![]() |
Evet evet seminerden sonra buluşuruz izmirdeyiz nasıl olsa... Deniz manzaralı ha ımmm güzel bir yermiş sevdim şimdiden o mekanı..happy6 |
Alıntı:
|
Merhaba lar umarım toplantı oldugunda sizleri tanımak isterim 17yaşında lise3 öğrencisiyim ve kişisel Gelişimle ilgileniyorum tecrubelerinden yaralanabilecegim sizlerle birlikte olmak bana Gurur verecektir |
Hadi bakalım arkadaşlar mart ayının sonuna doğru bir buluşma, kaynaşma gerçekleştirelim ne dersiniz???? İzmirliler, İzmirimin sımsıcacık insanları tekrar bir araya gelelimmi????????? sevgiler |
Çok güzel olur arkadaşlar bende izmirdeyim zamanı uyarsa da seve seve katılırım :) |
Merhaba, ben İzmir Bornova'dan Umut. Siteyi yeni keşfettim. Herhangi bir buluşma veya görüşme teklifine memnuniyetle açığım, özellikle de mp3'leri dinlemiş ve faydasını görmüş arkadaşlarla...Çaylar benden :) |
tarih belirtirseniz ben de gelmek isterim..izmir-aliağadayım... |
pardon, merakımdan soruyorum; neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...:) |
Alıntı:
burada birbirimize teşekkür ediyoruz evet onayi yapılan paylaşımları teşvik amaçlı, mesajı beğendiğimizi belirtmek amaçlı, okuduğumuz mesajlara bunu okudum izi bırakmak amaçlı y789 teşekkür edilecek diye bir kural yok tabi ki, herkesin özgür iradesine kalmış ttli3 sevgiler actionsmile |
teşekkür ederim...cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |