Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Ruh ikizimiz Nerede (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/14322-ruh-ikizimiz-nerede.html)

Belgin ∞ 11-01-2009 06:43 PM

Yasal'cım şunu alıştıra alıştıra söyleyivereydin olmaz mıydı yahu?

Depresyona girdim. sevincli

Ruh eşim ben buradayım.Sen nerdesin ki hele bir gel kırıcam bacaklarını senin ben.khkh56

the desert 11-01-2009 07:52 PM

evet bende ruh ikizimi istiyorumm nerdesinnnnnnnnn sanırım ole bı şey yok:(

yasal06 11-01-2009 08:19 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 247455)
Yasal'cım şunu alıştıra alıştıra söyleyivereydin olmaz mıydı yahu?

Depresyona girdim. sevincli

Ruh eşim ben buradayım.Sen nerdesin ki hele bir gel kırıcam bacaklarını senin ben.khkh56

redflowers dün geceden beri gülümsetiyorsun beni:) dün sen öyle söyleyince resmimi koymaya çalıştım ama yapamadım:( neyse buradan ilan etmiş olduk benim bayan olduğumu:) eş ruhum buralarda bi yerlerdeyse, gördüyseniz söyleyin hemen gelsin. ben de senin yaptığın gibi bacaklarını kırıcam onun:) ayyyy ama ben kıyamam yaa valla gelsin, önce sevinçten ağlar heralde ve boynuna sarılırım...

bu arada redflowers eş ruhun olamam belki ama istersen eş arkadaşın, eş dostun olabilirim:)

Belgin ∞ 11-01-2009 08:27 PM

Şşşt akıllı ol yahu.Öyle sarılırım dersen şımarır bu erkek milleti, çok beklersin sonra.

Kırıcam bacaklarını senin ruh ikizim demen gerek, sakın gelme gözüme gözükme diyeceksin, değil çiçek alsan tek taş alsan umrumda değil diyeceksin. Bak nasıl geliyor o zaman.sevincli

yasal06 11-01-2009 08:40 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 249014)
Şşşt akıllı ol yahu.Öyle sarılırım dersen şımarır bu erkek milleti, çok beklersin sonra.

Kırıcam bacaklarını senin ruh ikizim demen gerek, sakın gelme gözüme gözükme diyeceksin, değil çiçek alsan tek taş alsan umrumda değil diyeceksin. Bak nasıl geliyor o zaman.sevincli

y789 ben diyemem ama sen benim yerime demiş oldun:)

bu sitede kimse eş ruhunu bulamamış mı yaa:( herkes bu konuda muzdarip.. neden sizce? acaba eş ruh scriptlerinden mi satın almamız gerekiyor ya da çekim yasasını uygulamamız.... ya da hiçbişey yapmadan, onu beklemeden yaşamaya devam etmek, çünkü inanmak birgün geleceğine, ilk gördüğünde feleğin şaşmış gibi olacağına.. ona şimdiden şarkıları duyuyormuş gibi söylemek mi gerek? kendi ellerimizle ona geldiğinde vereceğmiz hediyeleri hazırlamak? nedir önemli olan anlayamadım.... hazır hissetmek gerek belki de korkmamak, kapıp koyvermek kendini.... şimdiden birlikte izleyeceğiniz filmleri seçmek, onun için bu filmleri biriktirmek, en güzel fotoğraflarınız saklamak ona, büyük bir heyecanla bak bu benim şu zamanki halim diyebilmek... hayal etmek birlikte gidilen lunaparkı, bir deniz kenarını, bir eft seminerini:)

şimdi bu son cümleyi yazdıktan sonra güldüğüm gibi kendi kendime, onunla da gülmek.... hadi gel eş ruhum..

the desert 01-02-2009 05:17 PM

ruh eşimmmmmmmmmmm huhuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnn yetti gariiiii :P

yasal06 16-02-2009 11:29 PM

arkadaşlar bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum, bu eş ruhum hala gelmedi de:)

yasal06 17-02-2009 12:01 AM

yalnız bu sefer bi gelsin redflowers ın dediği gibi cidden bacaklarını kıracam:) nedir bu böyle yahu.. iyilik yaramıyo bu erkek milletine:) bekle bekle gelmiyo..

Belgin ∞ 17-02-2009 12:07 AM

Az kaldı canım. y789 yolda sana doğru geliyor. sevincli

yasal06 17-02-2009 12:18 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309731)
Az kaldı canım. y789 yolda sana doğru geliyor. sevincli

partysmiley tamam bekliyorum......... ama cidden gelsin artık yaww:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM.