![]() |
Ynt: istanbuldayim... Alıntı:
Alıntı:
öhhö öhhö..istanbul buluşmasına bende gelmek istiyorum...blue jaloon'um canın sağolsun başka ne isteyebilirim senden...(şaman ark5 çaktırma kusum benim 20 sayfalık listede bir nefeste doluverdi..aman ne çok isteğim varmış...uçak biletini alsın. o, saatten sonra gelmem deme şansı yok..veririz listeleri eline aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 ) defduru senin kuzuları şöyleeee elime bir geçirirsem..ben sevicem senin için kıyılacak..şöyleeeeeeeeeee pançaklaya pançaklaya..canıma ciğerime soka soka sevicem haberin olsun..ay kıyamamda, ben birde ağlayıverirler..neyse sen getir bi iyilik düşünürüm ben hem onlar için hem kendim için.. |
Ynt: istanbuldayim... hayalazcim ucak biletini coktan aldim yalniz bi problem var ucak sirketi iflasin esigindeymis yani 6.aya kadar gümleyebilir khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... hişt buliuuee hemşerimişiz gel bi öpim seni wavehe gelirken çikolata getir böle çeşit çeşit bide balonlar getir renk renk e çocuklarda var aramızda sevincli he bu arada yok uçak arızalandı yok işim çıktı anlamayız coffe2bekliyoruz buluşma gününüü:)) Pisimi özledim :(şimanici özledim:( 06metini bile özledim 2600 djj ark5ya bu arada atakan bey nerdeeee? dusun |
Ynt: istanbuldayim... gelicem gelicem insallah cünki kafa dagitmam lazim türkiyemi cok özledim 96 |
Ynt: istanbuldayim... kim dedi sana doğduğun toprakları bırak git diye tabe ağlarsın oralarda oh olsun sana çatla oralarda:))) |
Ynt: istanbuldayim... tsk ederim bu güzel sözleriniz icin ne kadar iyisiniz |
Ynt: istanbuldayim... Evet iyim hemşerim ark5:)) şaka yaptım sakın alınma aman haa ttli3nerde mutluysan orda kal tender45ha türkiye ha kutup yaniii:)) |
Ynt: istanbuldayim... bak yine hızınıza yetişemiyorum... blissy 2 gün düzgün uğrayamadım yine neler olmuş neler... sevincli sevincli sevincli sevincli hayal ablammmmm sevincli sevincli gel bitanemmm .. canımmm ... bu buluşma rekorların rekoru olacak desenize şimdiden.. thumbsanim (grubu toplamışken burdanda ankaraya geçeriz.. ) hayal ablam pisii zeynepcim.. iki adet dünya tatlısı şeker.. yanında anneleri... art56art56 blue jalon cum gördüğün gibi şimdiden kalabalık olmaya başladık.. zaten uçak seni almaz canım sen bi konteynır kirala peşine takıl gel.. aa34 drive45 ben ilk isteğimi yapayım kahveli acı çikolata sen çikolatayı bul bende sana burda türk kahvesi ısmarlayım.. öle şekerli şeyleri sevmem.. güzel çikolata bul içinde kahve olsun.. idea3 bulamassan icat et.. girlhaha |
Ynt: istanbuldayim... shamanic ucak beni almazsa ben bi tane kiralar gelirim dermisim khkh56 bas üstüne kahveli cikolatayla seni bulusturacam wave |
Ynt: istanbuldayim... hiç öle gülme bakim... sevincli senin uçak kiralayanlardan ne eksiğin var... dusun önce yapabileceklerine inan... thumbsanim hayatın senin için sunabileceği değerli hazinelerine inan.. super hedeflerini belirle... tmm basamağın en üstünde uçak kiralayacak maddi refahın olsun.. alt basamaklarında da seni bu hedefine taşıyan adımların... uçak kiralayıp geleceğini bana haber verdiğin zaman bende sana güleceğim ... gördünmü bak isteyince oluyormuş diye.. wink77 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |