![]() |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Alıntı:
|
Bizler hakkımızı savunamadığımız için insanlar bu şekilde tepemize biniyorlar. Kendini savunmayı öğreniceksin. Baktın insan gibi konuşarak anlamıyorlar mı seni? Anlatmaya çalışma bir şey. Kendilerini mahkeme salonunda bulunca anlarlar. Sen sonuçta kendinden eminsin ve hakkının yenilmesine izin veriyorsun. Şimdi sesini çıkarmazsan alışkanlık haline getirirsin. Bu hep karşına çıkar. Yani diğerleri de bırakır. Yine bir şey yapamazsın. Öptüm. kiss3 |
|
yazını yeni gördüm mutluu teşekkür ederim yorumun için hoşumada gitti nasrettin hoca hikayesinden alıntı olmazmı bütün suç hırsızn sevincliben iyi niyetle kapımı kapamadıysam o fırsatçılıkmı yapmalı girlhaha zamanında köylerde bakkalların kapıları açık olurdu ihtiyaç sahipleri girer alacağını alır deftere yazardı yada parasını bırakırdı. hiçkimse fırsatçılık yapmazı ben hala öyleinsanların var olduğuna inandığım için bu hallerdeyim belkide. ama mutlulukla iligli yazı yaplaşılmış onu okuyunca benimle neden uğraştığı gözümde flim şeridi gibi geçti 8977 çünkü o tip insalar hiç mutlu olamayan tipler ve dışarı mutlu görünmeye çalışsada içinde fesatlık barındırıyorlar. e bir insan kötü düşünüpte iyi olamazki kötü insan mutluluğu bilemezki. düşünüyorumda beni rahatsız eden öfekmmi diye aslında hayır o gözüme gözkmesin bana bulamasın ben yine mutlu :zpzp: olurum. ama telefon mail vs her şekilde tadımı çaırıyor sonra bir bakıyorumki öfkem kabarmış. şuan seni seviyorum dese hadi ordan hangi yüzünle seviyorsun vardır bi çıkarın derim o derece inanmıyorum ona artık y789 |
|
"Seni diğerlerinden farksız yapmaya Bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, Kendin olarak kalabilmek, Dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladı mı, Artık hiç bitmez!" Doğan Cüceloğlu |
mutluu sende benim gibiymişsin sonunda sana geliyorlarmış. hayatımda çok yaşadım böyle ve 1 sene sonra gelip seni çok taktir ediyorum dediklerini biliyoru. başka bir hocamda dersi olmadığı halde gelip sınıfta bana çektirdiklerini çocuğunda gördüğnü anlattı ben Allahın adaleti işte dedim. bu derece tükenmemiştim ozamanlar şuan gücüm tükenmiş gibi hisseiyorum. evet güçlüyüm çok şükür bunuda atlatıcam biliyorum Rabbimin izniyle ve önmde eğilecekler tıpkı diğerleri gibi İnşallah Rabbim hep hayırlar nasip etsin kendimi şuan mutluluğumu kıskandıklarını bildiğim için dik durabiliyorum içime bir su serpildi meyve veriyorumki taşlamaya çalıyorlar diyebildim şuan. Allah sizden razı olsun iyki varsınız.25889 |
son gelişmeler şöyle mutluu son kozlarımızı oynadık y789 ben ne müdüre ne onun yalakalarına taviz vermedim. bir hoca beni gördü ben kulağımda kulaklık telefonla iligleniyordum oda geçiyordu yanımdan selam verdi nasılsın dedi. kulaklığı çıakrtık teşekkürler siz dedim cevabını dinlemeden taktım kulaklığı telefona devam bozuldu y789 ikinici olarak müdür geldi ben oturdum proje teslimi için hocayı bekliyordum bu arada hocamız kahvaltı yapıyor diye bekletiliyorum. neyse beklerken müdür geçti geçerken bişeydedi ayağa kalkmamı bekledi kalkmadım. bişeydedi kualklığı çıkardım merhaba hocam dedim ve taklım kulaklığı bişey daha söyledi duymadımda umursamadımda (benden beklenmeyecek performans bunlar :zpzp:) ve tabi oda bozuldu beni böyle görmedilerki hiç hep saygılıyDIM ve hiç rahat davranmazDIMmusic45 . neyse hoca beni çağırdı yağana toplantı yapcaklarmış falan bekledim tabi sonra sundum bikere projenin kapağından itibaren bayıldı sonra çok şükür etkili sunum yaptım ama bu arada gözlerime bakamıyor sevincli bende inadına slaytlardan değil kendi bilgilerimden anlattım nefes alır gibi durdum ve bana bakmak zorunda kaldı kafa sallayarak dinlediğini gösterdi buda ona kapak oldu 8977 teşekkür etti sunum sonunda alkışladı(o hocadan görülmedik bişey :) sonra benimmle konuşmaya sohbete başladı hiç sohbet etmedim sorduğuna cevap verdim iyi günler hocam dedim oda görüşürüz demezmi (bende içimden sen dahaa çook görcen nasipse dedim 8977) bakalım şuan hamle onda onun tek bir yanlışından sonra herşey değişebilir bunu hissettiler ve muhtemelen yukarda bunlar konuştular çünkü pek severler öğrenciyi dedikodu etmeyi. böyle davrandıklarımı görmeleri tuhafına gitti 3ününde ayaklarını denk alsınnlar dimi girlhaha iyiki varsınız sizden güç aldım teşekkür ederim blissy |
Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? ilişki konusunda özgürlükle kafayı bozmuş sıkıntıya sorumluluğa gelemeyen babam gibi tipleri çekiyorum :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM. |