![]() |
size danışıyorum birine onda olmasını istediğinz yapsa düzeltebileceği bişeyi (onda kusur gibi duran bişey) onu kırmadan nasıl sölersiniz.. hadi bana yardımcı olun arkadaşlar..fikirlerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var.. benim için önemli bi durum ...yardımlarınızı bekliyorum iyi ki varsınızactionsmile |
Cevap: size danışıyorum Ben genelde şakayla karışık söylerim ama bazıları bundan hoşlanmayabiliyor çok samimiysen direk yalnızken söyleyebilirsin... |
Cevap: size danışıyorum Alıntı:
|
Cevap: size danışıyorum Ne söyleyeceğine de bağlı canım benim.Eğer söyleyeceğin şeyin onun yararına olacağının farkına varabilecek olgunluktaysa kırılmayacaktır onun kişiliğine de bağlı. Zor bu işler ... |
acaba kendimle bağdaştırarak mı ima ederek mi ifade etsem ne yapsam..farkına varabilecek olgunlukta tabi ama ne biliyim yanlış anlamasından korkuyorum.. |
Cevap: size danışıyorum korkarsan yanlış anlar. . Tatlı dille, yanlış anlamanı istemiyorum, diyerek konuya girebilirsin?? |
ben şöyle ifade edyim mesele benm onda rahatsız olduğum bi durum..yanlış anlamanı istemiyorum desem yanlış anlayacağı yoksa bile o zaman yanlış anlar işte... laf arasına mı sıkıştırsam öle konuşurken msjı alır mı acaba.. |
Cevap: size danışıyorum Ona anlatmak istediğin özellik başka birisinde var mı? Konuyu tam bilmediğim için yardım edemiyorum ama mesela bir hareketinden hoşlanmıyorsan o harekete sahip başka bir insan varsa onu örnek ver de ki şu hareketten hiç hoşlanmıyorum... |
Cevap: size danışıyorum ben genelde o kişiyle yalnızken ve o begenmedıgım durum ortadaysa yanı o an varsa' .... hoşlanmıyorum çünkü bence.... 'gibi bir kalıpla söyluyorum ama asla ne dalga gecer gibi süreklı gulerek soyluyorum ne de azarlar gıbı sert bır tavırla. herkes kendının en masum en sevımlı halını bılır bende bılıyorum ve o şekilde söyluyorum. erkek arkadaşım hiiiç bi zaman kırılmıyo uzulmuyo en güzeli de rahatsız oldugum şey neyse bu şekilde soyledıgımde hemen degısım baslıyor:)) |
Cevap: size danışıyorum sevgili vittamin61 ve mocha evet anlıyorum ama durum düzeltilebilecek bi huy yada davranış değil..fiziksel bi özellik..onun için bu kadar zorlanıyorum ...sanırım şimdi daha açıklayıcı oldu |
Cevap: size danışıyorum Olmadı malesef çünkü fiziksel özellik nasıl düzeltilir ki? |
vitaminnnnnnnşaşkın sorun dişler..malesef çok titizim bu konuda...ama bunu karşı tarafa ifade edemiyorum... |
Cevap: size danışıyorum :) anlaşıldı... |
Cevap: size danışıyorum başka bi örnekle anlatırdım ben, beğendiğin beğenmediğin şeylerden girebilirsin konuya mesela... ama özel biriyse karşındaki aslında gayet net konuşabilirsin, hatta konuşmalısın... ilişkilerde konuşabilmek çok önemlidir... ve herzaman olumlu konuları değil olumsuz ya da sıkıntılı konuları da konuşmak gerekecek... belki bu bir başlangıç olur.. |
|
|
Cevap: size danışıyorum Bence kullanacağın kelimelerin pek fazla bi önemi yok. Kullandığın cümlelere hangi duyguları yükleyeceğin önemli. Algısının yüksek olduğunu düşünüyorsun, o halde büyük ihtimalle hissettikleriyle daha çok alakalı olacaktır. Yani iletişim için herkes farklı bir kanal kullanır. Ama bence en büyük sorunlar da kelimelere çok fazla takılmaktan, onları sözlük anlamlarından ibaret zannetmemiz. Şöyle bir şey önerebilirim. Böyle bir konuşmayı yaptığınızı hayal et ve sonunda da "teşekkür ederim böyle düşündüğüne mutlu oldum" gibi bir cevap aldığını düşün. Araları doldurmak daha kolay olacaktır çünki şablon belli olacak . Şimdi tebrik ediyorum :))) |
Cevap: size danışıyorum bence konuşma onunla birlikteyken bir markete girdi dişmacunu al ve ben hep bunu kullanıyorum çok memnunum çok güzel beyazlatıyo falan de sanada tavsiye ederim de kimse kırılmadan halledebilrisin ben olsam öle yapardım |
Cevap: size danışıyorum Herşey bir yana çook sevdiğim bir söz vardır: Kusur görene aittir der bu söz. İkinci sevdiğim söz ise birisini değiştirmek istiyorsan bu fikrini değiştirerek kendinden başla y789 Neden bu konuya bu kadar takıldığına bir bakmanı tavsiye ederim. Titizlik kendi dünyamızda uyguladığımızda takdirle karşılanabilir ancak başkasının özeline müdahale edildiği zaman tepki alabilir. Karşındaki kişi her kimse onu öncelikle olduğu gibi kabul etmelisin, belki o bu şekilde mutludur, kendisini bu şekilde rahat hissediyor olabilir. |
956k gibi olabilir mesela.... Bu da iyi bi yöntem.. Ya da " haftaya dişçide randevum var.. bi kontrol ettireyim bide temizleticem diş sağlığı çok önemlidir biliyosun dikkat etmek lazım" gibi bişeyde söyleyebilirsin... 12389 |
Cevap: size danışıyorum önerileriniz için tek tek teşekkür edrim hepinize arkadaşlaractionsmile.. mesele onu öle kabul edip etmemek değil ki,kabul aşaması bile çok üst bu mevzu için.ben dişlerinden dolayı kabul edip etmeme konumuna getirmem kimseyi.eğer onu ve onunla ilgili bişeyi düşünüyosam kabul edilmiştir zaten bide anlatmaya çalıştığım daha başka bişeydi.temizlk konusunda kendi gereken önemi gösteriyor.. nese hepinize teşekkür ederim tekrar.fikirleriniz çok değerli çok özel benim için.. allah a emanet olun..iyi ki varsınızy789 |
Cevap: size danışıyorum slm arkadaşım.insanların begenmedin bir yanlanrını düzeltmem çok zorr bir durum.ben bu yanlışı senelerce eşimin üzerinde denedim ama başaramadım.en sonunda kendim degişmeye karar verdim.şimdi çok mutluyum.bence çok ugraşma herşey olacagına varıyo.bırak dagınık kalsın. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 AM. |