Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/463880-esler-arasindaki-egitim-farki-evliligi-cok-etkliler-mi.html)

renkli61 18-02-2010 09:53 PM

Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi?

Hep derler eğitim farkı evlilkte sorun oluyo diye merak ediyorum gerçekten de öyle mi oluyo yoksa kişinin karşısındakini anlamasına sevmesine mi bağlı?

alakas 30-05-2010 03:18 PM

Cevap: Eşler arasındaki eğitim farkı evliliği çok etkliler mi?

bu soruya hiç cevap veren olmamış:(

DeLiTaY21 30-05-2010 04:03 PM

Eğitim farkı bırak eşler arasını, insanlar arasında bile sorun olmaktadır.Fakat bu eğitimden kası lise,üniversite mezunu vs. gibi algılanmamalıdır.önemli olan kişinin kendisini eğitebilmesidir...

Elektra 30-05-2010 07:46 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585428)
Hep derler eğitim farkı evlilkte sorun oluyo diye merak ediyorum gerçekten de öyle mi oluyo yoksa kişinin karşısındakini anlamasına sevmesine mi bağlı?

Bence etkilemez. Nice üniversiteler bitirmiş master yapmış insanlar tanıyorum, insanlığın yanından geçmiyorlar, nezaketten, insanlıktan, duyarlılıktan haberleri yok ve nice insanlar tanıyorum ilköğretim ya da lise mezunları olmalarına rağmen hayat okulunu bitirmişler, nerede, ne zaman, kime, nasıl davranacağını ve ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Mühim olan karşıdakini anlayabilmek bunun içinde Türkçe konuşabilmek ve azıcık zeka yeterli. İnsan kendini kendi yetiştirmeli. Sadece eğitimle insan olunmaz. Sevgilerimle...

the desert 30-05-2010 08:23 PM

bence onemlı olan kulturlerın yakın olması..kulturde eğitimle kazanılacak bışey deıl zaten...kendını yetıştırmekle alakalı ve aılesıyle alakalı...gecırıp yaşadıklarıyla alakalı eğer oğrenımlerı maddı açıdna fark oluşturmuosa bence eğitim cok da onemlı deıl..

vitamin61 30-05-2010 08:47 PM

Bence sorun olur. Özellikle de erkeğin eğitim seviyesi kızdan üstün ya da en azından yakın olmalıdır. Tabi ki her zaman istisnai durumlar vardır. Fakat bir erkek genel anlamda eşinin kendisinden daha üst düzeyde bir eğitime ya da maddiyata sahip olmasını istemez özellikle de Türk erkekleri :-) Yani benim tahminim böyle...

derya88 31-05-2010 02:34 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749409)
bence onemlı olan kulturlerın yakın olması..kulturde eğitimle kazanılacak bışey deıl zaten...kendını yetıştırmekle alakalı ve aılesıyle alakalı...gecırıp yaşadıklarıyla alakalı eğer oğrenımlerı maddı açıdna fark oluşturmuosa bence eğitim cok da onemlı deıl..

tamamen katlıyorumm.sevgiler...

kumsal1980 31-05-2010 02:36 PM

Bence de eğer anlaşıyorlarsa sorun olmaz...

kumsal1980 31-05-2010 02:39 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749394)
Bence etkilemez. Nice üniversiteler bitirmiş master yapmış insanlar tanıyorum, insanlığın yanından geçmiyorlar, nezaketten, insanlıktan, duyarlılıktan haberleri yok ve nice insanlar tanıyorum ilköğretim ya da lise mezunları olmalarına rağmen hayat okulunu bitirmişler, nerede, ne zaman, kime, nasıl davranacağını ve ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Mühim olan karşıdakini anlayabilmek bunun içinde Türkçe konuşabilmek ve azıcık zeka yeterli. İnsan kendini kendi yetiştirmeli. Sadece eğitimle insan olunmaz. Sevgilerimle...

Tamamen katılıyorum.Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek :)) insan kendini yetiştirmeli...

alakas 31-05-2010 11:42 PM

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, insan böyle düşünüyor ama diğerlerinden de aynı şeyleri duymak istiyor, sağolun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM.