| ||||||||||
|
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler erkekler neden aldatır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slm,aslında erkekler neden aldatır konusu benim çok fazla ilgi alanıma girmio ancak gecem gündüze karıştı bol vaktim var sitede o kadar mesaj varki oku oku bitmiyo,benim fikrime gelince konu başlığı çok yanlış ben truzimde çalışan biri olarak erkeğinde kadınında neler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #38 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 6,456
29 Mesajinıza toplam 272 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() slm,aslında erkekler neden aldatır konusu benim çok fazla ilgi alanıma girmio ancak gecem gündüze karıştı bol vaktim var sitede o kadar mesaj varki oku oku bitmiyo,benim fikrime gelince konu başlığı çok yanlış ben truzimde çalışan biri olarak erkeğinde kadınında neler yaptığına hayretler içinde tanık oluyorum türk veya yabancıhiç fark etmiyor,bence insanlar neden aldatır olmalı.sadece cinsler arası değil genel olarakda.her kişilik farklıdır herkes farklı cevap verecektir aldatmak isteyenin zaten kendini haklı çıkartacak bir sebebi vardır.bi konu daha var eylemsel değilde fikri aldatma bunun önüne nasıl geçilecek,herkese çoook teşekkür ediyorum sayenizde hiç yalnız değilim |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler erkekler neden aldatır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slm,aslında erkekler neden aldatır konusu benim çok fazla ilgi alanıma girmio ancak gecem gündüze karıştı bol vaktim var sitede o kadar mesaj varki oku oku bitmiyo,benim fikrime gelince konu başlığı çok yanlış ben truzimde çalışan biri olarak erkeğinde kadınında neler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi