Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA GIDER? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/227180-bingo-soru-karsi-tarafta-ilk-neye-bakarsiniz-ne-olursa-cok-hosunuza-gider.html)

the desert 16-02-2009 08:06 PM

bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA GIDER?

selam herkese...ılk karşı cınste neye dıkkat edersınız?ama lutfen dış guzellığıne kalbının ıyılığı falan demeyın yemezler...!!!::Dben mesela ılkonce elelrıne saclarına dışlerine bıde booyunun uzunluğuna bakarım..sonrada guzel kokuyomu bakımlımı bıde en onemisi gozlerının ıcı guluomu.!!!

sanemce 16-02-2009 08:39 PM

gözler çok önemlidir benim için..

eller, dişler, oturuş, kalkış , hitap şekli, saygılımı değilmi diye daha sıralayabilirim ama , ilk dikkat ettiğim gözlerdir..

yasal06 16-02-2009 08:54 PM

ben de ilk önce konuşmasına bakarım, ses tonunu dinlerim, akıcı konuşup konuşmadığına bakarım.. sonra bi de oturuşuna kalkışına..

aysegul_tirtil 16-02-2009 08:57 PM

gülüşüne bakarım,gülüşü içimi ısıtıyosa tamamdırsmil56

Pamukk 16-02-2009 09:04 PM

Gözlerine bakarım..Saçları :)
Dişleri ve gülüşü +ses tonu
bir de en temelde bu özelliklerin naziklik,saygı ve sevgi dolu olup yansıtabilmesine bakarım :)))

Çok mu şey saydım :( :=)

the desert 16-02-2009 10:12 PM

supersınız kızlar.............hadi erkekler nerdesınız:D

the desert 21-02-2009 07:27 PM

ee erkekelr karşı cınste bı şey hoşunuz agıtmıo alıba bu ne yaa bı tek kelıme yok ..alla allaaaaaaaaaa

aysegul_tirtil 21-02-2009 09:21 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310111)
ee erkekelr karşı cınste bı şey hoşunuz agıtmıo alıba bu ne yaa bı tek kelıme yok ..alla allaaaaaaaaaa

sitenin erkekleri çok COOL desertcim ondan yazmıyorlary789

the desert 21-02-2009 10:57 PM

bence ayşegulcum kesınlıkle sana katılıorum:D

belginbesir 22-02-2009 01:08 AM

Merhaba;

Bende önce konuşmasına ve dişlerine bakarımy789

kwanc 23-02-2009 01:31 AM

bence bakışlar önemli.sempatik ve güleryüzlu olması pozitif bi etki yaratır bence...

hayaletlord 25-02-2009 05:07 AM

kesinlikle göz teması..anlamayı bilene herşeyi söyler...tabi garanti diye birşey yoktur...sen yanlışta anlamış olabilirsinbad45

asya26 25-02-2009 11:35 AM

arkadaslar size komik gelicek ama bende önceleri bu tarz seylere önem verirdim, öyle cok titizleniyordum ki, arkadaslar sana kapaktan fırlama bi tane bulmamız lazım diyorlardı.. sonra ne mi oldu benim bu kriterlerime uymayan birine asık oldum, aynı arkadaslar daha sonra benimle bu cocuk arka kapağa bile giremez diye dalga geçtiler.. ama bana göre dünyanın en yakısıklı en iyi erkeğiydi...yani o ok size fırlatıldığı zaman bu söylediğiniz seyleri pek görmüyorsunuz...
http://www.netevren.com/resimler/gifler/melek/1.gif

the desert 25-02-2009 07:08 PM

umarım o ok en kısa zamanda banada saplanır asyaa:)))

asya26 26-02-2009 08:53 AM

insallah canım hersey gönlünce olsun..kiss3

peacemaker 19-03-2009 12:46 PM

ilk dikkat ettiğim şey bakışlarıdır.Gözler kalbin aynasıdır :) tenine ve boynuna bakarım sonrada :) erkeklerin çoğu bakışlara mı dikkat ediyo ne :)

yas_min 19-03-2009 03:07 PM

Samimi olalim dediniz , ehh madem oyle olayim, ben de cogunuz gibi evet ellerine bakiyorum, patmak sekilleri falan, bakabilsem ayak parmaklarida çok onemli..ayak sekli yani... ayy bide poposuna bakarim....napim durust olun dediniz :)))

the desert 20-03-2009 08:15 PM

supersınnnnnnn senı bu anketın en durust uyesi ilan edıorum:D

rüzgârın kızı 28-09-2009 10:30 AM

Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G

bana bakışına bakarım..duruşu ve konuşursam eğer düşünceleri...:)

darkdays 15-11-2009 09:21 AM

Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G

Alıntı:

hayaletlord Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310437)
kesinlikle göz teması..anlamayı bilene herşeyi söyler...tabi garanti diye birşey yoktur...sen yanlışta anlamış olabilirsinbad45

kesnlkle katılıorummm . ;)

