![]() |
Cevap: Aşk Bana Gelsin bütün bunlara gerçekten inanmak istiyorum |
Cevap: Aşk Bana Gelsin aşkın gelmesi için önce içimizdeki sevgi enerjisinde tıkanıklık varsa onu halletmeliyiz.Hazır olana gelir güzellikler.Sevgiyi öğrenmek için basit şeylerden başlamalıyız.Mesela çiçek yetiştirmek, evcil hayvan beslemek gibi.Biz sevip sevilirsek aşk da gelir. |
Cevap: Aşk Bana Gelsin Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post751625 detaylı bir şekilde anlatılmış nasıl yapıldığı. Önemli olan niyettir. Meditasyon konusunda çok profesyonel olman gerekmez buradaki cümlelerden içine sinenleri hissederek ve odaklanarak okusan faydasını göreceğini düşünüyorum. Yeni başlayanlar için sesli meditasyonlar daha kolay olur bunun için de bu linke bir göz atabilirsin: İLİŞKİYİ HAYATIMIZA ÇEKME MEDİTASYONU | Beki Bisa Sevgiler. |
Cevap: Aşk Bana Gelsin pembe kuvars nasıl programlanacak |
Cevap: Aşk Bana Gelsin Alıntı:
|
Cevap: Aşk Bana Gelsin Evime o kuğulardan alıcam galiba ;) Aşkımız hala taptaze her gün çoğalıyor olsa da ben çok romantik buluyorum o objeyi. :) Gerçi siz en çok neyi severseniz ona güzel enerjilerinizi yüklersiniz. |
Cevap: Aşk Bana Gelsin Ahahaha çok güldüm son yazdığım mesajıma ben kuğu almaya niyet etmiştim ama kayın validem kristal iki muhabbet kuşu almış o öpüşen kuğulara benzer onlar da çok tatlı ve iş görür. Tepelerinde bir de açmış bir gül var ki o da 8 yıllık aşkımızın sembolü önce açmamış bir tomurcuktan kristal gülüm vardı şimdi kocaman açmış bir kristal gülüm. :) Ay çok güzel. |
Cevap: Aşk Bana Gelsin Bu güzel bilgiler için teşekkür ediyorum ve bu çalışmayı yapmak için hazırlıklara hemen başlıyorum. :zpzp: |
Cevap: Aşk Bana Gelsin Meditasyon dışında Ruh eşini çekmekle ilgili bir telkin vardı onu kullananlar var mı aranızda ? Eğer etkiliyse meditasyon yapmak yerine telkini dinlemek sanki daha mantıklı gibi. |
Cevap: Aşk Bana Gelsin çok harika bir paylaşım olmuş.. teşekkürler ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM. |