Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

spiritangel 05-01-2009 05:09 PM

Evet evet seminerden sonra buluşuruz izmirdeyiz nasıl olsa...
Deniz manzaralı ha ımmm güzel bir yermiş sevdim şimdiden o mekanı..happy6

banu 05-01-2009 05:50 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 184041)
sevgili banuh,

Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede.
Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım)
Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy

sevgiler

actionsmilesuper

söylediklerine içtenlikle katılıyorum sevgili tiriniti...seminerde görüşmek üzeresmil56sevgiler...

tigerwutz 28-01-2009 12:18 PM

Merhaba lar umarım toplantı oldugunda sizleri tanımak isterim 17yaşında lise3 öğrencisiyim ve kişisel Gelişimle ilgileniyorum tecrubelerinden yaralanabilecegim sizlerle birlikte olmak bana Gurur verecektir

tiriniti 25-02-2009 12:07 PM

Hadi bakalım arkadaşlar mart ayının sonuna doğru bir buluşma, kaynaşma gerçekleştirelim ne dersiniz???? İzmirliler, İzmirimin sımsıcacık insanları tekrar bir araya gelelimmi?????????

sevgiler

syrınks 09-03-2009 12:51 PM

Çok güzel olur arkadaşlar bende izmirdeyim zamanı uyarsa da seve seve katılırım :)

driftwood76 14-03-2009 01:01 AM

Merhaba, ben İzmir Bornova'dan Umut. Siteyi yeni keşfettim. Herhangi bir buluşma veya görüşme teklifine memnuniyetle açığım, özellikle de mp3'leri dinlemiş ve faydasını görmüş arkadaşlarla...Çaylar benden :)

Siyahça 14-03-2009 09:46 AM

tarih belirtirseniz ben de gelmek isterim..izmir-aliağadayım...

Siyahça 14-03-2009 12:42 PM

pardon, merakımdan soruyorum;

neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...:)

sanemce 14-03-2009 02:35 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312154)
pardon, merakımdan soruyorum;

neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...:)

merhaba siyahça

burada birbirimize teşekkür ediyoruz evet onayi

yapılan paylaşımları teşvik amaçlı, mesajı beğendiğimizi belirtmek amaçlı,

okuduğumuz mesajlara bunu okudum izi bırakmak amaçlı y789
teşekkür edilecek diye bir kural yok tabi ki, herkesin özgür iradesine kalmış ttli3

sevgiler actionsmile

Siyahça 14-03-2009 02:37 PM

teşekkür ederim...cat56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM.