Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

BURCU GELEGEN 11-07-2007 11:26 PM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

golden her zaman çok evcil cana yakındır ama büyük köpektir bakımıda sorun olabilir ileride evinize ortamınıza uygun bir köpek almanız için iyi düşünmeniz gerek birde şunu lütfen atlamayın bir köpek alıyorum değilde 2. bir çocuk yetiştirdiğinizi düşünün
Bu konuda geldiğinde yardımcı olurum ayşe önce kendini evcil canlarımıza alıştır gerisini hallederiz.

mügeee 12-07-2007 12:07 AM

daha dün konuştuk gulensmiley hayallerimdeki köpek valla kesinlile bir gün golden retriever alıcam... yerim ben onu yerimmmmm k8908

fato09 12-07-2007 12:30 AM

ya o golden lara ben de bayılıyorum bebek bakıcısı o köpekler ve çok insancıllar o kadar da uysallar ki şahaneler yaa super

BURCU GELEGEN 12-07-2007 12:58 AM

heheh hazır konu hayvanlardan açıldı arkadaşlar siyah giymeyin bana gelirken khkh56

fato09 12-07-2007 01:00 AM

nasıl yani ne alaka siyah giyince nolcekkk???

BURCU GELEGEN 12-07-2007 01:21 AM

böyle pozitif renkler giyin canlı olun ya khkh56 yok isteyen giysinde kedişimiz malum beyaz ne kadar bakımlı olsa da tüyler siyahta şahane duruyor y789 gerçi temizleme bantlarımız var ama yinede uyarayım istedim. sung66 Birde var olanlar için fotoğraf makinalarınızı unutmayın benimkinin flaşı bozuldu ama aydınlıkta çok güzel çekiyor 44

oyy Daisy kızım öyle bir yatmış ki koltuğunda keyfinden geçilmiyor yok tamamdır ya bu sefer evde harbi huzur var bu gece

fato09 12-07-2007 01:24 AM

sorduğuma bakma ben çok nadir giyerim siyahı hele de bu sıcaklarda imkansız zaten 8977

yonca 12-07-2007 01:32 AM

selam uzun süredir siteye uğrayamamıştım.ne çok değişiklik olmuş biz izmirliler harikayız ya hemen sıcakkanlılığımızı gösteriyoruz toplantınızı okudum.ama malesef ben o tarihlerde şehir dışındayım ama diğer toplantılara ben de katılmak isterim burdan haberdar oluruz sanırım bu arada köpeğin çok tatlı burcu ben hiç köpek beslemedim ama severim.umarım toplantınız güzel geçer bir dahaki sefere inşallah katılırımherkese sevgiler

fato09 12-07-2007 01:35 AM

merhaba yonca umarım seninle de bir araya geliriz en kısa zamanda ne güzel bi etkileşimimiz oldu acayip pozitif atmosfer burda bayılıyorum ya cilgin897 8977

yonca 12-07-2007 01:45 AM

bende çok isterim hayalayaz bu buluşmalarda olmayı kendimi geliştirdim mi yada nerde kaldım paylaşıp kendimi de sınamak isterimçünkü uzun bir süre gelemedim bazı faydalarını gördüm telkinlerin ama tam odaklanamıyorum galiba isteklerime bir kitap ismi vermişsin kitap okumaya bayılırım kitabı mutlaka alıcam herşey için teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM.