![]() |
Cevap: Seviyorum ama... Alıntı:
sürekli hatırlamaya çalışıp bir türlü hatırlayamıyordum. hatta en sevmedim insanların yüzleri aklıma geliyordu. sonra birini gördüğümde acaba o mu derdim hep sonradan o olmadığını fark ederdim. herkese o diye bakıp hep hayal kırıklığına uğrardım. onu görünce ise gözlerimin önünden hiç gitmesin isterdim ama dediğim gibi bilemiyorum elinde olmuyor insanın. sürekli onu düşünüp aslında hiç onu düşünememek gibi bişey. |
Yüzünü hatırlama konusunda zaten telefonumda 30 tane resmi var her gece bakıyorum yüzüne bakıyorum bütün gün hatırlamıyorum daha çok eskiden oluyordu ama ondada biraz sıkınca kendimi yani yanında olduğumda ona baktığımdaki suratı hatırlıyorum burda bir sorun yok. Ben o kızın aklıma gelmesini takıyordum başka bir siteden büyük bir abiyle konuştum sorunu anlattım özel olarak oda şaşırdı bu aralar bende yaşıyorum öyle birşeyi dedi takma dedi ama canımı sıkıyor benimde bazen geçiyor umursamıyorum bazen çok bastırıyor düşündükçe daha kötü oluyor düşündükçe daha çok korkuyorum elimde olmadan düşünüyorum elimde gerçi neyse geçer buda.. |
|
|
Cevap: Seviyorum ama... sevmek kavramı göreceli bi kavram :) gerçekten sevmenin ne olduğunu ilerde öğrenirsin. Gerçekten seven geçmişine karşı birşeyler hissetmez.. sadece ona tapar :) |
Cevap: Seviyorum ama... Bende bişey anlataayım bari::D Konu açılmışken:D bende bi kıza bi sohbet programında başkasıymışım gibi konuştum.Anlaması mümkün değildi.çünkü adres kuzenimndi:D işte onla konuştum onun ağzından.BEnim onu sevdiğimi söyledim.Tabi o hala benim kuzenim sanıyodu. O da bende hoşalnıyorum falan diyodu.Bende ondan bişey bekliyorumm deedii.Açılmamı bekliyodu.Bİliyorum çok kötüyüm:D Zaten söyleyince alındı kaç aydır hiç yüzünü görmüyorum.alındı galiba.birazda küsmüş olmalı.Ama zaten başta ilgi duyuyodum.Sonra iş değişince acaba o benim hakkımda ne düşünüyo diye öğrenmek istedim.Zaten zamanla unuttumm8977 ee benim arkadaşım olmak kolay değil çok kötü oyunlar oynarımm. Herkeste yedikhkh56Alllah Yardım Etsin ne diyeyim ki!!!y789 |
Cevap: Seviyorum ama... çok karmaşıksın ya insan seviyosa zaten başka kimseyi düşünmezki |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |