Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Ruh ikizimiz Nerede (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/14322-ruh-ikizimiz-nerede.html)

demetcool 26-10-2008 05:51 PM

Ruh ikizimiz Nerede

Ruh ikizim nerede?

Dünya üzerinde milyarlarca insan yaşıyor. Bütün bu kalabalığın içinde sizin için olabilecek en ideal insanı bulmak istiyorsunuz. Ruhunuzu anlayan, aynı zevkleri paylaşabilen, beraber gülünebilecek ve de ağlanabilecek, iyisiyle kötüsüyle kabul edebileceğiniz size göre en iyisini bulmayı hayal ediyorsunuz. Yani kısacası ruh ikizinizi arıyorsunuz harıl harıl. Peki bulmak kolay mı? Ya da mümkün mü?

Bir çoğumuz aslında kendimizin kim olduğunu bile bilmiyoruz. Hayattan ne beklediğimizi, nasıl bir kişiliğe sahip olduğumuzu açıklamakta zorlanıyoruz. Hatalarımızla yüzleşemiyoruz, dolayısıyla düzeltemiyoruz. Aynı hataları tekrar tekrar yapıyoruz. Bizim içim iyi olanı değil de toplum için kabul edilebilir olanı istiyoruz. Şöyle düşünelim. Ruh ikizmiz şişman, kel ve fakir olabilir. Ama biz onun için fazla güzelizdir. Ya da dört kere evlenmiş, boşanmıştır. Olmaz, çünkü dört kere evlenen birini ailenize kabul ettirmekte zorlanırsınız. Sizden küçük veya büyük olabilir. Yine olmaz. Aylardır işsizdir. Olmazzzz. Bir hastalığı olabilir. Asla olmaz. Olmazların listesini bir koca defter tutabilir. Her insanın idealinde bir liste vardır. Bu liste hem toplum hem de kendi ideallerimizden oluşan bir karmaşadır. Hatta o kadar idealize edilmiştir ki çoğu zaman herkesin listesi birbirine benzer. Zengin, yakışıklı, şöyle böyle… Bazen de çok aşık oluruz. Bunlardan birkaçını listeden öğretmen bakmadan siliveririz. Sıkıntılar baş gösterince bir daha ki denemede aynı şartları daha büyük harflerle yazarak listenin başına yeniden ekleriz. Böyle sürer, gider. Kendimizi kandırarak hazırladığımız bu liste uzar da uzar. Biz ise internet’lerde, barlarda, sokaklarda, bir dans kursunda istediğimizi bulmak için çırpınır, dururuz. Forumlarda yakınır, “Nerede o kişi?” diye tepiniriz.

Ruh ikizini bulmak için bütün bunların hepsinden vazgeçmek lazımdır. Beklediğin tek ama tek şeyin sevgi olması gerekir. Hiçbir incelemeye, teste tabii tutmadan sadece sevgi adına beraber olabilmektir. Tabii en önemli şart karşıdaki kişinin de aynı şeyleri hissediyor olması gerekir. Sizi olduğu gibi kabul edecek, siz de onu. Her ne şart olursa olsun. Şimdi arkanıza yaslanın ve düşünün. Hayatınızda bu kelimeye sığdırabileceğiniz kaç kişi oldu ve siz listenize uymadığı için kaçını elediniz? Ya da kaç kişiye eksiklikleri belirgin olsa da sadece mutlu olmak adına şans verdiniz? Ya da en önemlisi verdiğiniz kişiler sizi niye hayal kırıklığına uğrattı? Neyi eksik yaptılar? Pek çok ilişki eften püften sebeplerle bitiyor. Hatta zamanımızda ilişkilere yüklenen anlam o kadar ciddi bir boyuta taşındı ki, kimse kimseyi fazla dayanmaz oldu. Küçük hatalar ile büyük hatalar birbirine karıştı. Herkes her şekil mükemmel olacak, yoksa güle güle gibi bir yerlerdeyiz artık.

Kısacası beklentilerimiz, umutlarımız olduğu müddetçe ruh ikizlerimizi bulmamız mümkün değil. Yine de yeni çağ’da ruh ikizlerimizi bulmak için hazırlanmış küçük bir listeyi aşağıda bulabilirsiniz. Uygulayabiliyorsanız sizleri ayakta alkışlıyor ve başarılar diliyorum. Bir yeni çağcı olarak çağımızın buna hazır olmadığını düşünsem de yine de savaşmak adına hodri meydan!

