Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/2261-ingilizce-okumayi-deneyin.html)

siyah_inci 16-08-2008 01:12 AM

Ynt: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

valla bende okudum ya takılmadan..hayret yani...yıllar ooldu ingilizeyle aramızdaki herşeyi bitireli oysaki y789

CeM 16-08-2008 02:42 AM

Ynt: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

Bende okuyabildim blissy

asianfire 21-10-2009 08:21 PM

Cevap: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

blissyoleeeeeeeeeee bende okudummm.bende varımmmmcilgin897

mertmis 07-09-2010 10:54 AM

Cevap: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 19368)
Asagıdakı paragrafta kelımelerın harf sırası karısmıs olmasına ragmen beynın butun kelımeyı anlaması sebebıyle okunma ımkanı var, dedıgıne gor 100 kısıden 55 ı bunu yapabılıyor, sız de deneyın 956k

Only great minds can read this
This is weird, but interesting! This is a cool thing check it out.

fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it

Süper ya bende yaptım yaşasın oleyyyyyyyyyyyyderty

mertmis 07-09-2010 11:08 AM

Cevap: Ynt: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 19372)
[size=10pt]bende 55 lik dilimdeyim ..bi de buna benzer Türkçe bir yazı vardı onuda ben ekleyeyim.. b456

Beyin neler yapabiliyor!Tuhaf görünse de sadece okumaya başlayın…İgnliiz Üineveerdtlserinin bir tensai hrarlefin hgnai salıyra dmiziilş olğunduun öemnisz oludğnuu oayrta kydou. Bduara tek ömlnei ntoka ilk ve son hfiarn dğrou ydere osmldaıır. Gsreii tmaamen salmçaık olbaiilr, ve sen ynie de pbromlseiz okyailusbirin.Bu haeflrri hraf oralak okumzdaımdğııan ve kmellireei büütn oalark alamıdılgzdığıan kanakyanlır. pc05[/size]

Bu deneme ile aklıma gelen şeyleri sizinle paylaşmak istedim. Bu paragraf hayatımızdaki küçük ayrıntıların (harflerin) öneminin olduğunu , ayrıntılara fazla takılmadan bütüne(kelimeye) actionsmile odaklandığımızda herşeyin üstesinden gelebileceğimizi anlıyorum.

mertmis 07-09-2010 11:14 AM

Cevap: Ynt: INGILIZCE OKUMAYI DENEYIN

[quote=bigci;63799]hello! can frıendım. my abuzıttın...

how are you frıendım.çoluk çhıldren how. best'tır ınsallah.

my'a questıon sorarsan best'ım allah'a sükür. world ıste yuvarlanıp goıng'ım.

my mother what yapıng. keyfı beatıuful'dur ınsallah. epeydır my mother'le no speakıng. eger my mother'ı see çok selam song.

la frıendım my father what yapıng. gıne coffeehaneye goıng mı?he frıendslerıyle coffeehanede okey and batak playıng mı?he'ye song sakın yenılmesın.

my brodher'ın chıldrenı olmus. boy mu gırl mı oldugunu no bılmekıng.chıldrenın boy mu gırl mı oldugunu my'a song.

my school da baya beatıuful goıng ıste. school'un basından berı englısh lesson seeıng. englısh'ı söktüm.
ı´m speak englısh sakır sakır. your'a söz verdıgım gıbı.

maılıme son verırken your'un gözlerınden kıss. your'u çok özledım. hele bı swım olsun my comeıng ınsallah.

I am çatır çatır speaking english

Harikasın ya süpersinnnnnn, hiç böyle bişey okumamıştım. Beni çok güldürdün hayatın boyunca allahda seni güldürsün alk78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM.