![]() |
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI ya resimdeki hatun 20 lik bi fıstık ne yapayım yani blissy sasırdım işte sevincli bir sonraki boluda olurmuş 44 ne güzel olurdu var ya arkadaslar bolu yakınlarında olan varmı? sevincli |
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI Alıntı:
|
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI ikinci soku sanırım seni tanıyınca yasıyacagım ben terli345 ... sende muhtemelen hayal gibi 20lik görünüyorsun dur... sevincli ne bu böyle ya sahiden öyle sokakta takım kurup oynayacak gibi ya... ya pisimbat senide önceden bir görsem de sahsen görünce şok falan olmasam diyorum ne dersin thumbsanim |
|
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI yaw harika çıkmışsınız resimlerde wallahi tü tü tü Allah nazarlardan saklasın maşallah 41,5 kere hem de hayal abla demeye utanıyorum ama ağzım alıştı bi kere sen benden kat be kat genç görünüyosun ablacım yaa. burcu sana iyi ki abla falan dememişim sen zaten 18 yaşında gibisin walla salçayım ikinize de bundan sonra benden kurtulamazsınız derty |
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI hee bu arada UMUTCANIMI da koymuşsunuz tüm karizmatikliğiyle gülümsüyor fotoda. lamı cimi yokk artık mesleğimi de aldım elime Allah'ın emri peygamberin kavliyle umutcanı senden istiyorum hayal ablacım smiliyface |
|
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI yok yok ben vazgeçtim sizinle tanışmaktan kesin komplekse girerim. sevincli |
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI ama neden emel ben senle de tanışmak istiom sen de gel bi dahaki buluşmaya Allah bilir sen de taş gibisindir nazar mı kişeliyon burda yoksam:) asıl ben tanışmiyim sizin gibi taş hatunlarla |
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI yahu ben kendi halinde bir kediciğim ne var bunda emelcim 4897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |