| ||||||||||
|
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mutluuu Nickli Üyeden Alıntı Böyle düşünme aksine hakkını aradığını görmek onlarıda kendine getirecektir.. Ve sakın bunun seninle ilgisi olduğunu düşünme bunun sebeplerini kendinde ararsan bi sürü temeli olmayan sonuca varırsın ben sevilmiyorum ben değersizim vs. gibi, bazı insanlar böyledir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #37 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
mutluu sende benim gibiymişsin sonunda sana geliyorlarmış. hayatımda çok yaşadım böyle ve 1 sene sonra gelip seni çok taktir ediyorum dediklerini biliyoru. başka bir hocamda dersi olmadığı halde gelip sınıfta bana çektirdiklerini çocuğunda gördüğnü anlattı ben Allahın adaleti işte dedim. bu derece tükenmemiştim ozamanlar şuan gücüm tükenmiş gibi hisseiyorum. evet güçlüyüm çok şükür bunuda atlatıcam biliyorum Rabbimin izniyle ve önmde eğilecekler tıpkı diğerleri gibi İnşallah Rabbim hep hayırlar nasip etsin kendimi şuan mutluluğumu kıskandıklarını bildiğim için dik durabiliyorum içime bir su serpildi meyve veriyorumki taşlamaya çalıyorlar diyebildim şuan. Allah sizden razı olsun iyki varsınız. ![]()
__________________ O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mutluuu Nickli Üyeden Alıntı Böyle düşünme aksine hakkını aradığını görmek onlarıda kendine getirecektir.. Ve sakın bunun seninle ilgisi olduğunu düşünme bunun sebeplerini kendinde ararsan bi sürü temeli olmayan sonuca varırsın ben sevilmiyorum ben değersizim vs. gibi, bazı insanlar böyledir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi