![]() |
size danışıyorum birine onda olmasını istediğinz yapsa düzeltebileceği bişeyi (onda kusur gibi duran bişey) onu kırmadan nasıl sölersiniz.. hadi bana yardımcı olun arkadaşlar..fikirlerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var.. benim için önemli bi durum ...yardımlarınızı bekliyorum iyi ki varsınızactionsmile |
Cevap: size danışıyorum Ben genelde şakayla karışık söylerim ama bazıları bundan hoşlanmayabiliyor çok samimiysen direk yalnızken söyleyebilirsin... |
Cevap: size danışıyorum Alıntı:
|
Cevap: size danışıyorum Ne söyleyeceğine de bağlı canım benim.Eğer söyleyeceğin şeyin onun yararına olacağının farkına varabilecek olgunluktaysa kırılmayacaktır onun kişiliğine de bağlı. Zor bu işler ... |
acaba kendimle bağdaştırarak mı ima ederek mi ifade etsem ne yapsam..farkına varabilecek olgunlukta tabi ama ne biliyim yanlış anlamasından korkuyorum.. |
Cevap: size danışıyorum korkarsan yanlış anlar. . Tatlı dille, yanlış anlamanı istemiyorum, diyerek konuya girebilirsin?? |
ben şöyle ifade edyim mesele benm onda rahatsız olduğum bi durum..yanlış anlamanı istemiyorum desem yanlış anlayacağı yoksa bile o zaman yanlış anlar işte... laf arasına mı sıkıştırsam öle konuşurken msjı alır mı acaba.. |
Cevap: size danışıyorum Ona anlatmak istediğin özellik başka birisinde var mı? Konuyu tam bilmediğim için yardım edemiyorum ama mesela bir hareketinden hoşlanmıyorsan o harekete sahip başka bir insan varsa onu örnek ver de ki şu hareketten hiç hoşlanmıyorum... |
Cevap: size danışıyorum ben genelde o kişiyle yalnızken ve o begenmedıgım durum ortadaysa yanı o an varsa' .... hoşlanmıyorum çünkü bence.... 'gibi bir kalıpla söyluyorum ama asla ne dalga gecer gibi süreklı gulerek soyluyorum ne de azarlar gıbı sert bır tavırla. herkes kendının en masum en sevımlı halını bılır bende bılıyorum ve o şekilde söyluyorum. erkek arkadaşım hiiiç bi zaman kırılmıyo uzulmuyo en güzeli de rahatsız oldugum şey neyse bu şekilde soyledıgımde hemen degısım baslıyor:)) |
Cevap: size danışıyorum sevgili vittamin61 ve mocha evet anlıyorum ama durum düzeltilebilecek bi huy yada davranış değil..fiziksel bi özellik..onun için bu kadar zorlanıyorum ...sanırım şimdi daha açıklayıcı oldu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 AM. |