| ||||||||||
|
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler EŞ RUHLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Eş ruhun varlığına mı inancını kaybettin yoksa onu bulma inancını mı tatlım? Malesef ikisi düşünce de kimsenin işine yaramaz. Ben hala inanıyorum bu kavrama. Etrafta mükemmel olmasalar bile kendi içlerinde mükemmelliğe yakın çiftler görmek nadir(!) ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #39 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Cunku son 1 haftadir tuhaf olaylar, duygu dalgalanmalari yasiorum... Mesela, ortada hicbirsey yokken yaratmis oldugum ya da yaratmak istedigim ``Hamur adam diyeyim sen anla`` :) kiside olmasini istedigim ozellikleri surekli degistirirken yakaliyorum kendimi. Bir an geliyor, maddiyat onemli degil karakter iyi olsun, Bir an anlasabileyim asik olmasam da olur diyorum, mantik olarak bakiyorum yani... Bir an hem iyi bir isi,karakteri hem de maddi acidan ortalamanin uzerinde olsun diye dusunutrken yakaliyorum, sanirim ben tum bu ozelliklerin bulundugu kisnin varligina inanmiyorum..... Tuhafim yani anlatirken bile su an yazip yazip siliyorum, duygularimi anlatmakta zorlaniyorum, Anlatabiliyor muyum ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
(r.sanal, fenomeni, gunseli), ruhlar |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler EŞ RUHLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Eş ruhun varlığına mı inancını kaybettin yoksa onu bulma inancını mı tatlım? Malesef ikisi düşünce de kimsenin işine yaramaz. Ben hala inanıyorum bu kavrama. Etrafta mükemmel olmasalar bile kendi içlerinde mükemmelliğe yakın çiftler görmek nadir(!) ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi