Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/2261-ingilizce-okumayi-deneyin.html)

tresor 10-10-2007 01:26 PM

INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

Asagıdakı paragrafta kelımelerın harf sırası karısmıs olmasına ragmen beynın butun kelımeyı anlaması sebebıyle okunma ımkanı var, dedıgıne gor 100 kısıden 55 ı bunu yapabılıyor, sız de deneyın 956k

Only great minds can read this
This is weird, but interesting! This is a cool thing check it out.

fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it

cnb 10-10-2007 01:33 PM

Ynt: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

yaşasın
o 55 kşiinn iiçdne ben de vıram s456 s456 s456

shamanic 10-10-2007 02:08 PM

[size=10pt]bende 55 lik dilimdeyim ..bi de buna benzer Türkçe bir yazı vardı onuda ben ekleyeyim.. b456

Beyin neler yapabiliyor!Tuhaf görünse de sadece okumaya başlayın…İgnliiz Üineveerdtlserinin bir tensai hrarlefin hgnai salıyra dmiziilş olğunduun öemnisz oludğnuu oayrta kydou. Bduara tek ömlnei ntoka ilk ve son hfiarn dğrou ydere osmldaıır. Gsreii tmaamen salmçaık olbaiilr, ve sen ynie de pbromlseiz okyailusbirin.Bu haeflrri hraf oralak okumzdaımdğııan ve kmellireei büütn oalark alamıdılgzdığıan kanakyanlır. pc05
[/size]

25emel 10-10-2007 08:33 PM

Alıntı:

cnb Nickli Üyeden Alıntı
yaşasın
o 55 kşiinn iiçdne ben de vıram s456 s456 s456

gulensmiley bende gulensmiley bendee gulensmiley

crywolf 31-10-2007 08:51 AM

alk78 çok enteresan yaw happy6 ister istemez doğruları beyin görüp söylüyor 55kişi arasında olmak güzel bir duygu:D

eylulx 31-10-2007 12:04 PM

ben okuyabiliyorum anlayabiliyorum

cyber_shoot 28-01-2008 02:36 PM

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
ben okuyabiliyorum anlayabiliyorum

ilginc ya ben d okuyabildim f678h dil kursuna gitmiştim ondan mı acep blookama olsun okuyabildim derty derty

gulferk 04-04-2008 08:31 PM

çok ilginç okuyabiliyo olmak...bu kelimeleri bilip bilmediğimden bile emin değilim..

doguman123 08-04-2008 10:02 AM

mlk34ohohohoho bnde okuorm garip insan beyni gerçektende yazıda olduğu gibi great

izmirli035 08-04-2008 11:57 AM

çok ilginç bende okudum, hele turkçe yaziyi ziit diye gelip geçti valla!!
vay be beyinin gucu diye buna denir iste!!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM.