![]() |
yarı ingilizce sohbetler ooo derty ridvan, how are you today? you seem very fine and keep it up. kindest regards, sepet sepet yumurta, hadi bakalim cevir bunu ingilizceye de opelim gozlerinden:) |
yarı ingilizce sohbetler slmlar actionsmile khkh56 saatırlarıma başlamadan önce lerzan hanımı kınadığımı burdan belirtmek istiyorum çünkü konuyla alakasız olarak yazdığı bu mesaj tüm forum üyelerini ve beni çileden çıkartmış bulunmakta :)))) (admin görevini yapsın bence 1-2 hafta ban lanması şart artık bu üyenin) :) :) :) :)))))))) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) i fine and you ? 2)o sizin kendi kibarlığınız ve iyiliğiniz.. 3)basket basket egg please dont forget me :D artık bendeki muhteşem ingilzcenin farkına varın daha napiyiimm................... guitar blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
yarı ingilizce sohbetler Valla bravo Rıdvan :)) İyi çevirmişsin.. Ben iyi ki bana sormadı çeviremezdim diye düşünmüştüm... y789 http://images.google.com.tr/images?q.../IS415-024.jpg |
yarı ingilizce sohbetler tabiki atakan abi teşekkürler ingilizcede takıldığınız, çeviremediğiniz ne varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :D derty |
yarı ingilizce sohbetler tamam herşey çok güzel saolun FAKAAAAAAAAT::. ne o öyle maskot falan lütfen yani bi yerde lütfen lütfen bi daha maskot kelimesi duymak isteeeeemiyorum okeymi? 128956 128956 128956 128956 128956 lütfen bu konu hakkındaki cvplarınızı da ingilizce bölümüne yollayınız hem ingilizcemiz gelişsin hemde öylesine vss..:) astral seyehat teknikleri konusunda birşey yazmak,yollamak isteyenler yine burdan devamm etsin görüşündeyim :) byes... hismiley |
yarı ingilizce sohbetler tamam sorun çözülmüş atakan abi konuyu taşımış teşekkürler atakan abide 'yarı ingilizce sohbetler' ismi aklına nerden geldi ??? güldürdün beniii hee khkh56 blissy |
yarı ingilizce sohbetler Ne biliyim yarı ingilizce yarı türkçe konuşuyorsunuz dusun benimde aklıma bu geldi cilgin897 |
yarı ingilizce sohbetler çok güzel gerçekten gulensmiley eminim forumu gezenler bu konunun başlığını okuyunca ne olduğunu merak edip bakacaklar.. :)) blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
yarı ingilizce sohbetler i didn't care 'basket basket egg-S' but sende aynı şekilde didn't i am showing for you ; Alıntı:
this simple .... :):):) cilgin897 8977 cilgin897 8977 cilgin897 8977 cilgin897 |
yarı ingilizce sohbetler hismiley hmmmmmmmmmmmm... srry bu sefer çok ağır konuşmuşsun anlamadım ne demek istediğini bari yarısını türkçe yazsaydın :) terli345 terli345 ama kesin güzel şeylerdir .. |
yarı ingilizce sohbetler veeee.. gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley bize biraz ingilizce dersi verirmisn lerzan hanım ?? mesela şunu sormak istiyorum 'i dont care' ne anlamlara geliyor...?? umursamama anlamı var mı??? 2896 bisiklet :))))))) |
yarı ingilizce sohbetler Lerzan İtalyanca konusunda önerilerin var mi peki.Nasil bir dil nelere dikkat etmek lazim. O konularda paylaşımlarını bekliyoruz. |
yarı ingilizce sohbetler gerçekten çok teşekkür ederiz lerzan hanım mükemmel ingilizceniz yanında bi de italyanca belki bi kaç dil daha ? ayrıca Moena Köyü hakkında yazdıklarınızı harfi harfine okudum çok güzel 25889 25889 25889 25889 |
yarı ingilizce sohbetler t678 admin abi bu üyenin kıymetini bilsin :))))) gerçi burdaki bütün üyeler çok değerlidir di mi ? cilgin897 |
yarı ingilizce sohbetler Peki Rıdvan Seni Sir ilan ediyorum skan67 sapkal89 hpm2 Böyle bir çizgi film vardi bizim zamanimizda siz bilmezsiniz.. Böyle derdik sir ilan ediyorum diye super I m very proud to say that from now on Rıdvan is Sir 96 128956 25889 Lerzan sigarayi birakinca onu nonsmoker olarak ilan edeceğim. ağla |
yarı ingilizce sohbetler teşekkrler atakan abi artık bide sir olduk bakalım ilerde daha neler olacak kim bilir ?????? lerzan hanımda sigarayı bırakmassa bende sigaraya başlarım bunu da bilsin ona göre krz67 krz67 ...........ultimatommm :)) guitar guitar |
yarı ingilizce sohbetler mission completed!!!!!!!! no smokeeee partysmiley http://www.nottokids.ca/ntkbeta/Imag...%20Smoking.jpg there is not more cigarette blissy blissy |
yarı ingilizce sohbetler derty Süpersin Rıdvan 44 |
yarı ingilizce sohbetler sende süpersin atakan beni de resmen süper admin ilan etmişsin gözlerim yaşardı ey gidi günler eyyy ağla |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler firstly hi. i am a new member.(i'm 14 years old krz56) i read the articles. they are too good and funny. why didn't you(mr. rıdvan and mrs or miss lerzan) continue to write? |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler did you say the sentence to me? if you said it to me i didn't understand it. could you explain it? the sing and the video is very very good. thank you for it. |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler Alıntı:
(if you hadn't writen the sentences' turkish means i would haven't understood them and thanks for it too. eğer söylediklerinin türkçe anlamlarını yazmasaydın anlayamayacaktım. bunun için de teşekkür ederim.) you said to me "you're too good to be true" i've liked it but i am true krz56 bana "gerçek olamayacak kadar güzelsin" demişsin. bu cümleyi sevdim ama ben gerçeğim krz56. among other things nice to meet you. and good night everybody. bu arada tanıştığımıza memnun oldum. herkese iyi geceler |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler merhaba, bu bölüm bir süredir harket görmemiş. hedeflerimden biri ingilizcemi geliştirmek ve kullanabileceğim bir iş sahibi olmak olduğu için özlde ya da genel mesaj alanlarında destek olursanız sevinirim. I will be wating your help. see you |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler ayrıca bugünden itibaren kişiye özel cdler bölümünde bulunan ingilizce cd sini üye puanlarımla alabilmek için kendime yeni hedef koyuyoruum. bunun ingilizce konuşamıyorum şeklindeki yanlış inancımı def etmeme faydası olacaktır. özel bir kursta upper intermediate seviyesine kadar gelmiştim. çalıştığım şirket 1,5 yıl boyunca online ingliizce kurus almam için imkan tanıdı 10 kurdan 8 ini bitirdim. sonra proje iptal oldu. İngilizce yazılmış ağır metinleri bile anlayıp çeviriyorum. ancak Türkçeden ingilizceye sadece günlük konuşma ve yazışmaları yapabiliyorum. ( işte böyle sırılamalarım var değişmesi gereken) mazeret de hazır ingilizceden türkçeye olanlar zaten kurallı yazılmış ve düzgün olması. bi de mükemmelliyetçi bir yapım olduğu için hata yapmaktan korkuyorum. gülünç durumu düşmek istemiyor. konuşmadığım yazmadığım kendi iç dünyemde ise durumum rahat. eşimin ingilizce gramer ya da kelme bilgi seviyesi benden düşük ama yalan yanlış o kadar çok konuşuyor ki tatillerde turistlerle konuştuğumuzda durumumuz aynen şu: o konuşurken ben ( is değil are olacaktı, yanlış zaman kullandı vs vs. diye içimden geçiriyorum. ya da adamlar dertlerini banaanlatıyor ben türkçe ifade ediyor, eşim ingilizce cevap veriyor takıldığı kelimeliri bana soruyor falan. bir nevi sözlük yada çeviri makinesi gibiyim ) Bu arada eniştem sadece yurtdışından gelenlere yönelik Antalyada tekne turları düzenliyor ve biz firma kontenjanından mavi tura çıkıyoruz. kaptan ve tekne personeli dışında başka türk olmadığı için mecburuz kalıyorduk konuşmaya. online ingilizce kursusayesinde yurtdışından halen maillestiğim bircok arkadaş var. günlük konuşmalarda rahatladım bir şekilde iletişim kuruyorum ama iş hayatında kendimi bir rapor yazacak gibi iyi hissetmiyorum. işte tüm bu yanlış düşünce kalıplarını kırmam gerek. |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler "kendi kendine konuşana deli derler" ingilizce nasıl denir bilsem öyle yazacağım.. hello , where are you YAWWW!!! hpm2 |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler madonnadan sorry isimli parçayı çevirdim. kontrol eder misiniz? hatta ödev niyetine çevirmek üzere bana metin / şarkı vs gönderirseniz sevinirim. I've heard it all before /hepsini önceden duydum I don't wanna hear, I don't wanna know / ( duymak istemiyorum, bilmek istemiyorum) Please don't say you're sorry / ( lütfen üzgün olduğunu söyleme ) I've heard it all before / hepsini daha önce de duymuştum ( böyle daha iyi oldu ilki pek bi kelime kelime olmuştu ) And I can take care of myself / ( ve kendime bakabilirim ) I don't wanna hear, I don't wanna know / ( duymak istemiyorum, bilmek istemiyorum) Please don't say 'forgive me' / lütfen beni affet deme I've seen it all before / hepsini daha öne de görmüştüm And I can't take it anymore / ve artık almayayım ( merci şekerim ben almayayım ) You're not half the man you think you are / sen olduğunu sandığın adamın ( kişinin ) yarısı ( bile!!! ) değilsin Save your words because you've gone too far / sözlerini sakla çünkü çünkü çok uzaklara gittin ( yani o kadar uzuksın ki boşuna konuşma sesin gelmiyooo) I've listened to your lies and all your stories / (yalanlarını ve tüm hikayelerini dinledim) You're not half the man you'd like to be / sen olmak istediğin kişinin yarısı bile değilsin Don't explain yourself 'cause talk is cheap / kendini anlatma çünkü ucuz konuşuyorsun??? Mu acaba There's more important things than hearing you speak / senin konuşmanı dinlemekten daha önemli şeyler var (burada thnigs çoğul ama neden there is demiş ki ) You stayed because I made it so convenient(so convenient) / kaldın/ gitmedin çünkü ben bunu senin için çok uygun hale getirdim Don't explain yourself, you'll never see / kendini anlatma asla göremeyeceksin.. |
ıf you talk to yours you are caryz hpm1 |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler harikasın yaaa.. en azından artık kendi kendime konuşmuyorum.. |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler bence olmus, daha ne olsun sımdı bır de bunu deneyın bakalım...Bu sarkının sozlerı de kolay ve motıvasyon ıcın benım hosuma gıdıyor 956k smileydance http://www.youtube.com/watch?v=_BuX0eTjJRk TAKE THAT - SHINE You, you're such a big star to me You're everything I wanna be But you're stuck in a hole and I want you to get out I don't know what there is to see But I know it's time for you to leave We're all just pushing along Trying to figure it out, out, out. Your anticipation pulls you down When you can have it all, you can have it all. So come on, so come on, get it on I don't know what you're waiting for Your time is coming don't be late, hey hey So come on See the light on your face Let it shine Just let it shine Let it shine Stop being so hard on yourself It's not good for your health I know that you can change So clear your head and come round You only have to open your eyes You might just get a big surprise And it may feel good and you might want to smile, smile, smile. Oh don't you let your demons pull you down 'Cause you can have it all, you can have it all. So come on, so come on, get it on I don't know what you're waiting for Your time is coming don't be late, hey hey So come on [ Lyrics provided by www.mp3lyrics.org ] See the light on your face Let it shine Just let it shine Let it shine Hey let me know ya You're all that matters to me Hey let me show ya You're all that matters to me. (repeat) So come on, get it on I don't know what you're waiting for Your time is coming don't be late, hey hey So come on, See the light on your face Let it shine Just let it shine Let it shine Hey let me know ya You're all that matters to me Hey let me show ya You're all that matters to me (repeat) See the light on your face Let it shine Just let it shine Shine! |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler sözlerini gerçekten beğendim. bence forumdakiherkes okumalı, yazamadığım birkaç yer var. çıklarsan sevinirim. teşekkürler You, you're such a big star to me You're everything I wanna be Sen , sen benim için büyük bir yıldızsın Sen olmak istediğim her şeysin But you're stuck in a hole and I want you to get out Fakat, bir deliğe sıkışmışsın ve ben seni çıkarmak istiyorum I don't know what there is to see Orda görecek ne var bilmiyorum But I know it's time for you to leave Fakat biliyorum ki senin için ayrılma vakti We're all just pushing along Hep birlikte sadece zorluyoruz Trying to figure it out, out, out. (Figure it out deyiminin anlamını bilmiyorum) Your anticipation pulls you down When you can have it all, you can have it all. Beklentilerin seni bastırıyor (aşağı çekiyor ) hepsine sahip olabildiğin zaman So come on, so come on, get it on Öyleyse haydi haydi üzerine bin I don't know what you're waiting for Ne bekliyorsun bilmiyorum Your time is coming don't be late, hey hey vaktin geliyor geç kalma hey So come on See the light on your face öyleyse haydi yüzündeki ışığı gör Let it shine Just let it shine Let it shine bırak parıldasın sadece bırak parlasın bırak / izin ver parlasın Stop being so hard on yourself It's not good for your health kendine karyı bu kadar sert/ katı olmayı kes sağlığın için hiç de iyi değil I know that you can change değişebileceğini biliyorum So clear your head and come round öyleyse, kafanı boşalt ve ????? ( bilmiyorum ) You only have to open your eyes sadece gözlerini acmak zorundasın You might just get a big surprise Büyük bir sürpriz alabilirsin ) karışılaşabilirsin de denebilir ) And it may feel good and you might want to smile,smile, smile. Ve o sana kendini iyi hissettirebilir , gülmek isteyebilirsin Oh don't you let your demons pull you down Seni aşağı çeken şeytanlarını salma 'Cause you can have it all, you can have it all. Çünkü hepsine sahip olabilirsin Hey let me know ya You're all that matters to me Hey bırak sana …….söyleyeyim. Hey let me show ya You're all that matters to me. hey bırak sana ……….. göstereyim. Pek bi oturtamadım nedemek istediğini |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler Trying to figure it out, out, out. (Figure it out deyiminin anlamını bilmiyorum) figure out cozmek ortaya cıkarmak demek, ortaya cıkarmaya calısıyoruz dıyor Your anticipation pulls you down When you can have it all, you can have it all. Beklentilerin seni bastırıyor (aşağı çekiyor ) hepsine sahip olabildiğin zaman .. bence burda dedıgı beklentılerın senı asaga cekıyor ancak bırıne sahıp oldgunda herseye sahıp olabılırsın .. lerzana gene sorarız o ne anlamıs So come on, so come on, get it on Öyleyse haydi haydi üzerine bin... uzerııne bın demıs ama mecazı anlamda , bence ne beklıyorsun hadı bu ısın uzerıne gıt , ustesınden gel dıyor So clear your head and come round öyleyse, kafanı boşalt ve ????? ( bilmiyorum ) come round fıkrını degıstır demek , artık dusuncelerını degıstır , degis Oh don't you let your demons pull you down Seni aşağı çeken şeytanlarını salma........................ seytanlarının senı asagı cekmesıne ızın verme sevincli Hey let me show ya You're all that matters to me. hey bırak sana ……….. göstereyim. ................................benım ıcın en onemlısı sensın gıbı bır anlama gelıyor bana gore.... bence olmus , elınıze saglık , gene motıve edıce sozlerı olan bır sarkı yollıcam bugun... sevgıler see u soon ... |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler thank you Tresor.. : şeytanlarını salma çevrisi senin yorumunu okuduktan sonra epey güldürdü beni:) bu yüzden kelime kelime çevirmekten vazgeçip biraz daha türkçe düşünmeye hatta şairane olmaya çalışacağım. |
YARI INGILIZCE SOHBETLER Sevgılı coskun bugun herkese cranberries animal instinct parcasını yollamıstım, beceremedım ama sagolsun arkadaslar duzeltmıs , mesajlarda dınlersın, sozlerını de sımdı yolluyorum, hadı kolay gelsın beraber yorumlarız cok kolay zaten , sen de bana yollasana boyle olmuyo yaaa lerzan nerde yahu daha donmedı mı tatılden :) Suddenly something has happened to me As I was having my cup of tea Suddenly I was feeling depressed I was utterly and totally stressed Do you know you made me cry Do you know you made me die And the thing that gets to me Is youll never really see And the thing that freaks me out Is Ill always be in doubt It is a lovely thing that we have It is a lovely thing that we It is a lovely thing, the animal The animal instinct So take my hands and come with me We will change reality So take my hands and we will pray They wont take you away They will never make me cry, no They will never make me die And the thing that gets to me Is youll never really see And the thing that freaks me out Is Ill always be in doubt The animal, the animal, The animal instinct in me Its the animal, the animal, The animal instinct in me Its the animal, its the animal, Its the animal instinct in me x2 |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler lise iken bizim kendi aramızda söylediğimiz bir kaç cümleyi paylaşmak istedim biran the garden de gezerken montecarlo içerken mymother beni gördü I my düştü kıç üstü khkh56 khkh56 der gizli saklı cigarette içerdik dunk56 |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler arkadaşlar ben de yeni mezun ingilizce öğretmeniyim. beni de kabul eder misiniz aranıza utananadam |
Ynt: yarı ingilizce sohbetler Hoşgeldin Fatma öğretmenim, ben hevesli bir öğrenci olarak buradayım ve yardımlarınızı bekliyorum. özelden, açıktan ya da email ile yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|
Ynt: yarı ingilizce sohbetler estağfurullah siz benden önce burdaymışsınız zaten ne konuda olursa olsun ben hep desteğe hazırım msnimi de ekleyin profilimde war. |
|
Ynt: yarı ingilizce sohbetler bir hedefim gerçek oldu. Yabancı dil ile ilgili telkinlere kavuştum. Atakan Bey sağ olsun özenerek hazırlamış. Hatta sanırım etkisi güçlü olsun diye çapa tekniği de kullanmış telkinlerde. Burada herkesin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkür ederim. Yakında foruma ingilizce yazmaya başlarsam şaşırmayın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |