Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA GIDER? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/227180-bingo-soru-karsi-tarafta-ilk-neye-bakarsiniz-ne-olursa-cok-hosunuza-gider.html)

McOrco 20-12-2009 01:00 AM

Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G

diksiyon!

dünya güzeli dünya iyisi olsun... ancak şivesi varsa benden uzak olsun :)

zynp0 20-12-2009 01:31 AM

Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G

Ben de güzel kokuyor mu diye bakarım, dişlerine bakarım. Çok bakmamaya çalışırım ben bakmazken bana bakıyormuş gibi geliyorsa iki saat düşünürüm bana bakıyor muydu acaba diye.girlhahaBir de benim espirilerime gülüyor mu diye bakarımgirlhaha

McOrco 20-12-2009 01:41 AM

koku onemlı tabıkı
kulandıgı parfumdende cok
sigara kullanıyorsa

tanıştıgımıza memnun oldum ama
mumkunse birdaha gorusmeyelim...

derya hanim 20-12-2009 02:05 AM

Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

derya hanim 20-12-2009 02:06 AM

Evet Bak buldum iste .Disler ve sive

McOrco 20-12-2009 02:08 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574667)
Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

Haklısınız
gönül bu
biryere konmadan önce kuleden iniş izni istemiyor

esin_S 23-12-2009 01:45 AM

Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..

esra90 23-12-2009 01:51 AM

kesinlikle ve kesinlikle dişler ve gülüşler diyorum :)

McOrco 23-12-2009 02:12 AM

Alıntı:

esin_S Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575239)
Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..

iletişimi infraredle saglayacaksınız yanı sevincli

gvdfl 29-12-2009 10:04 PM

yüzüne bakarım çünkü insanın içi yüzüne yansıyor..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM.