![]() |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) kiss3 canım ablacım çok teşekkür ederim anlayışınıza iyiki varsınız vallahi. sizlerle tanışmamın tesadüf olmadığını düşünüyorum ( çekim gücümü ? ) dusun sizlere ihtiyacım var. sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Hayal abla sana katılıyorum alsancak yada kordon hepimiz için daha uygun olur smiliyface |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) sevgili skultas asansör çok güzel bir yer ama bir çok arkadaşımız için ters bir yerde, alsancakta, veya kordonda bulaşabileceğimiz bir yer önerebilirsen iyi olur..sevgiler [/quote] selam.. kordon '' equador '' (umarım doğru yazmışımdır) çok hoş bir yerdir.. özellikle de yemekleri.. buluşmada yemek de düşünülüyorsa güzel bir tercih olabilir... |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) genel olarak seminerde bahsedeceğimiz konular gruptaki katılımcıların çoğunluğunun isteğine göre aşağı yukarı şöyle olacaktır Kişisel gelişim: Motivasyon, karar verme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi, Fikirlerin açıkça ve gerektiğinde ortaya konması, Her tür davranış değişimi, İstekleri davranışa dönüştürme becerileri kazanma, İstemediğimiz davranışlardan kurtulma, Mevcut olmayan davranışların kazanılması, Bağımlılıkların giderilmesi ( Sigara, alkol, kumar,vb..), Genellemesiz ve stressiz bir yaşam, Self-motivasyon, Yeme alışkanlıklarının değiştirilmesi,, Moral gerektiren tüm durumlar, İç çatışmaların yok edilmesi ve iç barışın sağlanması, Hayır diyebilmeyi öğrenme. ayrıca hayal abladan reiki ve enerji sistemleri ve bende kısaca nlp,deep peat,eft,sedona,çekim yasası, gibi konulara ağırlık vericem ve bunların kısa bi tanıtımını yapıcam... ve faydalı tekniklerde öğreticeğiz.. . hadi bakalım...kimler hazır...... |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) valla ben dünden hazırım smileydance blissy çok iyi olur bu seminer olayı eminim burdaki birçok kişi de öyle düşünüyordur zaten tanışma faslından sonra sohbetler bu konulara kayacaktı özellikle bilmeyenler bilenlere soracaktı öğrenmek için(mesela ben ttli3) böylelikle genel ve herkes için genel bir paylaşım olur,kişi düzeyinde kalmaz şimdiden çok teşekkür ediyorum; kiss3 ben de hayalablayı o gün bir yakalasam da sormak istediklerimi sorsam diye düşünüyodum y789 eee onun adına da teşekkür edeyim kafası kısmen ağrımaktan kurtuldu(gerçi senin hayranın çok sitede hayal abla başın yine kalabalık olur senin ) ne diyeyim ben istedim bi göz Allah verdi iki göz ben kesin geliyorum çok acaip bi sorun çıkmazsa o gün |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) hafta sonu amcaoğlunun düğünü var. mazeret değil ama... keşke orada olabilseydim... şanslı izmir liler... neyse ya bende haftaya istanbulda ayarlayacağım hih33 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) günlüğüme cevap yazarken burayı henüz okumamıştım. Sevgili Hayal Ablacım her zamanki gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar önceden düşünmüş bile ben yine geç kalmışım. Haklısın Ablacığım sakin bir yer olması seminerin verimli geçmesi açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. böylece bizler bir taşla on - onbeş kuş falan vurmuş oluruz. girlhaha |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Toplantının, seminer tarzında olması iyi olmuş. super Bu neden Ankarada olmadı. yu89 Bir seminer alacağım var sizden, ben anlamam. hih33 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Ablacım, Keops ile demin görüştük. İzmire davet etti ama benim oraya gelmem şu aralar çok zor. Hatta buraya da gelecek Keops ama yoğunluktan gelemedi bir türlü. Hep beraber olmak daha güzel olur tabi ki. Şebi-Aruz törenleri bu yıl Kurban Bayramında başlayacak bu arada. super Bilginiz olsun yani. Tatilde. smiliyface Burada da yapabiliriz bu işi. Toplantıların tanışmak ve bilgilenme türünde olması herkes için daha faydalı olur bence de. super |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Alıntı:
Şu anda İzmir'de olmak vardı............ Hayal abla ile oturmak yan yana, Keopsu canla dinlemek,yeni şeyler öğrenmek, Ver elini Kordon, ver elini Alsancak, Şu anda oralarda olmak vardı yaa... smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |