![]() |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin ödemeyi girişte otelde yapabilirmiyiz? |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin Yapabilirsiniz yalnız 11:30-12:00 gibi otelde olmaya çalışın :) Pazar günü görüşmek üzere. Sevgiler. |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin Çok Verimli, Eğlenceli Bir Seminerdi. Hala Birşeyler Öğreniyoruz :) Katılan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Atakan Bey, Özlem Hanım, Abdullah Bey... Hepinize Teşekkür Ederim Ayrı Ayrı. Hayatımda Olduğunuz İçin, İyi ki Varsınız. :) Sevgili Red Unuttum Sanma :) Sana da Teşekkür Ederim. Böyle İnsanları Biraraya Getirip Yaptığın Organizasyonlar İçin sapkal89 |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin seminer üçretini ögrene bilirmiyim |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin Eğitim süperdi. iyiki gitmişim. eğiticilerimize tekrar teşekkür ediyorum. |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin eğitim süperdi. hayatımda zevk aldığım ve çakralarımın çak çak açıldığı en harika seminerdi:)) aklıma kaydedilmiş ve benim farkedemediğim tüm bilgileri tek tek çıkarmaya başladım. bilinçaltıma hizmet edeceğime değil ondan hizmet alacağıma karar verdim. veeee yeni yıla zengin girmeme az kalmışken hayatı hakettiğime daha çok inandım.... bolluk ve bereket hepimizin üzerinde olsun |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin Böyle hoş geri bildirimler almak ne kadar güzel. İyi ki geldiniz ve iyi ki tanıştık sizin gibi güzel yüreklerle :) Zeynep'cim seni facebook grubumuza ekleyemedim, mail adresin hata veriyor. Bana özelden facebook da kullandığın mail adresini yazabilir misin? Sevgilerimle. |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin selam belgincim. evet gerçekten çok mutlu oldum. özellikle de son meditasyon çalışmamız ve para düşüncesi beni müthiş etkiledi.. eskiden 1 tl olsa derdim şimdi 1000 tl olsun diyorum. hakettiğim tutarı artık biliyorum ve hatta arttırdım bile kısacası hayatım değişti. ama gerçekten değişti.... facebook adresim yok :)) kullanmıyorum maalesef |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin sevincli Harika haberler :) Cd içindeki telkinleri dinleyince ve verilen çalışma notlarını okuyup hayata geçirince sizlerden çok çok daha güzel haberler alacağımızı biliyorum. Bir kişiye bile ulaşabilmek ve yan yana yürüyebilmek bizler için çok önemli. Verdiğin güzel haberle bunu başardığımızı gösterip çok mutlu bir gece geçirmemi sağladığın için sana çok teşekkür ederim Zeynep'cim. Hayatın ve yeni yılın bolluk bereket ve çok mutlu haberlerle geçsin ve daim olsun. Çektiğimiz resimleri bilgisayara yükleyince sana mail olarak gönderirim :) Tekrar görüşmek üzere. Sevgilerimle. |
Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin ya lütfen yaaaaa . çocukken çok sevdiğim ve beni şimdi bile mırıldanırken motive eden bir müzik vardı. noel baba olan yabancı filmlerde çalan yeni yıl şarkısı var hani...onu da subliminal mesaj müziği yapsak olmaz mı ???? lütfen rica etsem Atakan bey ve Belgin hanımcım Disney’in Yeni Yıl Şarkısı onu istiyorum :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 PM. |