![]() |
Cevap: Seviyorum ama... Alıntı:
|
Cevap: Seviyorum ama... pekala, boşvermeyelim o zaman. . şimdi, sen 'çok kafaya taktığım için oluyor' demişsin, ibanez. tam olarak neyi takıyorsun, kafdaya anlatabilirmisin?? |
Cevap: Seviyorum ama... Bence boşverilecek bi konu şu anda da sevdiği bi kız arkadaşı varmış niye taktı anlamadım hayatta takılacak daha çok şey var... |
Cevap: Seviyorum ama... diyene bakk sevincli |
Cevap: Seviyorum ama... durun bi yorum yapmalıyım...... ya kafamı duvarlara vurucam resmen.. daha 17 yaşında arkadaşlar... bence bir boşluktasın yanlış anlamayın ama acilen bir hedef belirlemelisin... eğer geleceğinle ilgili büyük hedeflar koyarsan.. bunların hiç biri kafana takılmaz.. hoşçakalın.. |
Cevap: Seviyorum ama... herkes burada, Ibanez yok. . iyimi ::) |
|
|
Cevap: Seviyorum ama... benzer bi durumu yaşamış biri olarak kendi düşüncemi söyleyebilirim. kız arkadaşının yüzünü hatırlayamaman onu sevmediğin anlamına gelmez. diğerinin aklına gelmesi de onu sevdiğin anlamına gelmez sadece kafaya taktığını gösterir. böyle kafana takarsan ilişkine zarar verirsin. her şey senin elinde unut gitsin onu. kız arkadaşının da yüzüne dikkatlice bak hafızana al. ne yapıyorsun diye sorarsa söylersin ne olacak hoşuna bile gider. hatta fotoğrafını iste bak bu daha güzel. abarttım galiba bir de imzalat bari. neyse artık her şey dijital zaten gir internete bak resimlerine. hadi ben kaçtım y789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM. |