![]() |
Kadınlar aldatmaz onlar bır kısıyı sever ve ona sadık kalırlar..Aldatmak dedıklerı duygusal savrulmalardır kadınların cunku cok duygusallar ..Ama erkekler cabuk unutur ve hemen baskasıyla cıkabılırler |
|
|
|
e onlarda şımarıklıktan aldatır heralde ::))))))))))))))))) |
İzmirliler gülmesin lütfeen |
|
|
Tamam tamam... Erkekler neden aldatır bliyorum. Lise çağından sonra özgüveni gelen erkek yakınlaştığı güzel bir kızı elde etmek için herşeyi yapabilir. Buna aşırı sevgi sözcükleride dahildir. Fakat anlayışları güzellikten ibaret olduğu için ve sosyal ortamlara daha fazla girmeye başladığı için diğer kızların ilgisini sevgilisinin ilgisine değişebilir. Fakat sevgilisi onun her zaman tutunacak bir daldır. onu kaybederse özgüvenide biter... |
Kesinlikle katılıyorum. Erkeklerin cinsel bakış açıları biraz daha geniştir. Farklı heyecanlara açık olabiliyolar. ama bu seninde dediğin gibi lise çağlarında sosyal sıkıntı yaşamış ama birden sosyal ortamın içinde buluna erkekelrde daha çok gözlemledim... Yanlız bu korkular işi tersine çevirir. Bir kız düşünün erkek arkadasının onu aldatacağından korkuyor. Ve işte on an enretesan şeyler oluyor. Ve bu korkuları yaşayan kişi bilinçaltında "Ben aldatayım" diyor. Korkularla yaşamak seni o hale getirir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM. |