![]() |
Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? Hep derler eğitim farkı evlilkte sorun oluyo diye merak ediyorum gerçekten de öyle mi oluyo yoksa kişinin karşısındakini anlamasına sevmesine mi bağlı? |
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? bu soruya hiç cevap veren olmamış:( |
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? Eğitim farkı bırak eşler arasını, insanlar arasında bile sorun olmaktadır.Fakat bu eğitimden kası lise,üniversite mezunu vs. gibi algılanmamalıdır.önemli olan kişinin kendisini eğitebilmesidir... |
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? Alıntı:
|
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? bence onemlı olan kulturlerın yakın olması..kulturde eğitimle kazanılacak bışey deıl zaten...kendını yetıştırmekle alakalı ve aılesıyle alakalı...gecırıp yaşadıklarıyla alakalı eğer oğrenımlerı maddı açıdna fark oluşturmuosa bence eğitim cok da onemlı deıl.. |
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? Bence sorun olur. Özellikle de erkeğin eğitim seviyesi kızdan üstün ya da en azından yakın olmalıdır. Tabi ki her zaman istisnai durumlar vardır. Fakat bir erkek genel anlamda eşinin kendisinden daha üst düzeyde bir eğitime ya da maddiyata sahip olmasını istemez özellikle de Türk erkekleri :-) Yani benim tahminim böyle... |
|
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? Bence de eğer anlaşıyorlarsa sorun olmaz... |
|
Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, insan böyle düşünüyor ama diğerlerinden de aynı şeyleri duymak istiyor, sağolun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM. |