aldım ama müdür olmak için yeterli torpilim yok diye düşünüyorum. Zaten malum kadrolaşma var)

Ehliyet ve liyakatimi sürünün parçası olamadığım halde aldım. Hala devam eden bir tavır var. Ben depresyon geçirdim kaç kere ...

Yöneticime göre çok rahat bir yerde çalışmanın bedelini ödemeliyim. Satır aralarında bunu ifade ediyor. Hz. Alinin sözvar "haksızlığa baş eğen şerefini de kaybeder". Ben kaybetmemek için uğraşıyorum. İşimi yaparken direniyorum kalibrem kadar... her yıl biraz daha arsızca karşılıyorum. Bu rahatsız ediyor ama toparlandım herşeye rağmen.

Ancak genelde inanılmaz bir rahatlıkta yüzyüze bakıyoruz. Adı gibi biliyor haklı değil ama güç hoşa gidiyor. Tabii yapı meselesi. Ben amiri olsam, biraz da bektaşilik gereği, incinsem de incitmem. Çünkinsanları incitmek gereksiz.

Daha ne yazayım? Hitlerin kampına düşsem kurtulacağım. Ben çok üzülüyorum. Ne gereği var insanlıktan çıkmanın 3 günlük dünya için...

Bu yazı dizimiz sürecek, bir sonraki bölümde size mobbing ile başa çıkma yollarını anlatacağım ama bu arada sizlerin bulduğu yollar ya da deneyimleriniz varsa, lütfen yazın. Gördüğünüz gibi mobbing kurbanları, kendilerini yalnız zannedebiliyor. Bu konunun gündemde kalması için daha çok yazmamız gerekiyor. Hadi elinize kalemi alın ve bize yazın..

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Gül San; Yereli Dünyaya Taşımak Önemli | Bir Erkekten 'Erkekler Neden Aldatır'a Yorum.. »