![]() |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? 956k paylaşimıniz için çok teşekkür ederim kendimde çozemedigim bir konuyu çözmeme yardimcı oldunuz ve kesinlikle çok dogru yazdiklariniz iyi akşamlar size |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? çok güzel bir yazı yazı paylaşımınıza sağlık. yanlız yorgunluktanmıdır kafamın dolu oluşundanmı bilmem ama ben bazı yerleri anlamadım. şunu sorayım direk bilenler vardır ne yapmam gerektiğiyle ilgili. hep fedakarlık yapmak zorunda kalıyorum.severek yaptığım çok oluyor ama çok fedakarlıkta insanı tüketiyor. artık karşımdaki insanlar bana onlara verdiğim özeni fedakarlığı bana göstersin istiyorum malesef olmuyor sadece taklit ediyorlar bir süre yani ben ne yaparsam yapıyorlar sonra ben bırakırsam anında kesiyorlar ben bunu anlayamıyorum. ve kimseye mızmızlık etmesemde hep mızmızlar geliyor başıma buda beni sinir ediyor hayat ay tırnağım kırıldı vsleri kadar basit değil. yoksa içimde tırnağı kırılan bir mızmızmı taşıyorum :S |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Niye sürekli fedakarlık yapıyorsun? Ne geçiyor aklından bu durumları yaşadığın anlarda? |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Alıntı:
yapmak zorunda bırakılıyorum aslında. ben yapmayınca yapılmıyor ve hep benden bekleniyor. ben yapmadığımda olayın sorumlusu yine ben oluyorum. işi üstenmesemde hep üzerime kalıyor. aklımdan kullanıldığım geçiyor ki hep sırtımdan geçinilmesi hoş olmuyor doğrusu. ben aynısı uygulamaya teşebbüs etsemde ya izin verilmiyor yada basıp gidiliyor üzülen yine ben... detaylı anlatamıyorum ama genelde arkadaş çevremde çok yaşıyorum bu sorunu. dert dinliyo olabilirim ama bu sadece dertleri olduğunda beni görmelerini gerektirmez öyle değilmi? benmi yanlış düşünüyorum.. neyi yanlış yapıyorum sizce? |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? O zaman o kişileri sen çıkar hayatından. Zorunda değilsin hiçbir şey için. Böyle söylemek genellikle çok kolay oluyor, ancak emin ol o kişiyi ya da kişileri hayatından çıkardığında yaşayacağın üzüntü bu yaşadıklarından daha ağır olmayacaktır. Hatta muhtemelen hafiflemeni sağlayacaktır. Bazı isteklerin olduğu kesin. Anlattıklarından anladığım şey ne kadar sağlıklı olabilir bilmiyorum ama yalnızlıktan korkma. Gerekirse yalnız kal... Kendini başkaları ile birlikteyken bile yalnız hissetmektense... Ve sevin insanların gerçek yüzünü görebildiğin için. Sevgiler. |
doğru söylüyorsunuz aslında uyguladımda eskileri çıkartım ve kısmen yalnızım mecbur olduklarım var dışarda onlarda çok az kaldı kurtulmayı bekliyorum. yani yalnızım aslında. ama bende diğerleri gibi olayımda artık çevrem olsun diyorum sonra ozaman benim insanlığım nerde kalır diyorum hepten kalıyorum. bocalıyorum. işte bundan kurtulmak istiyorum. hangisi doğru bilemiyorumki... |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? ya bence görebilmek büyük bir sorun birileri bizdenhoşlanıyor çoğu zaman farkedemiyoruz bile... çünkü çoğumuz korkağız... nedense ne hoşlanılmaktan ve hoşlanmaktan korkuyoruz ve sonra olduğumuz yerde kendi güzelliğimizle başbaşa kalıyoruz.. bazen acele ediyoruz... bazen de yavaş yaşıyoruz.. o yüzden içsel samimiyeti öğrenmeliyiz.. ilk önce... beni ayna kabul edin... nem sizi kendime ayna olarak kabul ediyorum... söylesen sevgilim aşk kaç beden giyer... |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Bu, bilincalti denen sey ne kadar da genis bir etkiye sahip hayatimizda ya:) Gercekten ilginc, en ozelimizi bile biz farketmeden etkileyebiliyor.... Babamiza benzeyenleri hayatimiza cekmek... Annemiz gibi olmak ya da babamiz gibi yasamak, hepsi yibe cekim yasasi yine cekim pufffff8977 |
bunun kurtuluşu nasıl olabilirki? yani sevdiğimiz şeyleri çekemezken sevmediğimiz şeyleri çekmek .. çok karışık.. |
Tek kurtulusu ``Olumlu dusunmeyi yasam stili haline getirebilmekte`` canimmm... Evet, zor oludugunun farkindayim ama imkansiz asla degil... Basaran arkadaslarimiz var ve bu yolda guzel anlamda hayatini degistirenler ( isini degistirenler- ev sahibi olanlar- hayatinin askini bulum ustune ustluk evlenenler- depresyonu yenenler- cocuk sahibi olanlar- meteligi yokken su an bolluk icinde olanlar.. bunlara ben bu sitede tanik oldum tatlim, O yuzden ASLA imkansiz degil...actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 AM. |