- Yeni tanıştığınız insanlarla konuşurken onların önce yaşını, mesleğini veya diğer klasik konuları konuşmak yerine en sevdiği çiçeği sormayı deneyebilirsiniz. Cevap verirse neden diye devam edebilirsiniz. Vereceği cevabı gerçekten dinleyin, yani bu konu sizi ilgilendirsin. Böyle şeyleri sevmeyen biriyseniz zaten bu listedekilerin hiçbirini yapmayın.
- Asla karşılaştırma yapmayın. Ruh ikizleri farklı zevklere sahip olabilir. Hatta bu bazen avantaj bile olabilir. Değişik şeyler öğrenebilirsiniz.
- Başkası ile bir ilişki içerisindeyse o kişiyi gerçekten sevip sevmediğini kesinlikle öğrenmelisiniz. Eğer hali hazırdaki ilişkisini bitirmek için bir şey yapmıyorsa asla ruh ikiziniz değildir ve olmayacaktır.
- Bir liste yapın. Evet yine liste. Ama bu listede boy pos, gelir düzeyi olmasın. Kendi karakterinizde tamamlanmasını istediğiniz özellikleri veya onun kişiliğinde istediğiniz en iyi ve dayanabileceğiniz en kötüleri listeleyebilirsiniz. Bu listeyi aklınıza iyice kazıyın.
- Ümidinizi asla kaybetmeyin. Yaş ne olursa olsun her zaman vakit vardır.
- Geçmiş ilişkilerinizi olabilecek en objektif şekilde tekrar gözden geçirin. Neden başarısız oldunuz? İlişkinizde kötü giden neydi? Aynı hataları tekrar etmemeniz önemlidir.
- Naz yapmayın. Dürüst ve içten olduğunuz takdirde cesur olmak güzel bir davranıştır.
- Geçmiş ilişkilerinizin acısından tümüyle sıyrılın.Tam anlamıyla yeni bir başlangıç yapmalısınız. Geçmişin hatalarını geleceğe yüklemeyin.
- Kesinlikle alçak gönüllü olun. Sakin ve tutarlı davrandığınız takdirde doğru insan gelecektir.
- İnsan tecrübesi edinin. Kim sahte kim gerçek anlayabilirseniz, zarar görmezsiniz

yeni bir hayat 27-10-2008 07:43 PM

Ynt: Ruh ikizimiz Nerede

Demet'ciğim, ruh ikizi dedin de aklıma geçenlerde okuduğum ilginç bir yazı geldi..

Ürdün'de internette sohbet edip aşık olan kadın ve erkek ilk buluşmalarında hayal kırıklığına uğramışlar..

Neden mi?

Çünkü,sanal dünyada birbirlerini "ruh ikizleri" olarak gördükleri kişinin "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle ayrıldıkları eşleri olduğunu görmüşler.. girlhaha

Ne kötü bir durum yaa.. Başıma geldiğini düşünemiyorum..

Belgin ∞ 27-10-2008 07:58 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
Demet'ciğim, ruh ikizi dedin de

Çünkü,sanal dünyada birbirlerini "ruh ikizleri" olarak gördükleri kişinin "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle ayrıldıkları eşleri olduğunu görmüşler.. girlhaha

Ne kötü bir durum yaa.. Başıma geldiğini düşünemiyorum..

khkh56 Çok komik ve ilginç gerçekten.O anda yüzlerini görmeyi çok isterdim khkh56

demetcool 31-10-2008 06:45 PM

Sanırım bu biraz da elimizdekının kıymetını bılmeyıp onu anlamaya çalışmadan hep "yeni farklıdır "diye yeniye anlamlar yüklemekle ilgili.Çünkü o kadınla adam ınternette anlaşabılmışler binlerce kışı ıçınden bırbırlerını seçmışler.Nette de çok şey paylaştıklarına gore belkı gerçekten ruh ıkızleriAma evlıyken o toleransı gösrermeyıp anlamaya çalışmamışlar bırbırlerını

gunesim 09-01-2009 02:05 PM

[quote=yeni bir hayat;85206]Demet'ciğim, ruh ikizi dedin de aklıma geçenlerde okuduğum ilginç bir yazı geldi..

Ürdün'de internette sohbet edip aşık olan kadın ve erkek ilk buluşmalarında hayal kırıklığına uğramışlar..

Neden mi?

Ne kötü bir durum yaa.. Başıma geldiğini düşünemiyorum..[/quote

:) bu olayın devamını çok merak ediyorum

ziyaretcixy 09-01-2009 02:48 PM

Bende ruh ikizini bekleyenlerdenim...
http://msntr.net/smileys/192431612087.gif

Çok oldu ciddi bir ilişki yaşamayalı
http://msntr.net/smileys/19191181095.gif

Biri de olsun artık
http://msntr.net/smileys/14212173082.gif

sıkıldım yaa
http://msntr.net/ifadeler/hareketli/24.gif ehe

Belgin ∞ 09-01-2009 03:09 PM

İronik.

Uzun zamandır çekim yasasıyla ilgili kitap yazan birinin böyle bir şeyden muzdarip olması çok garip.

burcu44 09-01-2009 03:36 PM

redflowers çok iyisin ya.sevincli

Akın Berk belki şimdiye kadar uğraşmamıştır canım.

Eğer bi ipucu bulursan bize de hemen söyle.hemen.blissy

düşündüm de bununla ilgili bir çalışmamı yapsak diyorum topluca.arzu eden bir arkadaş bi yol gösterse bize.

bi buldurun be.rt67

ziyaretcixy 09-01-2009 04:20 PM

kastettiğim doğru yerde doğru kişiyle karşılaşmayı beklemek. kurduğum hayal sadece bu değil tabiki. :D diğer hayallerimle bir sebep sonuç ilişkiside oluşturmalı... Neticede hemen bir kız arkadaş bulabilirim. Ama bulduğumun "o" olması garantimi... çekim yasası winamptan şarkı seçmeye benzemiyo... Önce o şarkının sözlerini yazmalı... sonra bestesini yapmalı... ama bazen beste ve söz uymuyor. Başka beste arıyosun

hayatında herşeyi kontrol altına alamayız. hayallerimize koşarken yoruluruz, ayaklarımız çamur olur, terleriz... Ama bu yol hep çiçekli değildir. Bazen sadece o anda seni sevecek birinin olmaması kurduğum başka hayallerin bir yaratımı olabilir. Bunlar hayatın tuzu biberi. evet ilgi gören biriyim. Ama bana göre birini arıyorum. gerçekten ciddi bir ilişki. Bu şu an olmuyor gibi görünebilir. Ama olur

O bi yerlerde beni bekliyo şimdi....

Acaba şimdi napıo dusun2

perilice58 09-01-2009 04:46 PM

y789 Benim ruh ikizimden anladığım bir şey var oda benim tıpa tıp aynım olan ben üzüldüğümde üzülen ben ağladığımda ağlayan ben sevindiğimde sevinen biri oysa ben bu şekilde istemem ben öfkelendiğimde beni yatıştıracak ben sevindiğimde sevinip beni izleyecek heyecanlancak yanlış yaptığımda dur diyecek hislerimi merak edecek sevgisini farklı şekillerde gösterip belli arayışlarda olacak benim ne düşündüğümü merak edecek ilgilenecek beni olduğum gibi kabul edecek vs vs vs bir eş isterim gerçi Yaradanın benim için yazdığı eşimi mutlu olacağım bana aşık ikimizin bir bütün olduğu ayrı kaldığımızda bir parçanın eksikliğini hissedeceğim eşimi isterim utananadam

Hayat hiç bir zaman ertelenmeyecek kadar güzel , her saniyesi her dakikası mutluluk rüzgarları ile kuşatılmış.. O0

y789 ben yılbaşında nasıl bir eş istediğime dahil bir liste hazırladım yılbaşında okudum ve inanıyorumki o kişiyi benim karşıma çıkaracak utananadam

utananadam fazla konuştum sanırım utananadam

sanemce 09-01-2009 04:50 PM

bir bakın bakalım nerede ve ne yapıyormuş ruh ikiziniz y789

Belgin ∞ 09-01-2009 04:56 PM

Amanın sevincli İnanamıyorum.

Ruh İkiziniz Hayatınızda

Siz ruh ikiziniz ile zaten tanışmışsınız. Bu kişi ister hayatınızda çok önemli bir role sahip olsun, ister sadece tanışmakla kaldığınız herhangi biri olsun, onu ilk gördüğünüz zaman hissettiğiniz o garip duyguyu anımsamanız gerekir. Belki sizin için basit bir tanışma olarak kalmış olabilir ama emin olun çok geçmeden o kişinin sizin ruh ikiziniz olduğunu farkedeceksiniz. Bir şekilde; ya tesadüfen yine bir araya geldiğiniz bir ortamda; aynı anda aynı cümleye başlamak gibi, aynı anda aynı yiyeceğe uzanmak gibi ufak ama garip tesadüfler yaşayarak kafanızda bir kıvılcım çakacak bu tür ufak ve garip tesadüfler sizi bir şekilde birbirinize yakınlaştıracak. Kısacası zaten halihazırda tanışmış olduğunuz ruh ikizinizin kim olduğunu zamanla anlayacaksınız.

Ayıkla pirincin taşını y789

sanemce 09-01-2009 04:59 PM

bana da öyle dedi bende halen pirinç ayıklıyorum y789

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234313)
Amanın sevincli İnanamıyorum.

Ruh İkiziniz Hayatınızda

Siz ruh ikiziniz ile zaten tanışmışsınız. Bu kişi ister hayatınızda çok önemli bir role sahip olsun, ister sadece tanışmakla kaldığınız herhangi biri olsun, onu ilk gördüğünüz zaman hissettiğiniz o garip duyguyu anımsamanız gerekir. Belki sizin için basit bir tanışma olarak kalmış olabilir ama emin olun çok geçmeden o kişinin sizin ruh ikiziniz olduğunu farkedeceksiniz. Bir şekilde; ya tesadüfen yine bir araya geldiğiniz bir ortamda; aynı anda aynı cümleye başlamak gibi, aynı anda aynı yiyeceğe uzanmak gibi ufak ama garip tesadüfler yaşayarak kafanızda bir kıvılcım çakacak bu tür ufak ve garip tesadüfler sizi bir şekilde birbirinize yakınlaştıracak. Kısacası zaten halihazırda tanışmış olduğunuz ruh ikizinizin kim olduğunu zamanla anlayacaksınız.

Ayıkla pirincin taşını y789

ziyaretcixy 09-01-2009 05:09 PM

Bence "o" kişi benim açıklarımı kapatabilmeli... bende onun açıklarını kapatabilmeliyim.
kural koymaktansa anlayış ön planda olmalı. SADAKAT olmalı...

Belgin ∞ 09-01-2009 05:23 PM

Katılıyorum bu sözüne.Ama açık demeyelim de eksik yönler mesela.Misal sen sabırsızsındır, karşındaki sabırı sever.Birbirinizi bu yönde tamamlarsınız gibi.

Ruh eşi için hep derler ya işte benim gibi olsun, benim zevk aldığım şeyleri yapmaktan zevk alsın.İnsan bir süre sonra böyle bir kişilikten sıkılıyor, zaten seninle aynı kişi, ona baktıkça kendi yansımanı görüyorsun, e ne hikmeti kaldı bu ilişkinin.

Ters kutuplar birbirini çeker derler bence olay bize en çok benzeyeni değil, bizim eksiklerimizi tamamlayacak, elmanın öbür yarısını bulmakta.En önemli unsur güven, sadakat.Tabii kişinin önce kendine özgüvenli olması gerek yoksa ilişki bir cehenneme dönüşebiliyor ne yazık ki.Kişi kendine güveniyor ve kendini olduğu gibi kabul edebiliyorsa, sana güvenmesi ve seni de olduğun gibi kabul etmesi çok kolay oluyor.

Şaka maka nereye sıpıtıp atmışım ben bu ruh eşimi yahu.Sanemce pirinç çok taşlı, ayıkla ayıkla bitmiyor anacım.Bir dahaki sefere marketten hazır ayıklanmış pirinç alalım. y789

Sevgiler.

pofuduk 09-01-2009 05:24 PM

acaba ninelerimiz, dedelerimiz düşündü mü bu kadar "bu doğru insan mı?" diye, çoğunun da mutlu evlilikleri vardı, ve çoğu da birbirini hiç görmeden evlendi...Ben biraz eski kafalıyım galiba...
Fazla düşünmek iyi değil, herşey olacağına varır...Hem düşünerek de karşına iyi birinin çıkacağını garanti edemezsin.Ha bir de tabi elmanın sapı, üzümün çöpü diye birşey var...
Bunlar çok modern ve bir o kadar da demode tartışmalar, aynı evlilik aşkı öldürür mü, aslında aşk var mı yok mu, "ben aşka inanmıyorum" der gibi...Hayatın kurallarını hakkımız olmadan ve değiştiremeyeceğimizi bile bile sorguluyoruz, herşeyi en ufak ayrıntısına kadar sorguluyoruz ve sonuç ne mi?

KOSKOCAMAN BİR MUTSUZLUK...

aysegul_tirtil 09-01-2009 05:28 PM

Benim ruh eşim nerde yaa bilen gören varsa nolur söylesiny789ara ara bi hal oldum.gelsin artık gören olursa aysegül seni bekliyor acele et desiny789

Belgin ∞ 09-01-2009 05:28 PM

Payına düşenden mutsuzluğu alıp çıkarman ne acı.

Hiç birşeyi paylaşıp tartışmayacaksak hepimiz gitmeliyiz buradan.Ne işimiz var y789

Gerekli de olsa, gereksiz de olsa fikir fikir, konu konudur.

Her konunun içinden payına güzel şeyler alıp hayatına taşıyanlara selam olsun.

H@Y@TSelin 09-01-2009 05:39 PM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234322)
acaba ninelerimiz, dedelerimiz düşündü mü bu kadar "bu doğru insan mı?" diye, çoğunun da mutlu evlilikleri vardı, ve çoğu da birbirini hiç görmeden evlendi...Ben biraz eski kafalıyım galiba...
Fazla düşünmek iyi değil, herşey olacağına varır...Hem düşünerek de karşına iyi birinin çıkacağını garanti edemezsin.Ha bir de tabi elmanın sapı, üzümün çöpü diye birşey var...
Bunlar çok modern ve bir o kadar da demode tartışmalar, aynı evlilik aşkı öldürür mü, aslında aşk var mı yok mu, "ben aşka inanmıyorum" der gibi...Hayatın kurallarını hakkımız olmadan ve değiştiremeyeceğimizi bile bile sorguluyoruz, herşeyi en ufak ayrıntısına kadar sorguluyoruz ve sonuç ne mi?

KOSKOCAMAN BİR MUTSUZLUK...

sevgili pofuduk az çok yazılarını okuyorum... Bakış açını değiştirmen yararına olabilir

melinaa 09-01-2009 05:41 PM

Ruh ikizimiz yok bence ..Tek basımıza kalıcaz heep :((((((

H@Y@TSelin 09-01-2009 05:45 PM

Alıntı:

melinaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234449)
Ruh ikizimiz yok bence ..Tek basımıza kalıcaz heep :((((((

neden böyle düşünüyosun ki melina

pofuduk 09-01-2009 07:21 PM

Alıntı:

H@Y@TSelin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234420)
sevgili pofuduk az çok yazılarını okuyorum... Bakış açını değiştirmen yararına olabilir

Yazdıklarımı okuduğun için teşekkür ederim.Demek ki okumaya değer buluyorsun, yoksa neden okuyasın?
Yanlış anlaşılmasın, ben kimseye bunu neden tartışıyorsunuz demiyorum ki...Tartışın...
Ama tartışmanın bir sonucu olmıcak diyorum, konuşsanız da konuşmasanız da bazı gerçekleri sadece tartışmakla değiştiremezsiniz ve tartışmanın sonunda değiştiremediklerinizi gördüğünüzde mutsuz olursunuz...Benim söylemeye çalıştığım bu...

Bakış açımın 26 yaşından sonra değişebileceğine inanmıyorum, gelişebilir ama değişemez.Sonuçta hepimiz gördüklerimizin ve yaşadıklarımızın toplamıyız, aynı gerçekliğe baksak da düşüncelerimizin farklı olmasından doğal bişi yok...

rak_star_21 09-01-2009 07:26 PM

Yillardir bekledim belki gelir diye. Her guzeli o sandim. Olmadigini ogrendim.Gelmiyecegini anladim.Umutun bittigi zaman gelir derler o zaman gelirse benim icin hersey bitmis ve ben hazir olmayacigim.O yuzden hic gelmeyecek gelsede ben gormicem...

pofuduk 09-01-2009 07:34 PM

Alıntı:

rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235718)
Yillardir bekledim belki gelir diye. Her guzeli o sandim. Olmadigini ogrendim.Gelmiyecegini anladim.Umutun bittigi zaman gelir derler o zaman gelirse benim icin hersey bitmis ve ben hazir olmayacigim.O yuzden hic gelmeyecek gelsede ben gormicem...

aslında biliyomusun beklentisiz yaşamak güzel bişi, bazen hayat akışında yaşanmalı, ama tabi ki bu kendini sal demek değil...Herşey hayatında tamam olsun da bir aşk eksik olsun, hayatını aşkı bulmaya endeksleme, yoksa mutsuz olursun, aşk hakkında beklentilerinidüşür, hayatın diğer alanlarında hedeflediklerini yapmaya çalış.Umutsuz bir bekleyişe girme...Sorunun da nereden kaynaklandığını bulmayı aklının şöyle bir kıyısından geçir ama problemin içine de düşme, soruna dışarıdan bak, sanki bir yabancının sorunu gibi...
Bir de çok karamsarsın...

pofuduk 09-01-2009 07:38 PM

herkese teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar, katıldıklarınıza da katılmayıp eleştirdiklerinize de...Bana benim düşüncelerime katılmayan teşekkür etmesin...

ziyaretcixy 09-01-2009 07:38 PM

herşey değişebilir... :)

Pamukk 09-01-2009 08:12 PM

Ben de hep düşünmüşümdür ve bilemiyorum hala net olarak bu sorunun cevabını,bazen ruh eşi gercekten benim erkek versiyonum olmalı diyorum başka türlü anlaşamam diyorum ,bir de evet elmanın diğer yarısı olma durumu var..Gerçekten ben de işin içinden çıkamıyorum..Ama sanırım benim erkek versiyonum olmalı dediğim düşüncem ağır basıyor,çünkü ben aynı anda aynı şeyleri düşünmekten ve hissetmekten,saçma sapan çocukça şeylere gülebilmesini isterim benim gibi..Bilmiyorum ki bir ilşikinin içinde yalnız kalmak istemem ben çocukça salaklıklar yaparken gülerken o bana ciddi ciddi baksın kös kös otursun istemem :)))

Ay benim de hayatımda çıktı ruh ikizim sanemceeeee sevincli
Of belgin ,sanemce yer açın bana masada pirinç ayıklamaya geliyorum ,nerede neyi kaçırdım acaba :)) ya da o kişi mi anlamadı sanki benim ruh ikizi oldugumu hıı öyle olmasın :))

rak_star_21 09-01-2009 08:15 PM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235816)
aslında biliyomusun beklentisiz yaşamak güzel bişi, bazen hayat akışında yaşanmalı, ama tabi ki bu kendini sal demek değil...Herşey hayatında tamam olsun da bir aşk eksik olsun, hayatını aşkı bulmaya endeksleme, yoksa mutsuz olursun, aşk hakkında beklentilerinidüşür, hayatın diğer alanlarında hedeflediklerini yapmaya çalış.Umutsuz bir bekleyişe girme...Sorunun da nereden kaynaklandığını bulmayı aklının şöyle bir kıyısından geçir ama problemin içine de düşme, soruna dışarıdan bak, sanki bir yabancının sorunu gibi...
Bir de çok karamsarsın...

Sorun bende ve kaderden kaynaklaniyor.Yanlis zamanda yanlis yerde yanlis insanla karsilasmamdan kaynaklaniyor.Bu kadar yanlislardan da yanlis asklar doguyor.Bir diger sorunda kendime koydugum kurallarla ruhumun istedigi kurallarin uyusmamasi.Hayatta cok az seyde karamsarimdir bunlardan biriside ask.Ben cok hizli sogumaya basladim.Daha once hic bole olmamisti.Heryerde ask arardim.
sevgilerle...

pofuduk 09-01-2009 08:30 PM

Alıntı:

rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235852)
Sorun bende ve kaderden kaynaklaniyor.Yanlis zamanda yanlis yerde yanlis insanla karsilasmamdan kaynaklaniyor.Bu kadar yanlislardan da yanlis asklar doguyor.Bir diger sorunda kendime koydugum kurallarla ruhumun istedigi kurallarin uyusmamasi.Hayatta cok az seyde karamsarimdir bunlardan biriside ask.Ben cok hizli sogumaya basladim.Daha once hic bole olmamisti.Heryerde ask arardim.
sevgilerle...

Bnece "yanlış" etiketini yapıştıran sensin.Belki de yer, zaman, kişiler doğruydu ama senin "beklentilerinin yüksek olması" yüzünden olmadı...Belki de hayatını çok genelleştiriyorsun, hepsini aynı kefeye koyuyorsun, işin kötüsü geleceği de geçmişin bir parçası olarak görüyorsun ve onu da genelleştirmişsin...

Abla tavsiyeleri:
beklentilerini küçült
genellemeler yapma
herşeyi mükemmel olmasını bekleme,çünkü olmıcak
kendi içinde bir anlaşmaya git yani beyninle kalbin asgari ölçüde uyuşsun, kendinle çatışma...

