Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeniliklerin öncüsileri teknoloji harikası Lycranın çorap modasında gelecek sezonu şekillendirecek olan dört ana teması -Parlak Kariyer, Kış Masalları, Zamanda Yolculuk ve Kendinizi İfade Edin!- Tekstüre Italiananın çorap kreasyonu eşliğinde ünlmankenler tarafından "Mevsim Düşleri" konseptli görsel bir şölene dönüştü. ‘Aşk mevsimlerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 10:41 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri





Yeniliklerin öncüsileri teknoloji harikası Lycranın çorap modasında gelecek sezonu şekillendirecek olan dört ana teması -Parlak Kariyer, Kış Masalları, Zamanda Yolculuk ve Kendinizi İfade Edin!- Tekstüre Italiananın çorap kreasyonu eşliğinde ünlmankenler tarafından "Mevsim Düşleri" konseptli görsel bir şölene dönüştü. ‘Aşk mevsimlerde ‘kadını keşfetmektir... Türk çorap sektörünün 25 yıldan bu yana öncüsolan Tekstüre Italiana firması ile Lycra markası "Mevsim Düşleri" isimli görsel şölene imzasını attı. Darphane Binalarında gerçekleştirilen muhteşem gecede; yüksek teknoloji harikası Lycranın sezonun modasını önceden belirlemesi ve trend yaratma özelliğinden yola çıkarak Tekstüre Italiana tarafından oluşturulan birbirinden güzel, desen desen, rengarenk çorap koleksiyonu, Tuğçe Kazaz, Cansu Dere, Ebru Güzel, Ece Sükan, Zeliha Çal, Fatma Yaman, Hande Subaşı, Melis Teközgen, Tanya, Sedef Avcı ve Özge Ulusoydan oluşan ünlbir manken kadrosu tarafından tanıtıldı.







Koreografisini Candaş Baş, sunuculuğunu Kıvanç Tatlıtuğun yaptığı görkemli şölende geleceğin moda çoraplarını tanıtan mankenlerin makyörlüğünDerya Ergün, saç tasarımını ise Yıldırım Özdemir üstlendi. Diğer hiçbir iplikte bulunmayan üstün nitelikleriyle moda dünyasına yön veren ve ünltasarımcılara ilham kaynağı olan mucize iplik Lycranın trendleri, Türkiyenin lider çorap firması Tekstüre Italiananın 2005/2006 Sonbahar/Kış sezonu, çorap koleksiyonuna da ilham verdi. Davetliler, her mevsime özgdeğişik ruh hallerini yansıtan, "Mevsim Düşleri" konseptli gösteride, ‘kadın zarafetiyle özdeşleşerek kıyafetlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan birbirinden şık ve rahat çorapların yer aldığı muhteşem Tekstüre Italiana koleksiyonuyla buluşturuldu. Gecede, kadın hayatının ayrılmaz bir parçası ve kıyafetlerin en gözde tamamlayıcı aksesuarı olan çorapların, kadınlara, her mevsim ayrı bir güzellik ve duygu yaşattığı vurgulandı.







Lycradan ilhamını alan Tekstüre Italianadan 2005/2006 Çorap Trendleri



Bugün giyim, performans ve tekstil elyafları, yarı ve ara ürünler ile polimer ve reçine alanlarında dünya genelinde 40dan fazla ülkede faaliyet gösteren Invista™nın tescilli ticari markası olan Lycranın en önemli özelliği tedarikçiden üreticiye, perakende zincirinden tüketiciye tekstil endüstrisinin her aşamasında değer yaratması.



Tüketici eğilimlerine paralel olarak trendleri, iki sezon öncesinde çorap üreticileri ile paylaşan Lycra dünya modasına yön veriyor. Mucize iplik Lycra dünyanın en seçkin markaları tarafından tercih ediliyor ve koleksiyon yaratma aşamasında moda tasarımcılarına da ilham kaynağı oluyor.







Trendleri sezon öncesinden belirleyen Lycranın; Parlak Kariyer, Kış Masalları, Zamanda Yolculuk ve Kendinizi İfade Edin! adlı temalarından ilham alan Tekstüre Italiana, 2005/2006 Sonbahar/Kış sezonunda çorap dünyasına birbirinden zarif, rengarenk ve desenli çorap alternatifleri sunuyor.







"Her yerde giyin" sloganıyla, 1920 ve 30ların Art Deco stilini yansıtan ‘Parlak Kariyer temasında hem işe giderken hem de akşam çıkarken giyilebilecek kıyafetler göz dolduruyor. Üzerinize tam oturan ceketler, diz boyu etekler ve pantolonlarla kombinleniyor. Parlak ve vücudunuzun tehlikeli kıvrımlarına uyumlu hareket eden çekici çoraplar, her zaman giyebileceğiniz kadar rahat ve şık.







Bu sezon, romantik Ortaçağ esintileriyle doğal ‘Kış Masalları yaşanıyor. Baştan aşağı trikolar; desenler ve çizgiler bu masal dünyasının sihirli öğeleri olarak karşımıza çıkıyor. Çoraplar ise tüm kıyafetlerin ayrılmaz parçasını oluşturuyor. Zarif, desenli ve rengarenk çoraplarla sıcacık ve efsanevi bir kış masalı sizi bekliyor.







2005/2006 Sonbahar/Kış sezonunda güçlkontrastlar; siyah-beyaz, mat ve parlakların dayanılmaz çekiciliği ile modern ve fütüristik bir tarzla ‘Zamanda Yolculuka çıkılıyor. Vücuda uyumlu ergonomik şekiller, grafik desenler ve ince detaylarla vurgulanıyor. Dekoratif, dramatik ve egosantrik bir giyim tarzını bütünleyen çoraplar, mat ve opak, yer yer de hafif desenli.







Güçldesenlerle oldukça dekoratif ve bireysel bir tarzı ifade eden ‘Kendinizi İfade Edin! temasında; yaratıcı, yenilikçi, dışavurumcu ve süslbir çorap tarzı bu konsepte damgasını vuruyor. Kökleri çok eski bir tarihe dayanan dövme ve vücut boyama sanatını andıran detaylarla şekillendirilmiş ilgi çekici çoraplarla, çok seksi ve çarpıcı bir kışa hazır olun! Lycra Hakkında







Lycra, INVISTA™nın yüksek kaliteli streç elyaf ve kumaşları için tescilli ticari markasıdır. Global tekstil pazarına sunduğu en son teknoloji harikası yenilikleriyle önckonumunu vurgulayan INVISTA™nın tescilli ticari markası Lycra, keşfedilişinden bu yana en seçkin koleksiyonların ‘olmazsa olmazı arasında yer alıyor.

Tekstüre Italiana Hakkında







Tekstüre Italiana, Türkiyede ilk ISO 9002 kalite ve güvence belgesine ve Ekoteks Belgesine sahip Tekstüre Çorap Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından üretiliyor. Kendine güvenen, özgür, ne istediğini bilen günümüz kadınının ihtiyaçları ve zevkleri doğrultusunda farklı modellerde tasarlanan Lycralı Tekstüre Italiana çorapları, en üstün kalitede iplikler ve kullanılabilecek en üstün teknolojilerle üretiliyor.



Kaynak:Kadınvizyon

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Lycra ve Tekstüre Italianadan 2005 Çorap Trendleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeniliklerin öncüsileri teknoloji harikası Lycranın çorap modasında gelecek sezonu şekillendirecek olan dört ana teması -Parlak Kariyer, Kış Masalları, Zamanda Yolculuk ve Kendinizi İfade Edin!- Tekstüre Italiananın çorap kreasyonu eşliğinde ünlmankenler tarafından "Mevsim Düşleri" konseptli görsel bir şölene dönüştü. ‘Aşk mevsimlerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.