Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1629-14-15-temmuz-304lk-304zm304r-bulu350masi.html)

fato09 16-07-2007 12:56 AM

Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

ya siz böyle bahsedince çok merak ediyorum ben siz de koysanıza birer fotonuzu ben herkesleri görmek istiyommm 88a

pisimbat 16-07-2007 01:01 AM

yok gizemli olmak çok hoşuma gidiyor benim
işte kediler böyle küstah ve hınzırdırlar sung66

fato09 16-07-2007 01:03 AM

88a ağla

hayalayaz 16-07-2007 01:22 AM

bir kere sizin gözleriniz çok güzel bakıyor,bu kesin. ikincisi evet bende yaşımı külliyen inkar etmişim iyide etmişim.burada görünen gençlik mutluluğun verdiği gençliktir. haberim ve haberiniz olsun bundan böyle hep mutlu olalım emi.son derece mutlu ve huzurlu iki gün geçti tadı damağımda doyamadım..ve tekrarlamaktan yanayım..emelim bir bomba patlatabiliriz boluda canım senide çekti.. aslında hepinizi..pisimbatım oynayalım valla..fatoşum sen ışk gibisin içimin açılmasını istediğimde senin resmine bakıyorum.emelim burcu tam kapıdan çıkacağımız zaman senin resmini gösterdi büyülendim allah hepinizi nazardan saklasın..yaa ben sizi görmeden sevdim..ve ben gönlüme güvenirim benim gönlüm güzeli görmedende bilir,seçer ve sever..ayşeyi tanımak bambaşka bir mutluluktu..sanki daha önce birbirimizi tanıyormuş gibiydik..şimdi size yeni bir teklif bir tarih ve yer belirleyelim ve sitedeki tüm üyeler buluşalım.. hepinize iyi geceler.

fato09 16-07-2007 01:25 AM

hayal ablacım gece yarısı asıl ışık sensin ışık saçtın içime yemin olsun ben de burda görüştüğüm herkesi daha tanımadan görüşmeden sevdim ve benimsedim hepimiz çok çok mutlu ve huzurlu olalım bir daha ki buluşmaya hep beraber olalım inşallahhh herkese iyi geceler çok tatlı rüyalar hepinizi ÇOOOKK SEVİYORUMMM smiliyface

venüs 16-07-2007 02:06 AM

Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere harika vakit geçirmişsiniz...İnşallah tanışmak nasip olur günün birinde sizlerle.... smiliyface

hayalayaz 16-07-2007 11:20 PM

ilk gece atakanı burcu misafir etti,ev sahipliğine diyecek bir şey bulamadım.(laf aramızda yaptıklarına şööyle yan gözle bakmayı ihmal etmedim) kusur kalırmıyım dün gece atakanı ben misafir ettim ve bugün sınıfta kaldım. (vakit darlığından atakanı karşıyakaya bile götüremedim) neyse inşallah birdahaki sefere,şimdiden gezi proğramı hazır..
arkadaşlar sitemizde gerçekten çok samimi paylaşımlar yapıyoruz,ama yüzyüze görüşmenin tadı bambaşka oluyor..ayşeyi örnek vererek anlatmaya çalışayım..ayşeciğim ben siteye giremediğim günlerde üye olmuş, bir merhabamız bile olmamamış...fakat en az sizler kadar tanıdık..sizler kadar samimiydi..biz hepimiz daha önceden tüm duvarlarımızı yıkmış,kalkanlarımızı indirmiş olarak bir araya geldik..atakanı daha önceden düşündüğümde,bu çocuk yaşadığı travmalardan dolayı bu siteyi hazırladı herhalde deyip onun yaşaması muhtemel deneyimleri kurgulardım şööyle en ağırından..hayır benim düşündüğüm hiçbir şeyi yaşamamış çok şükür..bu durumona olan takdirlerimi milyonlarca arttırdı..(hani deriz ya yaşamayan bilmez diye...)o, yaşamadan öğrenmiş..ve yüreğini insan sevgisiyle doldurmuş ve bu sevgiyi,sevdiklerine hizmet aşkıyla pekiştirmiş kocaman kocaman teşekkürler atakan,inşallah allah seni yaratırken korbon kağıdı koymayı unutmamıştır..çünkü senin benzerlerine her yerde büyük ihtiyaçlar var..annene babanada teşekkürler yeni eve yeni bir çocuk dedikleri için..burcu ve ben her zaman birlikteyiz bundan böyle, diğer arkadaşlarımızda kendilerini sınırlamasınlar, izmir dışından gelecek olanlara kapımız ve gönlümüz her zaman açık..ayşe biliyor,diğer arkadaşlarımızada söylemek istedim..tresor izmire geliyormuşsun hangi konuda desteğe ihtiyacın olursa olsun biz buradayız asla unutma ölurmu..kızlaaaar kapışmayın, umutcandan kimseye hayır yok gittiği ana okulunda bir bıcırık kapmış bile oğlanı, hepinize sevgili saygılar.

BURCU GELEGEN 16-07-2007 11:32 PM

hehehe vermeyecektim Umutcanı kimseye ya bırakın oğlumuzu önce bir büyüsün y789

nilgün07 17-07-2007 10:11 AM

hayal hanım inanamadım anneanne olamıyacak kadar genç görünüyorsunuz...allah mutluluğunuzu bozmasın

hayatimdegisti 17-07-2007 11:55 AM

Merhaba arkadaşlar...
İzmir buluşması bitti ve dün akşam İstanbul'a döndüm...
İzmir'e ilk kez gittim...Anlatacak bir çok şey var... smileydance
Öncelikle geciktirdiğim işlerimi bitirip ondan sonra uzun uzun anlatacağım... blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM.