![]() |
İzmirliler , şanslısınız kaçırmayın art56art56 |
İzmir Semineri Harika bir organizasyon. İzmir'de olsaydı mutlaka katılmak isterdim. İstanbul'daki bir seminer ya da toplantıda bir arada olmak dileği ile diyorum. Sevgiler Yurdahal |
Alıntı:
geliver izmirey789 |
Alıntı:
Bir arkadaş uyarı yazısı yazmış, ama burada bulamadım. Sevgiler |
Teşekkürler, Öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.Sağlıkla,mutlulukla,bollukla geçsin. 2 aydır siteyi takip ediyorum.Aslında içinde yüzüyorum ve hiç çıkmak istemiyorum demek daha doğru olabilir.Hala daha okuyamadığım bir sürü bölüm var.Burayı seviyorum. Böyle bir seminer olması benim 2009 yılı arzularımdan biri idi. Bunun bu kadar çabuk gerçekleşecek olması(inşallah) HARİKAA!! Kesinlikle katılmayı arzu ediyorum. Sevgiler, |
Katilmak cok isterim ama su tr degilim subat veya martta izmirdeyim. Seminer ne zaman?Zamani bana uyarsa gelirim.Bir damla morele ihtiyacim var |
ben de memnuniyetle katılırım yerin ve zamanının netleşmesini ben de merakla bekliyorum |
merhabalar herkesin yeni yılını kutlarım inşallah mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirirsiniz.ben de seminere katılmak isterim . |
Şanslı İzmir İzmirli arkadaşlar sakın kaçırmayın. Ben İstanbul seminerine katıldım. Muhteşemdi. Tadı damağımda kaldı. Bize cd vermediler ama olsun. Yinede dedim ya muhteşemdi. Bu vesileyle emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler. |
mesaj yazmıstım hata oldu herhalde:(( zamanı uyarsa bende katılmak isterim çok sevindim:)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 PM. |