Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mrb, siteye yeni üye oldum, nette bir araştırma yaparken karşıma çıktı.çok güzle paylaşımlar yapılmış. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum. uzun zamandır ayrı olduğum erkek arkadaşımla kısa süre önce iletişime geçti mevzuular biraz uzun o yüzden buraya tam olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2012, 04:52 PM   #1 (permalink)
 
Arın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arın is an unknown quantity at this point
Standart Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Mrb,
siteye yeni üye oldum, nette bir araştırma yaparken karşıma çıktı.çok güzle paylaşımlar yapılmış. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum. uzun zamandır ayrı olduğum erkek arkadaşımla kısa süre önce iletişime geçti mevzuular biraz uzun o yüzden buraya tam olarak yazmam mümkün değil, fakat şuan aslında ikimizde birbirimizi sevdiğimiz halde iletişime geçemiyoruz. ben üzerime düşeni yaptım ona bir bahaneyle ulaştım ve o da cevap verdi sonra tekrar görüşmek istedim ama beni aramadı. Biliyorum o da beni seviyor ve aslında özlüyor. ayrılmayı o istedi ve sebep olarakta anlaşamadığımızı söyledi, hep beni suçluyor halbuki onunda bir sürü hatası vardı, en son konuşmamızda bunu ona ilettim ve ses çıkarmadı
Şuanda bana ulaşması için beni araması için telepati ile ilgili araştırma yapıyorum, arınma vs. ile ilgili araştırmalar yaptım. hangi yöntemler yaşadığım bu sorunu çözecekse ilgileniyorum ve araştırıyorum.ben artık onu asla arayamam çünkü elimden geleni yaptım daha fazlası onu benden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
bu sitede okudum, telkin cd leri sanırım dinleyerek bu şekilde telepati kuranlar varmış, lütfen rica ediyorum beni araması için, nasıl bir telkin dinlemeliyim, telepati nasıl kurmalıyım ve neler yapmalıyım acaba?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 05:44 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum:

1. Sana seni hala seviyorum dedi mi?
2. Görüşmek istediğini söyledi mi?(ki aynı şehirdeyseniz ve ikiniz de görüşmek istiyorsanız çok da ciddi bir engel olamaz sizin isteğiniz dışında)
3. Bitirilmeye karar verilmiş bir ilişkiyi aradaki uyumsuzlukları gidermeden başlatmak ne kadar doğru?

Şimdi söyleceklerim hoşuna gitmeyebilir. Ama amacım sadece olaylara farklı bir pencereden bakabilmeni sağlamak.

Sen değiştin mi ayrıldığınız bu süre zarfında ya da o? Eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsanız tekrar bir araya gelmek ikinizi de daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz bence. İkiniz de hatalarınızın farkına varıp düzeltebilirseniz belki bir şansa daha mümkün olur. Varsa aranızda en büyük problem iletişim sorunudur. Bence bugün ilişkilerin çoğundaki en temel sorun bu zaten. Sen bir şey söylersin o susar, o bir şey söyler sen... Ya da sesler yükselir karşılıklı ikisinin sonu da hüsran. Oysa aranızda ne kadar ciddi sorunlar olursa olsun sakin kalıp konuşarak çözebilmeli insan bu sorunları. Ve verilen kararların arkasında durulmalı. Kalmayı da seçsen böyledir. Gitmeyi de seçsen böyle. Ve karşındaki gitmek istiyorsa en güzeli onu özgür bırakmayı bilmektir. Ne kadar istemesen de gitmesini birisi gerçekten gitmeyi seçerse buna saygı duyabilmeli geride kalan kişi.

Asla arayamam diye bir şey yok. Sen şuan artık bir kere daha onu aramayı reddediyorsun. İstersen ararsın. Sonucuna da katlanırsın ama iyi olabilir ama kötü. Sonuçta aradığın zaman konuşulanların niteliğine bağlıdır bu. Eğer aranızdaki mesele konuşarak halledilecek türdense işe yarayabilir. Neden asla arayamaz olasın ki bu durumda?

Telepati gibi konularla ilgilenen biri olarak söylüyorum bence telepati ile çözebileceğin bir mesele değil bu. Eğer söylediğin gibi güçlü bir bağ varsa aranızda zaten telepatik bağınız da vardır. Aynı şeyleri düşünür, aynı şeyleri aynı anda hissedersiniz. Karşındaki insan izin verdiği zaman onun düşüncelerini anlamak veya senin düşündüklerini anlatmak daha kolay olacaktır. Bunun dışında telapati ciddi emek ve yüksek konsantrasyon ister. Hergün düzenli çalışırsan kendini geliştirebilirsin.

Telepati için hala ilgileniyorsan o telkinler için ücretli telkinler kısmına bakmalısın buradan:

Telkincd.com

Forumda daha başka bir çok faydalı konu bulabilirsin. Ücretsiz telkinler ve gelişim ile ilgili yazılara da ulaşabilirsin. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Aramıza hoşgeldin. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun. İyi forumlar.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 06:00 PM   #3 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alıntı:
Biliyorum o da beni seviyor ve aslında özlüyor.
bunu sen biliyormusun yoksa kendi isteklerini onun düşüncesi mi sanıyorsun ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 06:15 PM   #4 (permalink)
 
Arın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arın is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum:

1. Sana seni hala seviyorum dedi mi?
2. Görüşmek istediğini söyledi mi?(ki aynı şehirdeyseniz ve ikiniz de görüşmek istiyorsanız çok da ciddi bir engel olamaz sizin isteğiniz dışında)
3. Bitirilmeye karar verilmiş bir ilişkiyi aradaki uyumsuzlukları gidermeden başlatmak ne kadar doğru?

Şimdi söyleceklerim hoşuna gitmeyebilir. Ama amacım sadece olaylara farklı bir pencereden bakabilmeni sağlamak.

Sen değiştin mi ayrıldığınız bu süre zarfında ya da o? Eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsanız tekrar bir araya gelmek ikinizi de daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz bence. İkiniz de hatalarınızın farkına varıp düzeltebilirseniz belki bir şansa daha mümkün olur. Varsa aranızda en büyük problem iletişim sorunudur. Bence bugün ilişkilerin çoğundaki en temel sorun bu zaten. Sen bir şey söylersin o susar, o bir şey söyler sen... Ya da sesler yükselir karşılıklı ikisinin sonu da hüsran. Oysa aranızda ne kadar ciddi sorunlar olursa olsun sakin kalıp konuşarak çözebilmeli insan bu sorunları. Ve verilen kararların arkasında durulmalı. Kalmayı da seçsen böyledir. Gitmeyi de seçsen böyle. Ve karşındaki gitmek istiyorsa en güzeli onu özgür bırakmayı bilmektir. Ne kadar istemesen de gitmesini birisi gerçekten gitmeyi seçerse buna saygı duyabilmeli geride kalan kişi.

Asla arayamam diye bir şey yok. Sen şuan artık bir kere daha onu aramayı reddediyorsun. İstersen ararsın. Sonucuna da katlanırsın ama iyi olabilir ama kötü. Sonuçta aradığın zaman konuşulanların niteliğine bağlıdır bu. Eğer aranızdaki mesele konuşarak halledilecek türdense işe yarayabilir. Neden asla arayamaz olasın ki bu durumda?

Telepati gibi konularla ilgilenen biri olarak söylüyorum bence telepati ile çözebileceğin bir mesele değil bu. Eğer söylediğin gibi güçlü bir bağ varsa aranızda zaten telepatik bağınız da vardır. Aynı şeyleri düşünür, aynı şeyleri aynı anda hissedersiniz. Karşındaki insan izin verdiği zaman onun düşüncelerini anlamak veya senin düşündüklerini anlatmak daha kolay olacaktır. Bunun dışında telapati ciddi emek ve yüksek konsantrasyon ister. Hergün düzenli çalışırsan kendini geliştirebilirsin.

Telepati için hala ilgileniyorsan o telkinler için ücretli telkinler kısmına bakmalısın buradan:

Telkincd.com

Forumda daha başka bir çok faydalı konu bulabilirsin. Ücretsiz telkinler ve gelişim ile ilgili yazılara da ulaşabilirsin. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Aramıza hoşgeldin. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun. İyi forumlar.
onunla hiç konuşmadım ayrıldığımız zaman tlf ve mail adreslerimi değiştirmiştim ve bana ulaşmak için arkadaşımdan istemişti tlf umu ayrıldığımız çok olmuştu bir yıldan fazla diyim o kadar çok, sonra ben o zaman vermedim numaramı sonra bende düşündüm ve iletişim kurmaktan zarar çıkmaz diye mail attım.o da bana mail attı ve direk seni çok seviyorum demedi ama bir sürü şarkı ve şiirler yollamış bana sevdiğini dile getiren. sonra ne olduysa maillerde biraz birbirimizi suçlar gibi olduk ve ben biraz ara verdim maile sonra uzun zaman sonra aylar sonra yani tekrar mail yazdım beni araması için tlf no mu verdim sohbet etmek istedim ama hala ses yok ne olumlu ne olumsuz.
aynı şehirdeyiz ama o böyle davrandıkça görüşmek mümkün olmuyor işte. onun tavrı şu; sen suçlusun özür dileyeceksin, böyle davransam barışırız ama tek suçlu ben değilim bu şekilde hatalarını görmeden yeniden başlarsak herşey daha kötü olur benim istediğim hatalarını görüp o şekilde bir araya gelmek ama bunu görmüyor.
ben bakış açımı değiştirdim aradan çok zaman geçti ve bazı şeylerin başka bir insanda telafisinin mümkün olmadığını anladım, o yüzden şimdi daha anlayışlı davranıyorum şu en son iletişim safhasında da öyle davrandım ama maalesef aynı durumda
telepati için çok çaba sarfetmek gerek yazmışsınız üye olmadan bir sayfa okudum bu sitede bunu başaranlar vardı şuan o sayfayı bulamıyorum ama yapabilirm diye düşünmüştüm.
bana şuan ulaşmamasının sebebinin benim bilinçaltımdan kaynaklandığını düşünüyorum. çünkü daha önce yaşadıklarım onun beni hep suçlaması ve bunun sonucunda bilinçaltımda onun haklı olduğu ve hep benim aramam gibi bir emir olduğunu düşünüyorum. her ne kadar bunu şuan duygusal olarak hissetmesemde şuan ancak buna yoruyorum durumu. cünkü bir sebep yok bana ulaşmak için en nefret ettiği arkadaşıma ulaştı bi de ondan fırça yedi şuan ulaşma imkanı var ve ulaşmıyor demekki burda benim engellediğim bişeler var diye düşünüyorum
Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 07:22 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Hmm o zaman maili görmemiş olması da olası bir ihtimal. Face'ten falan ulaşsaydın bir yerde daha hızlı olabilirdi. Bu konuda telepati yapabilirsin. Onu düşünürken onun bir resmine bakarak seni aramasını isteyebilirsi. İmgeleme de yapabilirsin. Sessiz sakin bir ortamda rahatladıktan sonra mail kutusunu açtığını ve maili okur okumaz telefona sarıldığını düşün.

Gerçekten bilinçaltında onunla ilgili çekinceler ve onun olumsuz özellikleri varsa haklısın bu onu senden uzak tutuyor olabilir. Onları çözmek için çalışıyor musun? Eğer bilinçaltın seni suçluluyorsa telkinler sana bu konuda yardımcı olabilir ego+ suçluluk dinlemekle başlayabilirsin. Böylece kendi içindeki sorulara daha net ve sağlıklı cevaplar bulabilirsin. Ayrıca ikinizin birbirini sevmesi de yetmez. İkiniz de birbirinizi affedip ama birlikte ama ayrı yeni bir sayfa açmalısınız. Hani bir özür dilemek yetecekse herşeyi silmeye bence çok da zor bir şey değil. İki kelimenin bir araya gelmesi yetiyor bunu zora bağlayan biziz. Ama sen iyi düşünüp taşın ve gerçekten neyi istediğine senin için neyin iyi olacağına karar ver. Herşey istediğin gibi gönlünüzce olsun. Birlikte olmanız bütünün ve ikinizin hayrına ise yeniden bir araya gelmenizi dilerim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 07:45 PM   #6 (permalink)
 
Arın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arın is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmm o zaman maili görmemiş olması da olası bir ihtimal. Face'ten falan ulaşsaydın bir yerde daha hızlı olabilirdi. Bu konuda telepati yapabilirsin. Onu düşünürken onun bir resmine bakarak seni aramasını isteyebilirsi. İmgeleme de yapabilirsin. Sessiz sakin bir ortamda rahatladıktan sonra mail kutusunu açtığını ve maili okur okumaz telefona sarıldığını düşün.

Gerçekten bilinçaltında onunla ilgili çekinceler ve onun olumsuz özellikleri varsa haklısın bu onu senden uzak tutuyor olabilir. Onları çözmek için çalışıyor musun? Eğer bilinçaltın seni suçluluyorsa telkinler sana bu konuda yardımcı olabilir ego+ suçluluk dinlemekle başlayabilirsin. Böylece kendi içindeki sorulara daha net ve sağlıklı cevaplar bulabilirsin. Ayrıca ikinizin birbirini sevmesi de yetmez. İkiniz de birbirinizi affedip ama birlikte ama ayrı yeni bir sayfa açmalısınız. Hani bir özür dilemek yetecekse herşeyi silmeye bence çok da zor bir şey değil. İki kelimenin bir araya gelmesi yetiyor bunu zora bağlayan biziz. Ama sen iyi düşünüp taşın ve gerçekten neyi istediğine senin için neyin iyi olacağına karar ver. Herşey istediğin gibi gönlünüzce olsun. Birlikte olmanız bütünün ve ikinizin hayrına ise yeniden bir araya gelmenizi dilerim.
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok tşk ediyorum.
Maili okumaması imkansız çünkü iş icabı hergün kontrol etmek zorunda olduğu bir mail adresiyle yazışıyorum.
ona ulaşma noktasında elimde evet çok secenek var ama ulaşmam mümkün değil, neden dersen eskiden bu hatayı çok yaptım ve onun egosu fazlasıyla şişti çünkü onun iletişim algısı yanlış çalışıyor zannediyor ki hatalı olan arar hatalı olan ulaşır.
bilinçaltı temizliği ile ilgili sözlü çalışmalar, ve gerekli afirmasyonlarla bu sorunuma yardımcı olmaya çalışıyorum fakat herhangi bir telkin cd si dinlemedim ama araştırıyorum.
ayrıca telepati ile ilgili tavsiyelerinizi mutlaka yapacağım.buraya yazmak bile çok iyi geldi bana :) çok tşk ediyorum
Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2012, 09:09 PM   #7 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

seda dikerin aslında giden erkek yoktur kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. aradığın bir çok sorunun cevabı orda yazıyor. özellikle göbek bağı kesme çok net açıklanmış..sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mrb, siteye yeni üye oldum, nette bir araştırma yaparken karşıma çıktı.çok güzle paylaşımlar yapılmış. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum. uzun zamandır ayrı olduğum erkek arkadaşımla kısa süre önce iletişime geçti mevzuular biraz uzun o yüzden buraya tam olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.