Belgin ∞ 09-01-2009 08:32 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235851)

Of belgin ,sanemce yer açın bana masada pirinç ayıklamaya geliyorum ,nerede neyi kaçırdım acaba :)) ya da o kişi mi anlamadı sanki benim ruh ikizi oldugumu hıı öyle olmasın :))

Gel canım gel.Biz Sanemce yle masayı kurduk.Pirinç 8 10 kilo kadar falan.Ne zaman biter bilemıyoruz. y789

sanemce 09-01-2009 08:37 PM

Allah Allah herkese mi aynısı çıkıyo nedir y789

o zamaaaan demekki ruh ikizi denilen şey herkesin hayatına uğramış bi kere ya da kandırıyolar bizi y789

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235851)

rak_star_21 09-01-2009 09:07 PM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235855)
Bnece "yanlış" etiketini yapıştıran sensin.Belki de yer, zaman, kişiler doğruydu ama senin "beklentilerinin yüksek olması" yüzünden olmadı...Belki de hayatını çok genelleştiriyorsun, hepsini aynı kefeye koyuyorsun, işin kötüsü geleceği de geçmişin bir parçası olarak görüyorsun ve onu da genelleştirmişsin...

Abla tavsiyeleri:
beklentilerini küçült
genellemeler yapma
herşeyi mükemmel olmasını bekleme,çünkü olmıcak
kendi içinde bir anlaşmaya git yani beyninle kalbin asgari ölçüde uyuşsun, kendinle çatışma...

Aslinda ne yalan soleyim abla tavsiyelerine ihtiyacim var keske bir ablam olsaydi sorsaydim herseyi
Gecmisimi silemiyorum veya kendimi affedemiyorumdur gecmis ve gelecek birbirine bagli degilmi gecmister korkmussundur gelecekte o duygulari tasirsin ve sonra korktuklarin basina gelir.Benim korkum ise zaman sona erdiginde en zayif gulu secmek zorunda kalmam veya hic secmeden zamani tamamlamak.Simdiye kadar butun asklarimi bitmesini saglayan cevrem(kader) olmustur.Basliyacak olanlara da benim korkularim engel olmusur.Gecmisimi dusunmeden herseye yeniden baslamaya cok isterim ama beni takip ediyor.

pofuduk 09-01-2009 09:19 PM

Alıntı:

rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235867)
Aslinda ne yalan soleyim abla tavsiyelerine ihtiyacim var keske bir ablam olsaydi sorsaydim herseyi
Gecmisimi silemiyorum veya kendimi affedemiyorumdur gecmis ve gelecek birbirine bagli degilmi gecmister korkmussundur gelecekte o duygulari tasirsin ve sonra korktuklarin basina gelir.Benim korkum ise zaman sona erdiginde en zayif gulu secmek zorunda kalmam veya hic secmeden zamani tamamlamak.Simdiye kadar butun asklarimi bitmesini saglayan cevrem(kader) olmustur.Basliyacak olanlara da benim korkularim engel olmusur.Gecmisimi dusunmeden herseye yeniden baslamaya cok isterim ama beni takip ediyor.

abla tavsiyesi, düşüncelerin kalıplaşmış.Bence bir psikiyatra gidip yardım alman gerekebilir...Belki de bu duygularının sebebi beynindeki belli kimyasallarla ilgilidir ve ilaç tedavisi gerekebilir.Üniversite hastanelerinin bu konuda oldukça iyi olduklarını duymuştum...Bu söylediklerime de alınma...Psikiyatrlar da doktordurlar, psikiyatrlara çok ağır problemi olanlar gitmez, sadece içi sıkıldığı için de gidenler mevcuttur...İlaç tedavisi işe yarayabilir eğer psikolojik anlamda bir sorunun varsa...Tıptan şaşma derim...Ve bence psikiyatrlara giden insanlar aslında kendilerini çok seven(çünkü mutsuzluklarına çare arayan ve mutlu olmalarına hakkı olduklarını bilen), önyargıları olmayan, belli şeyleri aşmış insanlardır.Asıl sorun ihtiyaçları oldukları halde psikiyatrlara gitmeyenlerdedir.

rak_star_21 09-01-2009 09:55 PM

Verdigin ogutler icin tessekur...Bos oldugum zaman tekrar giderim.Simdi cok isim var beynimi uyusturmaktan hoslanmam calismasi gerek delirene kadar bu sefer durmayacak.Ben kaybetmeyi sevmem cunku hicbirseyi kolay kazanmadim.

aysegul_tirtil 09-01-2009 11:02 PM

neye odaklanırsan o cogalır.iste ve kendını akısa bırak bütün formül budur.ilişkilerde benzer benzeri ceker sorulmasın gereken ilk soru acaba ben karsı cıns olsam benı secermıydım istermıydım.hepımızın istedıgı sey aynıdır,sevilmek,hosgörü,anlasılmak kısaca mutluluk isteriz evet hep isteriz peki biz ne sunuyoruz hayata karsılıksız kimi mutlu ediyoruz sadece içten kim için iyilik istiyoruz.bu kadar karamsarsanız bilinki sadece kendınıze benzer insanları ceker ve onları begenmezsınız oysa begenmediginiz kendınızsınızdır.hayat bı magaradır ve ona nasıl bagırısan duyacagın ses kendınındır

aysegul_tirtil 10-01-2009 12:02 AM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235841)
herkese teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar, katıldıklarınıza da katılmayıp eleştirdiklerinize de...Bana benim düşüncelerime katılmayan teşekkür etmesin...

tesekkur etmek sana burda düsüncelerini serbestce ifade olanagı saglar,düsüncelerini begenmeyenler begenmeselerde sana tesekkür ediyosa bunun adı erdemdır,toplumsal karsılıgı demokrasidir.şikayet ettigin bu durumun ne kadar önemli oldugunu anlayabilmen dilegiyle

yasal06 10-01-2009 12:04 AM

ya benim de ruh ikizim hayatımda çıktı:) iki saattir düşünüyom yok öle biri hayatımda yaa:( madem hayatmdaysa hani neresinde, değilse de nerde hangi şehirde şimdi ne yapıyo??? bütün bunları bilmeyi çok isterdim... şu anda gecenin 12sinde telefonu açıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebileceğim birisinin olmasını isterdim, şu anda hastayım deyip naz yapmak... ya da bugün yazılı yaptım çocukları kopya çekmeye çalıştılar diye anlatmak isterdim... gülüp ağlamak isterdim onunla.. herşeyiyle her anıyla ve her haliyle benimle bir bütün olsun, onu kendime o kadar yakın hissedeyim ki; her ne yapsam, ne söylesem bana öyle güvensin ki neyi niye yaptığımı bilebilsin isterdim... kar yağdığında ilk ona haber vermek isterdim, içimde hala bir kısmını sakladığım çocukluğumun muzip gülümsemesini hergün ona hediye etmek isterdim... hem yanında hem de arkasında onun destekçisi olmak isterdim.......... eğer birgün gelirse hayatıma bunları ona anlatmak değil de birlikte yaşamayı isterdim... başınızı ağrıttım galiba ama romantikliğim tuttu napimmm:)

aysegul_tirtil 10-01-2009 12:08 AM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235899)
ya benim de ruh ikizim hayatımda çıktı:) iki saattir düşünüyom yok öle biri hayatımda yaa:( madem hayatmdaysa hani neresinde, değilse de nerde hangi şehirde şimdi ne yapıyo??? bütün bunları bilmeyi çok isterdim... şu anda gecenin 12sinde telefonu açıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebileceğim birisinin olmasını isterdim, şu anda hastayım deyip naz yapmak... ya da bugün yazılı yaptım çocukları kopya çekmeye çalıştılar diye anlatmak isterdim... gülüp ağlamak isterdim onunla.. herşeyiyle her anıyla ve her haliyle benimle bir bütün olsun, onu kendime o kadar yakın hissedeyim ki; her ne yapsam, ne söylesem bana öyle güvensin ki neyi niye yaptığımı bilebilsin isterdim... kar yağdığında ilk ona haber vermek isterdim, içimde hala bir kısmını sakladığım çocukluğumun muzip gülümsemesini hergün ona hediye etmek isterdim... hem yanında hem de arkasında onun destekçisi olmak isterdim.......... eğer birgün gelirse hayatıma bunları ona anlatmak değil de birlikte yaşamayı isterdim... başınızı ağrıttım galiba ama romantikliğim tuttu napimmm:)

hepimiz aynı seyleri istiyoruzy789

Belgin ∞ 10-01-2009 01:05 AM

Okurken gerçekten gözlerim yaşardı Sevgili Yasal.

Hala romantik erkekler kaldı mı devirde yahu? Duygularını iç huzuruyla bu kadar güzel dile getiren. Umarım umduğunu bulursun :) Saçma bir son oldu ama idare et :)

pofuduk 10-01-2009 01:58 AM

test gerçekten doğru, yaptım, sonucu şu ki o geçmişteymiş ve ben geç doğmuşum ki doğru bir yaklaşım, çünkü ben 1960ları çok severim, geçmişe özlem duyuyorum.Acaba o ne zaman yaşadı?Çok etkilendim testten...Bu kadar gerçekçi olamaz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM.