![]() |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G diksiyon! dünya güzeli dünya iyisi olsun... ancak şivesi varsa benden uzak olsun :) |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Ben de güzel kokuyor mu diye bakarım, dişlerine bakarım. Çok bakmamaya çalışırım ben bakmazken bana bakıyormuş gibi geliyorsa iki saat düşünürüm bana bakıyor muydu acaba diye.girlhahaBir de benim espirilerime gülüyor mu diye bakarımgirlhaha |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G koku onemlı tabıkı kulandıgı parfumdende cok sigara kullanıyorsa tanıştıgımıza memnun oldum ama mumkunse birdaha gorusmeyelim... |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67 |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Evet Bak buldum iste .Disler ve sive |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Alıntı:
gönül bu biryere konmadan önce kuleden iniş izni istemiyor |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın.. Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada.. super Sevgiyle kalın!!.. |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G kesinlikle ve kesinlikle dişler ve gülüşler diyorum :) |
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G Alıntı:
|
Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G yüzüne bakarım çünkü insanın içi yüzüne yansıyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |