Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Aşk Acısını Unutmak.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/9470-ask-acisini-unutmak.html)

MagNetiC 31-05-2008 07:04 PM

Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

ceren le ecem 18... ikiniz baya bi benzersiniz, kediler falan y789
isimler, yaşlar çok yakın.. normalde de arkadaşmısınız?.. belki de ikiz dl67
neyse kedileriniz çok hoş... herşey aynı ya :) çok güzel... :)))

bu arada herkese yorumları için teşekkürler.. benim de zamanında aşk acım oldu.. unutulmaz sanırdım o zamnlar ama inanın unutuluo.. yani tabi ki hatırlıosunuz ama acısı diniyo.. buna inanın.. sizde de öyle olacak...
gerekli olan sadece zaman ve bu olaya karşı yaklaşımımız, belirlediğimiz tavır..

bol bol sevgiler herkese...... gönlümden geldi.. smiliyface ( her zaman gelmez dl67 )
blissy

ceren18 01-06-2008 05:25 PM

aaaaaaaaaaaa iyi gözlem magnetic ben hiç dikkat etmemişim alk78 yaslarımız verdiklerinden yola çıkarak bu benzerlikler normaldir heralde derty derty ecem ne dersin yoksa sen benim ruh ikizim falan olabilir misin khkh56 smil56

ECEM18 01-06-2008 08:15 PM

bilmiyorum cerencim sence olabilirmiyiz dusun dusun dusun bende yazıyı okuyunca farkettim khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

MagNetiC 01-06-2008 09:15 PM

khkh56 khkh56 yahu alt alta yazmışsınız cidden hiç mi dikkatinizi çekmedi.. wave
ben öle bakınca karıştırdım mesajlarınızı birbiriyle.. o kadar benzettim yani.. y789
alaalala dedim kim ki bu ardarda yazmış, kendi kendini cevaplamış.. khkh56 khkh56

ECEM18 01-06-2008 09:41 PM

y789 y789 y789 y789

berrak 18-06-2008 10:28 AM

umarım bir gün bende onu düşünmeden uyanmayı başarabilirim

alen 18-06-2008 05:26 PM

bir çırpıda aşka çizik çekilir mi beee..bir yiğidin gözünden yaşlar süzülür mü .gerekiyorsa ferhatı örnek alır dağın taşını yararız...kro alen :=) saygılar...:=)

ametist 18-06-2008 05:52 PM

Alıntı:

berrak Nickli Üyeden Alıntı

berrakcım ,biraz zaman gerek sanırım.bi de aklına geldiğinde ,tüm kötü yönlerini düşün (mutlaka ki vardır ,sonuçta insandan hele de erkekten bahsediyosak dlckrn kesin vardır)bunu yapınca tüh ben nası aşık oldum buna deyip ,önce kendini suçlarsın ,sonra o histe zamanla azalır bi de suçluluk telkinini dinlersen o sırada ,işin çok kolaylaşır aa34.bi dene bakalım sende de işe yarayabilir smiliyface

ceren18 20-06-2008 11:23 AM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

berrak Nickli Üyeden Alıntı

berrakcım ,biraz zaman gerek sanırım.bi de aklına geldiğinde ,tüm kötü yönlerini düşün (mutlaka ki vardır ,sonuçta insandan hele de erkekten bahsediyosak dlckrn kesin vardır)bunu yapınca tüh ben nası aşık oldum buna deyip ,önce kendini suçlarsın ,sonra o histe zamanla azalır bi de suçluluk telkinini dinlersen o sırada ,işin çok kolaylaşır aa34.bi dene bakalım sende de işe yarayabilir smiliyface

kısmen bu çözüme bayıldım khkh56 khkh56 ya sev ya nefret et diyosun yani girlhaha girlhaha

aysegul_tirtil 20-06-2008 11:28 AM

ahhhh bu çok tanıdık bir duygu onu düsünmeden uyanmak,ben bir yılın sonunda basardım aslında beni üzen sey onun gidişi degil kendi degersizlik duygum,sen kendini sevmeye ve deger vermeye başlayınca ona verdigin deger ki bu acı veriyordur azalıyor.ne kadar zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama emin ol ben telkinlerden çok fayda gördüm.sahıs hala aklıma geliyor ama acı vermiyor artık onun ışıgı söndü benim ki parlıyor 98569

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM.