![]() |
Turbo İngilizce Eğitim CDsi Kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlar! Turbo İngilizce Eğitim CDsi Turbo İngilizce - Kolay ve Hızlı İngilizce Kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen ama bu konuda kendisine en az güvenen kişiler için hazırlanmış olan Turbo İngilizce Programı kolay ve hızlı İngilizce öğrenmenin kapılarını ardına kadar açıyor. CTT destekli IP METODU sayesinde orta seviye İngilizceyi, pratik bir yöntemle üstelik sadece 90 saatte öğreneceksiniz. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi teşekkürler paylaşımın için |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Güzel paylaşım.. Daha önce biliyordum bunu fakat senin sayende şimdi elimizin altında. Şu anki tek sorunum ise Link silinmeden indirme problemi çünkü bu aralar indiremem. Biliyorsun ki rapid her 10 indirmeden sonra linki siliyor....... :D Teşekkürler.... |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Linkler silinmeden hemen indirin.Turbo İngilizce Eğitim Seti 2 CDden oluşuyor ve sadece bilgisayarda çalışıyor.Ben çok memnunum size de tavsiye ediyorum mutlaka deneyin.Linkler silinirse alternatif linkleri bulmaya çalışırım. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi şuan bu siteye üye olalı 15 dakika ya oldu yada olmadı tesedüf eseride olsa bu siteyi buldugum için gercekten cok mutluyum yaptıgınız paylası mlar için teşekkür ederim |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi cok guzel paylasimin icin sagol. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi anlamadm ben bunları nasıl indirceğimi :( |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Alıntı:
Tam olarak neyi anlamadığını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Turbo İngilizce Eğitim CDsini indirmek isteyen herkes için söylüyorum linkler error veriyorsa 1-2 gün içinde tekrar deneyin kendiliğinden düzelmiş oluyor. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi merhaba aranıza yeni katıldım bende ve çok hoş bir site daha 2 gün bile olmadı kayıt olalı telkinleri sadece birkaç saat dinledim ve küçükte olsa davranışlarımdaki küçük değişimleri hissetmeye başladım sitenin kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum içeride okadar güzel konular varki bir konuyu araştırırken baska bir konuya takılıp gidiyorum sonrada aradığımı unutuyorum :)) |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Merhabalar dosyaları indirdim yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yüklenmiyor.Yükleyici donuyor.Acaba bu sorun sırf benim bilgisayarımda mı oluyor?Oluyorsa sebebi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Turbo İngilizceyi indirmek ve çalıştırmak için bilgi: Konunun en başında verdiğim iki linkten dosyaları indirin. İndirilen iki dosyada rar dosyasıdır ve kullanmak için bu rar dosyalarından dosyaları çıkartmalısınız. Bunu yapmak için; İndirilen iki rar dosyasıda aynı klasör içindeyken fare ile ikisinide seçtikten sonra sağ tıklayarak "klasöre çıkart" seçeneğini tıklatın (Bilgisayarınızda winrar adlı program yüklü değilse bu seçenek çıkmaz ve dosyalar bilinmeyen dosya tipi olarak görünür.) winrarı yüklemek için: linke tıklayıp girin http://www.rarlab.com/download.php açılan sayfadan "turkish(32bit) 3.91 versiyon" olanı bulup indirin,kurulumu basit ve hızlıdır.Ardından aşağıdaki adıma geçin. Yukarıda söylediğim gibi indirdiniz,çıkarttınız(winrar ile)şimdi sıra çalıştırmakta Çalıştırmak için bilgisayarınızda flash player adlı programın yüklü olması gerekli. Yüklü değilse aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan "Free Google Toolbar (optional)" adlı yazının solundaki kutucuğun işaretini kaldırdıktan sonra hemen bi altındaki sarı renk ile vurgulanan "agree and install now" adlı yazıya tıklayın ardından sayfanın en üstünde bilgi çubuğunda bi yazı çıkacak o yazıya tıklayarak onaylayın kurulum siteden gerçekleşecek onaylarak devam edin. flash player linki: http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP . Son adım: Doyaların çıkartıldığı klasöre gidin. Bu set iki cd den oluşur ve her cdnin kendine ait klasörü vardır. Çalıştırmak için bu kalsörler içindeki: cd1 için; CTT1 , cd2 için; CTT2 adlı dosyaları bulun ve çift tıklayarak çalıştırın. Karşınıza setin menüsü çıkacaktır. Kolay gelsin. Takıldığınız bir yer olduğunda sorabilirsiniz. Not: Seti kullanmanız için verdiğim programlar kendi orjinal sitelerinden ücretsiz olarak sunulmaktadır ve son sürümleridir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. |
Sayın basakfigen; öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Winrar da flash player da bilgisayarımda son sürümleriyle mevcut.Benim sorunum dosyayı winrardan çıkardıktan turbo_ingilizce adlı WinUHA SFX Archive dosyasını tıklayıp yükleme başladıktan sonra meydana geliyor.Cd1 ve cd2 dosyaları oluşturuluyor.Ardından program donuyor.Herhangi bir dosya yüklemiyor.Bende çıkmak zorunda kalıyorum. Şimdiden tekrardan teşekkür ederim :) |
Merhaba ! Turbo İngilizce Eğitim CDsinin partlarını kontrol amaçlı indirdim ve yükledim. Herhangi bir sorun olmadı. Program çalışıyor. Verdiğim linklerdeki partlar sağlam. Bilgisayarınızın başka bir işlem ile fazlasıyla meşgul olmadığından emin olduktan sonra, indirilen partlardan çıkarılan "turbo_ingilizce" adlı dosyayı silip tekrar çıkartmayı ve ardından çıkan dosyayı tekar çalıştırmayı deneyip, açılan pencereden "extract"ı seçin bekleyin. Bu işlem devam ederken tekrar donarsa partlardan biri hatalı inmiş olabilir. Böyle şeyler olabiliyor. Çözüm için hata verip uyarmak yerine donuyor olabilir. İkinci partı tekrar indirmeyi dene olmazsa diğerini de indir ve herşeyi baştan dene. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi arkadaslar ben de indiremedim uplate de takiliip kaliyor. |
Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi mrb ben indiremiyorum.bilgsyrla çok aram yok.adım adım yazar mısınız nasıl indireceğimi...çünkü daha önce başka yerlerden indirmeye çalıştım ama sadece 1.cdyi indirebildim(internetten satılan bildiğim kadarıyla 45 cd falan idi.onların 1.sini yani:() tam artık sipariş vereyim dedim ki tekrar deneyim dedim.olmazsa yine sipariş veririm artık:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM. |