![]() |
Turbo İngilizce Eğitim CDsi Kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlar! Turbo İngilizce Eğitim CDsi Turbo İngilizce - Kolay ve Hızlı İngilizce Kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen ama bu konuda kendisine en az güvenen kişiler için hazırlanmış olan Turbo İngilizce Programı kolay ve hızlı İngilizce öğrenmenin kapılarını ardına kadar açıyor. CTT destekli IP METODU sayesinde orta seviye İngilizceyi, pratik bir yöntemle üstelik sadece 90 saatte öğreneceksiniz. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi teşekkürler paylaşımın için |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Güzel paylaşım.. Daha önce biliyordum bunu fakat senin sayende şimdi elimizin altında. Şu anki tek sorunum ise Link silinmeden indirme problemi çünkü bu aralar indiremem. Biliyorsun ki rapid her 10 indirmeden sonra linki siliyor....... :D Teşekkürler.... |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Linkler silinmeden hemen indirin.Turbo İngilizce Eğitim Seti 2 CDden oluşuyor ve sadece bilgisayarda çalışıyor.Ben çok memnunum size de tavsiye ediyorum mutlaka deneyin.Linkler silinirse alternatif linkleri bulmaya çalışırım. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi şuan bu siteye üye olalı 15 dakika ya oldu yada olmadı tesedüf eseride olsa bu siteyi buldugum için gercekten cok mutluyum yaptıgınız paylası mlar için teşekkür ederim |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi cok guzel paylasimin icin sagol. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi anlamadm ben bunları nasıl indirceğimi :( |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Alıntı:
Tam olarak neyi anlamadığını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Turbo İngilizce Eğitim CDsini indirmek isteyen herkes için söylüyorum linkler error veriyorsa 1-2 gün içinde tekrar deneyin kendiliğinden düzelmiş oluyor. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi merhaba aranıza yeni katıldım bende ve çok hoş bir site daha 2 gün bile olmadı kayıt olalı telkinleri sadece birkaç saat dinledim ve küçükte olsa davranışlarımdaki küçük değişimleri hissetmeye başladım sitenin kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum içeride okadar güzel konular varki bir konuyu araştırırken baska bir konuya takılıp gidiyorum sonrada aradığımı unutuyorum :)) |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Merhabalar dosyaları indirdim yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yüklenmiyor.Yükleyici donuyor.Acaba bu sorun sırf benim bilgisayarımda mı oluyor?Oluyorsa sebebi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |