Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/)
-   -   19 Nisan İstanbul Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/227217-19-nisan-istanbul-semineri.html)

pisimbat 14-04-2009 04:51 PM

Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri

baktım bensiz tadı tuzu olmayacak o seminerin ama ben seminer harici geliyorum zeynepp sende gel redflowers geliom bak ona göre şaman tel ederim zamanını öğrenirim ben vallaa çaylar senden atakan kokoreçte senden metin06 şövalyem sevincli
serpil sizde geliosunuz dimi

ahmelege 16-04-2009 09:21 AM

Gidecek olan arkadaşlar çok şanslısınız.ben Ankara seminerine gidememiştim.İstanbul'a kesin geliyordum.Ama 19 nisan da veli toplantımız olduğu için gelemeyeceğim. İzin alamadım.hatta siteye tarihi değişir mi acaba? diye mail bile atmıştım. Çok üzgünüm. Sanırım İstanbul'da uzun bir süre de olmayacakmış zaten... Bana İstanbul daha yakındı.
Neyse çok çok çok arzu etmeme rağmen kısmet değilmiş gerçekten....Giden arkadaşlar sonra yazarsınız yaşadıklarınızı buraya bizde okuyup teselli oluruz:))) herkese sevgiler......

Aidaf 16-04-2009 05:57 PM

Bağlantı adresine mail gönderemiyorum..ve sevgili redflowers size özel mesaj attım..

ebru_li 17-04-2009 10:17 AM

merhabalar elimde olmayan sebeplerden dolayı pazar seminerine katılamıyorum sonana kadar bekledim belki sonuç değişir diye ama nafile inşallah bir daha ki sefere.

metin06 18-04-2009 03:26 AM

geliyorum pisimbat görüşürüz orda..

Siyahça 18-04-2009 10:00 AM

ağla2emb2388a

turunç 18-04-2009 10:01 AM

Merhaba arkadaşlar.

Ben daha önceki İstanbul seminerine katılmiştım. Muhteşem di.

Bu seminerede katılmayı çok istiyordum.

Hem bilgilerimi tazelemiş, hem de aynı havayı birkez daha solumuş olurdum.

Küçük bir operasyon geçirdim. Son ana kadar belki diye, bekledim.

Ama malesef katılamıyorum. Yüreğim ve beynim sizde, bedenim burada.

Hepinize sevgilerimi yoluyorum. kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 18-04-2009 01:13 PM

gene bilgi dolu harika dostlukların pekiştiği muhteşem bir seminer daha...ttli3

yanınızda olabilmeyi sizlerle o muhteşem ortamı o tatlı heyecanı paylaşabilmeyi çok ama çok isterdim...http://www.look.yeah1.com/albums/use...43860/a099.gif

kendim yanınızda olamasamda gönlüm sizlerle...seminerde eğitim verecek tüm arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum...

ve seminere katılımda bulunan sevgili dostlarımızı böyle güzel bir eğitimi alarak bilgi dağarcıklarını besleyip pekiştirdikleri için tebrik ediyorum...super

başarı sağlık bolluk ve bereketimiz daimi olsun...kiss3

hepinize sevgiler..actionsmile

Belgin ∞ 18-04-2009 10:56 PM

Son gün, son düzenlemeler de bugün bitti. Yarın harika bir seminerde görüşmek üzere. 956k

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim eğitimcilerimiz ve kendi adıma. Sizlerin o güzel enerjisini tüm gün hissedeceğimizi biliyorum.

Sevgiler.

yasal06 18-04-2009 11:17 PM

ben de katılamayacağım ama bütün iyi dileklerim sizinle, umarım beklediğinzden ve istediğinizden çok daha mükemmel geçer..sevgiler..

yeni bir hayat 19-04-2009 10:24 AM

Eveeet,seminerin başlamasına dakikalar kaldı,iyi dileklerim de son ana..

Arkadaşlar hepinize başarılar,bu seminerin de bilgi dolu,keyifli ve verimli geçeceğine inanıyorum..
En başta organize eden ve eğitim verecek olan arkadaşlar olmak üzere,kendilerine değişim adına değer veren tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler..

Pisiciğim, bu seminere seninle birlikte gitmeyi çok isterdim..Düşüncemde olmasına rağmen,işlerim gereği il dışında olmam gerektiği için gerçekleşemedi.. İnşaallah bir dahaki sefere..Sana shaman la iyi didişmeler diliyorum..Hatta yanağına da benim için ısırıklı bir öpücük kondurabilirsin..http://img22.imageshack.us/img22/667...26ca4d2503.gif

herkese selamlar,sevgiler..actionsmile

YESHAPPY 19-04-2009 05:15 PM

Anadolu yakasındayım şu an. Bensiz n'apıyosunuz acaba seminerde ay merak ettim şimdi :) bana da enerji yollayın ;)

SinanATASOY 19-04-2009 08:31 PM

Katılabilecekmiyim katılamayacakmıyım derken Seminer geldi ve su gibi aktı geçti.. Katılabilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum..

Atakan bey'e,
Abdullah bey'e,
Mümin bey'e,
Özlem hanım'a ve
Belgin hanım'a

bu güzel organizasyona imza attıkları için çok teşekkür ederim..

lale85 19-04-2009 09:40 PM

çok isterdim istanbuldaki seminere katılmayı ama öyle bi imkan yok sevinclimayıstada bursa da olsun nolurO0

balkan 20-04-2009 09:55 AM

dünkü seminer için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. emeğinize yüreğinize sağlık.hayra ve barışa yönelik hizmet yapmak herzaman kutsaldır. bende bu kutsallığın içinde bulunup kendime de fayda sağlamanın mutluluğunu yaşadım. çok faydalı bir gün oldu.bu fayda yalnız benim için değil bizde evde 4 kişiyiz.hepinize çok çok teşekkür ediyorum.herkese iyi haftalar diliyorum
sevgiyle hoş kalın

didle 20-04-2009 06:07 PM

gthumbsanim çok güzel bi seminerdi.. rahatsız olmama rağmen sonuna kadar kaldım. sigrt56 uzun süredir forumdan takip ediyordum, sizlerle tanışınca daha iyi anladım ki herşeyi gönülden ve aşkla yapıyorsunuz, sizi tebrik ediyorum..ortada çok büyük bir emek var. bize de alkışlamak düşüyor.. clapping 25889 teyzem ve ben çok memnun kaldık.. f678h seminerde katkısı bulunan Atakan bey, Özlem hanım, Abdullah bey, Mümin bey, Belgin hanım, emeğinize ve yüreğinize sağlık...Sizlerle tanıştığım için çok çok mutluyum. Herkese sevgiler.. kiss3

ve bu arada özlem hnm ödevlerimi yapmaya başladım bile.. siirokul

MuminOKAN 20-04-2009 06:16 PM

katılan arkadaşlarıma güzel enerjilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

sizlerle olmak mutluluk vericiydi.

yeniden görüşünceye dek mutlu kalın... forumum :) sapkal89

sincered 20-04-2009 08:07 PM

seminerde emeği geçen herkese çok teşekkürler...
herşey çok güzeldi:)

pınar d. 20-04-2009 10:23 PM

çok güzel ve verimli bir seminerdi. tüm konuşmacılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ödevlerimi yapıyorum ve olumlu sonuçlarını müjdelemek için can atıyorum!

sevgiler...

Aidaf 21-04-2009 12:43 AM

Herkese merhaba..seminere il dışından katıltım.. bu fırsatı tanıdığım için öncelikle kendime(yol kısmını dert edip mızmızlanmıştım evvelindey789) ve sonra da emeği geçen herkese teşekkür ediyrm..orada olmak ve sizleri(Atakan bey,Özlem hanım,Abdullah bey ve Mümin Okan)tanımak mutlu etti beni..
Sevgiler..

Aidaf 21-04-2009 12:47 AM

..Belgincim seni unutmadımactionsmile Hepiniz çok güzeldiniz,tekrar teşekkürler...

hayatimdegisti 22-04-2009 10:28 PM

Ankara Semineri İzmir'e göre %50 daha fazla kişi ile gerçekleşmişti..
İstanbul Semineri'de Ankara'ya göre %50 daha fazla katılımcılıydı yani İzmir'in iki katıydı.Bizimle olduğunuz için ilginiz için çok teşekkürler.

Her seminerimiz bir öncekinden daha iyi oluyor.Bizler de daha iyisini yapmak istiyoruz.
Özellikle seminer sonrası gelen geri bildirimler çok sevindirici.Bugun il dışından arayanlar oldu ayrıca memnun oldum.

Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Organizasyonu yapan Redflowers
Seminer sunum yapan arkadaşlarım Shamanic(Özlem hn),Mümin Okan,Keops (Abdullah bey) çok teşekkürler...

yasal06 22-04-2009 10:36 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418273)
Ankara Semineri İzmir'e göre %50 daha fazla kişi ile gerçekleşmişti..
İstanbul Semineri'de Ankara'ya göre %50 daha fazla katılımcılıydı yani İzmir'in iki katıydı.Bizimle olduğunuz için ilginiz için çok teşekkürler.

Her seminerimiz bir öncekinden daha iyi oluyor.Bizler de daha iyisini yapmak istiyoruz.Z
Özellikle seminer sonrası gelen geri bildirimler çok sevindirici.Bugun il dışından arayanlar oldu ayrıca memnun oldum.

Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Organizasyonu yapan Redflowers
Seminer sunum yapan arkadaşlarım Shamanic(Özlem hn),Mümin Okan,Keops (Abdullah bey) çok teşekkürler...

biz de size teşekkür ediyoruz Atakan Bey.. böyle güzel bir site ile bizi buluşturduğunuz ve bizleri bilgilendirdiğiniz için..

seminerde değildim ama organizasyon için kendini heba eder gibi uğraşan redflovers'a, o güzel güler yüzü ile bizlere varlığıyla bile pozitif enerji veren shamanic'e, ve güzel, öğretici bilgilerini bizlerle paylaştığı için Mümin Okan ve Abdullah Bey'e sonsuz teşekkürler...

comte 27-04-2009 11:31 PM

Seminer gayet güzeldi. Bütün arkadaşları kutluyorum.alk78

Seminer sonrası da güzel vakit geçirdik.

Atakan Bey, Shamanic, Keops, Belgin, Metin06, Pisimbat ile birlikte
Kız Kulesinde, Belgin'in doğum günü kutlamasını yaptık. Çok güzel bir gündü. Harika bir yer.super

Sevgili Şaman bizi evinde ağırladı. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyorum.

Seminer dışında, Sanemce, Pamukk, Serpil22, Ecem18 ve Keops ile de güzel bir sohbetimiz oldu. Onlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Atakan Bey ve keops'un bana özel olarak gösterdikleri ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özel vakitlerini ayırıp nezaketle ilgilendiler.Özellikle Atakan Bey, çok misafirperver ve ince düşünceli bir insan. superAbdullah ise zaten bildiğimiz gibi pozitif, enerjik ve kafa dengi bir dost. Beni baya yordu enerjisiyle.(yürümekten ayaklarım şişti)y789

Aklıma daha ismi gelmeyen tüm değerli dostlara çok teşekkür ediyorum. Başka güzel günlerde buluşmak temennisiyle.super

keops 28-04-2009 11:53 AM

Seminer gayet güzel geçti bymehmetin dediği gibi...
Hem seminer ekibi olarak hemde forum sakinleri sakin sakin takıldık...
1 hafta istanbulun keyfini çıkardım..
Bu organizasyona veslie olan öncelikle Atakan beye,redflowersa,sevgili shamanic'e ve mümine teşekkürlerimi sunuyorum huzurlarınızda
İstanbulda takıldığımız bymehmete,prof19a
özellikle sevgili bymehmetle kapalı çarşı maceramız iyiydi :))
Ayrıca istanbulda görüştüğümüz forum sakinlerinden pamuğa,serpil ablaya,eceme,sanemceye şükranlarımla,
İstanbuldaki kardeşim Onura
ve nurhanzaya ve kızına bize tuluhan uğurlunun konserini en uygun şekilde bizim için organize edip bize eşlik ettiği için.
VE seminerdeki katılımcılara sonsuz şükranlarımla....
Sevgi ve ışıkla kalın..............

metin06 29-04-2009 01:26 AM

ne güzel keopscum İstanbul da bayağı bi gezmişin maşallah,nası iyimiydi konser felan :) semineriniz için de tebrik ediyorum sizleri..by mehmet kardeş iyiki gelmişin İstanbula o hiperaktif enerjini bizlere aktardın teşekkürler

keops 29-04-2009 10:36 AM

YA metin06 seni yazmayı unutmuşum:))pardon senlede iyi vakit geçirdik...
Bi ara yanına gelicem yoganın sırlarını öğrenmek için :)))

prof19 01-05-2009 12:41 AM

Aklım orada, bedenim şantiye sınırları içinde kaldı. Seminere katılamadım ama bu aralar bu nefes teknikleri konusuna kilitlenmiş durumdayım. Saatler de uyuşuyor.
Bensiz bir kişi eksiksiniz biliyorum :D

fazela 16-05-2009 10:10 PM

Merhabalar
19 nisan seminerine katıldım çok keyifliydi. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Ancak seminer sonunda bize verilen cd de sadece zlem hanım'ın bollukbereket meditasyonu var. Bahsedilen Atakan beyin hazırlayacagı subliminal telkin ve seminer konusu özetleri yok. Acaba ben mi açamadım? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Belgin ∞ 16-05-2009 10:40 PM

Hepsinin içinde olması gerekiyor. Özel mesajla ben size tekrar ulaştırmaya çalışıyım.

elle 29-05-2009 01:34 AM

istanbul semineri hem güzel hem faydalıydı fakat bizler bursalılar olarak 07.06.2009 sabırsızlıkla bekliyoruz ve takım olarak katılacağız
sizleri çok sevdik görüşmek üzere

ipekibrisim 27-03-2011 01:01 PM

ben de önümüzdeki nisan 19 sanıp kafamdan planlar yapıyorum nasıl gidebilirim diye. şu başlığı 19 nisan 2009 semineri deseniz daha iyi olmazmıydı? üstelik hala en popüler konularlda ilk sıralarda.... yu89

Işıldayan Safir 27-03-2011 05:41 PM

Konuların popüler olması görüntülenme sayısıyla ilgilidir. Mesajların eklendiği tarihlere dikkat ederseniz sorun olmayacaktır.

Sevgiler. actionsmile

serper 29-03-2011 03:24 PM

Böylesine güzel Seminerlerinizi dört gözle bekliyoruz..................

nnc 01-02-2012 07:38 PM

Cevap:

cat56 merhaba.cekirdek inanc tesbiti yaptirdim.cd.mi bekliyorum

sweeet 01-02-2012 07:52 PM

Merhaba hoşgeldiniz. Güzel gelişmeler yaşamanızı dilerim. Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM.