![]() |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Sevgili Işıklı Yol dediğin egzersizi bi denicem çok faydalı buldum, bunca zamandır tam aradığım şeymiş aslında, niye daha önce aklıma gelmediki sanki? :) Çok teşekkürler. |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. exilee24 çok teşekkür ederim. işe yarar umarım :) |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Alıntı:
|
|
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. ışıklı yol mektup olayını da yapmak istiyorum önceden de okumuştum aklımda.hayatımı düzeltmek istiyorum bu durumlardan kurtulmak istiyorum. |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Evet az önce ben de yaptım bu çalışmayı. Dediğin gibi yazının başları küfürlerle, sövüp saymalarla doluyken sonları böyle bi metanetlilik, anlayışlılık, "aslında sen de haklısın"cılıkla doldu :) Nuray Sayarı'yı not aldım. Tekrar teşekkür ettim :) |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Benim için bu süreç 2007 yılında başlamıştı. O zamandan beridir ben bunun için uğraşıyorum. Pek çok yol denedim. Çok zor zamanlardan geçtim. Fakat belkide siz benim kadar geriden başlamıyor olabilirsiniz. O yüzden toparlanmanız çok daha az zaman alabilir. Öncelikle, başarmanız gereken şey olaylara karşı nötr kalabilmek olmalı. Yani ne olursa olsun sukünetini kaybetmemek, dibe vurmadan, sakin kalmayı başarmak. Öyle bir zaman geliyor ki dünya yıkılsa size bir şey olmuyor. Yani sakin kalabiliyorsunuz. "Hep neden ben, neden kaybediyorum, neden sevilmiyorum?" Tüm bu şikayetleriniz son buluyor ve olan neyse siz kabullenerek yolunuza devam edebiliyorsunuz. Birde o arkadaşınıza hayali mektuplar yazın. Bir defter alarak ona yazın, sayfalar dolusu bu zaman zarfında çok ilginç bir yere geleceksiniz. Kendinizi ne kadar yok saydığınızı, onu gözünüzde ne kadar büyüttüğünüzü ve hatta nasıl ilahlaştırdığınızı göreceksiniz. Sonrasında ise duygularınız çok daha makul bir zemine oturacak. Bunu size garanti edebilirim zira yaşadım ben bunu. |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Sensiz yaşayamam ölürüm dediğim insana ben bugün "sensiz de yaşarım ama senle daha başka yaşarım " diyorum. Yani olmasan da olur, ama olsan daha iyi olur:) Zira artık kendi değerimin farkındayım. Ve artık onu bir insan olarak seviyorum. Yani tapmıyorum ona sadece seviyorum. Anlatabiliyo muyum? |
Yani kalmakta zor, gitmekte zor arkadaşlar |
Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. umarım bende öyle düşünürüm çünkü bir ara çok kötü nefret ediyodum ve intikam planları yapıyordum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM. |