Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   insan babasından nefret eder mi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/518672-insan-babasindan-nefret-eder-mi.html)

the desert 16-04-2010 08:07 PM

Cevap: insan babasından nefret eder mi

kesınlıkle nefret eder.....yanı baba olması nefret edılmeyecek anlamına gelmez..ınsan aılesınde n de nefret edebılır..yanıı gun gelır kendınden nefret edıosun da bıze anlatılan baba kavramındanmı etmıcyeksın...tabıkı doğal bır şey ınsanın oldugu her yerde sorun da vardır mutlulukta nefret de kaygıda suc da.herşey vardır.......

the desert 16-04-2010 08:09 PM

et yanı nefret et....nolcakki?durduk yeremı edıosun..hayır.....hoş durduk yere de edebılırsın..boyle duşunmen senın suc işledığın anlamıan gelmez...baba olması sneınle farklı bakış açılarına sahıp olmıycka anlamına gelmıo...o oyle bı yol secmış...sen d eboyle..buraya kadarmış..farklı duşunebılırsın doğal bır şey...

ezgim 16-04-2010 09:24 PM

Alıntı:

memucey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 653355)
Benim babamında normal halleri kötüydü. içki falan içmezdi ama fena halde asabiydi. evde ceza evi gibiydi. özgürlük sıfır itaat tam dı. herhangi bir itaatsizlik dayakla cezalandırılırdı. kötü bir çocukluk geçirdik sayesinde. ama şu an ona baktığımda acımak geliyor içimden. 63 yaşlarında sinir tedavisi görüyor ve ilaçlar onu uyuşuk bir kediye çevirdi. nerde benim gölgesinden korktuğum babam nerde şimdiki babam...

ne kadarda benziyor durumun benimkinesonuç ta aynı biliyormusun felç geçirdi 3 yıl oldu sağ kolu tutmuyor oysa öyle güçlüydüki yumruk atarken bende çok acıyordum ama bitiriyordu bu acıma duygusu beni oderece allhtan uzağım görmüyorum yoksa ölürdüm heralde

cymbella 16-04-2010 10:49 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 657787)
et yanı nefret et....nolcakki?durduk yeremı edıosun..hayır.....hoş durduk yere de edebılırsın..boyle duşunmen senın suc işledığın anlamıan gelmez...baba olması sneınle farklı bakış açılarına sahıp olmıycka anlamına gelmıo...o oyle bı yol secmış...sen d eboyle..buraya kadarmış..farklı duşunebılırsın doğal bır şey...

doğru sölüyorsun.insanın olduğu yerde farklılık olması doğal bişey.teşekkürederim desert

memucey 19-04-2010 10:08 AM

Alıntı:

ezgim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 658400)
ne kadarda benziyor durumun benimkinesonuç ta aynı biliyormusun felç geçirdi 3 yıl oldu sağ kolu tutmuyor oysa öyle güçlüydüki yumruk atarken bende çok acıyordum ama bitiriyordu bu acıma duygusu beni oderece allhtan uzağım görmüyorum yoksa ölürdüm heralde

buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim! ben babamı her hafta sonu görmeye gidiyorum. artık büyüydük biz büyük onlar çocuk oldu.sad456

nazendem 20-04-2010 02:20 PM

Sevgili cymbella gerçekten üzücü birdurum.Tahminim baban içkiliyken yaptıklarını senin abarttığını düşünüyor.Belki saçma bir fikir olabilir ama içkiliyken yaptıklarını kameraya çekip izletebilirsin ona.Sonrada nekadar üzüldüğünüzü anlatın.Düzenli bir şekilde alkol alan herkes maalesef kabul etmesede alkolizmin pençesine düşmüştür.Umarım tedavi olmayı kabul eder.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 AM.