master8566 15-11-2009 12:06 PM

Ben de dürüstler arasında yerimi almak isterim...Önce gözler diyen erkekler biraz kibar davranmışlar bence...Her erkek bir kadının önce göğüslerine sonra da poposuna bakar...aksini iddia eden erkeğin uzaylı olma ihtimali yüksektir.Gözler ve bakışlar bu ikisinden sonra devreye girer...Ben şahsen önce bu iki kategoriye,sonra gözlere,ondan sonra bacak uzunluğuna ve ayak bileklerine bakarım,kadının ayak bilekleri halhal takılacak denli ince ve zarifse beni çok etkiler...elbette final değerlendirmem kadının tüm bedeninin zarafet içinde olmasıdır...Baştan aşağı uyumlu ve harika bakışlı kadınlar etkiler beni...

gulumser 15-11-2009 01:53 PM

kesinlikle dişleri ,çok temiz olmalı dişi :)ve dudakları etli olacakkk ;),ve ses tonu,incecik olmayacak sesi erkek sesi gibi olmalı ve konuşması güzel olmalı;
bide kıyafeti,giyimi önemli tabiki bazen dikkat ediyorum bazı erkeklere aman allahım o ne öyle ilgisiz renklerde gömlek,pantolon ve kravat ığğğğğ,ve duruşu olmalı kendine has,yürürken emin adımlar atmalı,gerisi önemli değil kısa,uzun,esmer,sarışın ,kel,zayıf,şişman bunların hepsi detayyy

pofuduk 17-11-2009 03:21 PM

dişleri ve gülümsemesi ve genel olarak yüzüne bakarım.

mu@z 17-11-2009 06:50 PM

ilk etapta karizması!mümkünse konuşması!kendini nasıl ifade ettiği çok önemli fikrimce!(konuşmak beynin lisanıdır!küpte ne varsa dışarı o sızar) :)

spestnaz 21-11-2009 03:52 PM

gözlerine bakarım ve benim gibi acı çekmemiş olması, gözlerinin içinin gülmesi, mutlu olması beni mutlu eder. mesela yolda aşıklar görüyorum ve saygımdan dolayı mutluluklarını izlemek için kenara çekilip çaktırmadan onları izliyorum

derya88 21-11-2009 05:35 PM

ben önce gözlere ,eller ayakkabılarına bakarım. ama, düşman degilim:)

Houner 21-11-2009 07:46 PM

bende sayayım...bayanda dişlerin mümkün olduğunca beyaz ve düzgün olması gerekir..dudakların biraz çok fazla değil ama dolgun olması..vücut yapısı ne balık etli nede çok zayıf olacak tam bi kalıp gibi düzgün olacak..gözlerin içinde derinden gelen bir gülücüğün adeta ışıldaması olacak ancak rengi hiç önemli değil sonra dengeli biri olması önemli dik durmalı vs.vs diğerleri ufak ayrıntı ;)

mavihuzur 21-11-2009 09:15 PM

önce fiziğine, orantılıysa hoşuma giderse ince detayları incelerim yüz ve kalçalar gibi :D

the desert 21-11-2009 11:53 PM

arkadaşlar gercekten artık durustce cevaplar alıorum:D

the desert 21-11-2009 11:54 PM

bend ebı ıtırfta bulunayım o halde.:Dbende uzun boylu old.için uzun boylu erkeklere ve kollarının kaslı olamsına bakarım:D

McOrco 20-12-2009 01:00 AM

diksiyon!

dünya güzeli dünya iyisi olsun... ancak şivesi varsa benden uzak olsun :)

zynp0 20-12-2009 01:31 AM

Ben de güzel kokuyor mu diye bakarım, dişlerine bakarım. Çok bakmamaya çalışırım ben bakmazken bana bakıyormuş gibi geliyorsa iki saat düşünürüm bana bakıyor muydu acaba diye.girlhahaBir de benim espirilerime gülüyor mu diye bakarımgirlhaha

McOrco 20-12-2009 01:41 AM

koku onemlı tabıkı
kulandıgı parfumdende cok
sigara kullanıyorsa

tanıştıgımıza memnun oldum ama
mumkunse birdaha gorusmeyelim...

derya hanim 20-12-2009 02:05 AM

Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

derya hanim 20-12-2009 02:06 AM

Evet Bak buldum iste .Disler ve sive

McOrco 20-12-2009 02:08 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574667)
Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

Haklısınız
gönül bu
biryere konmadan önce kuleden iniş izni istemiyor

esin_S 23-12-2009 01:45 AM

Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..

esra90 23-12-2009 01:51 AM

kesinlikle ve kesinlikle dişler ve gülüşler diyorum :)

McOrco 23-12-2009 02:12 AM

Alıntı:

esin_S Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575239)
Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..

iletişimi infraredle saglayacaksınız yanı sevincli

gvdfl 29-12-2009 10:04 PM

yüzüne bakarım çünkü insanın içi yüzüne yansıyor..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 PM.