| ||||||||||
|
Sağlık ve Kadın Sağlığı VAJİNİSMUS Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Burada sorunun çözümü, kadının bir ilahe, namus kapısı,kutsal v.b. tarzındaki fikirlerinden kurtulması yatıyor aslında.Kadınım ite, ne namus kapısı ne de bir ilahe!Yaşadığım için biliyorum bunu.Bir erkeğin dokunuşunda dahi kendini kirlenmiş, sokak fahişesi gibi hisseden kadın doğal olarak bu korkusunu aşamıyor.Asıl ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadın Sağlığı telkin cd indir izle İstanbul Kadın Sağlığı nerededir kimdir Kadın Sağlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadın Sağlığı hipnoz Kadın Sağlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadın Sağlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadın Sağlığı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Burada sorunun çözümü, kadının bir ilahe, namus kapısı,kutsal v.b. tarzındaki fikirlerinden kurtulması yatıyor aslında.Kadınım ite, ne namus kapısı ne de bir ilahe!Yaşadığım için biliyorum bunu.Bir erkeğin dokunuşunda dahi kendini kirlenmiş, sokak fahişesi gibi hisseden kadın doğal olarak bu korkusunu aşamıyor.Asıl sorun beyinde, çocukluğundan itibaren bilinçaltına kazınan" erkeğe kuyruk sallayan köpek" örneklendirmelerinde.Böyle bir sorununuz varsa, bunu önce eşinizle sonra da bir psikiyatristle mutlaka görüşün.Kolay atılacak bir şey değil çünkü.Kızgınlık ve öfke kendine yöneliyor.Suçluluk duygusu had safhasında taşınıyor.Oysa bu çok doğal bir durumu kabul edememe.Önce bunu kabul etmekte yarar var diye düşünüyorum.Tabulardan kurtulmak şart! ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Sağlık ve Kadın Sağlığı VAJİNİSMUS Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Burada sorunun çözümü, kadının bir ilahe, namus kapısı,kutsal v.b. tarzındaki fikirlerinden kurtulması yatıyor aslında.Kadınım ite, ne namus kapısı ne de bir ilahe!Yaşadığım için biliyorum bunu.Bir erkeğin dokunuşunda dahi kendini kirlenmiş, sokak fahişesi gibi hisseden kadın doğal olarak bu korkusunu aşamıyor.Asıl ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadın Sağlığı telkin cd indir izle İstanbul Kadın Sağlığı nerededir kimdir Kadın Sağlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadın Sağlığı hipnoz Kadın Sağlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadın Sağlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadın Sağlığı kuantum düşünce kitap haberi