![]() |
|
Amanın sevincli İnanamıyorum. Ruh İkiziniz Hayatınızda Siz ruh ikiziniz ile zaten tanışmışsınız. Bu kişi ister hayatınızda çok önemli bir role sahip olsun, ister sadece tanışmakla kaldığınız herhangi biri olsun, onu ilk gördüğünüz zaman hissettiğiniz o garip duyguyu anımsamanız gerekir. Belki sizin için basit bir tanışma olarak kalmış olabilir ama emin olun çok geçmeden o kişinin sizin ruh ikiziniz olduğunu farkedeceksiniz. Bir şekilde; ya tesadüfen yine bir araya geldiğiniz bir ortamda; aynı anda aynı cümleye başlamak gibi, aynı anda aynı yiyeceğe uzanmak gibi ufak ama garip tesadüfler yaşayarak kafanızda bir kıvılcım çakacak bu tür ufak ve garip tesadüfler sizi bir şekilde birbirinize yakınlaştıracak. Kısacası zaten halihazırda tanışmış olduğunuz ruh ikizinizin kim olduğunu zamanla anlayacaksınız. Ayıkla pirincin taşını y789 |
bana da öyle dedi bende halen pirinç ayıklıyorum y789 Alıntı:
|
Bence "o" kişi benim açıklarımı kapatabilmeli... bende onun açıklarını kapatabilmeliyim. kural koymaktansa anlayış ön planda olmalı. SADAKAT olmalı... |
Katılıyorum bu sözüne.Ama açık demeyelim de eksik yönler mesela.Misal sen sabırsızsındır, karşındaki sabırı sever.Birbirinizi bu yönde tamamlarsınız gibi. Ruh eşi için hep derler ya işte benim gibi olsun, benim zevk aldığım şeyleri yapmaktan zevk alsın.İnsan bir süre sonra böyle bir kişilikten sıkılıyor, zaten seninle aynı kişi, ona baktıkça kendi yansımanı görüyorsun, e ne hikmeti kaldı bu ilişkinin. Ters kutuplar birbirini çeker derler bence olay bize en çok benzeyeni değil, bizim eksiklerimizi tamamlayacak, elmanın öbür yarısını bulmakta.En önemli unsur güven, sadakat.Tabii kişinin önce kendine özgüvenli olması gerek yoksa ilişki bir cehenneme dönüşebiliyor ne yazık ki.Kişi kendine güveniyor ve kendini olduğu gibi kabul edebiliyorsa, sana güvenmesi ve seni de olduğun gibi kabul etmesi çok kolay oluyor. Şaka maka nereye sıpıtıp atmışım ben bu ruh eşimi yahu.Sanemce pirinç çok taşlı, ayıkla ayıkla bitmiyor anacım.Bir dahaki sefere marketten hazır ayıklanmış pirinç alalım. y789 Sevgiler. |
acaba ninelerimiz, dedelerimiz düşündü mü bu kadar "bu doğru insan mı?" diye, çoğunun da mutlu evlilikleri vardı, ve çoğu da birbirini hiç görmeden evlendi...Ben biraz eski kafalıyım galiba... Fazla düşünmek iyi değil, herşey olacağına varır...Hem düşünerek de karşına iyi birinin çıkacağını garanti edemezsin.Ha bir de tabi elmanın sapı, üzümün çöpü diye birşey var... Bunlar çok modern ve bir o kadar da demode tartışmalar, aynı evlilik aşkı öldürür mü, aslında aşk var mı yok mu, "ben aşka inanmıyorum" der gibi...Hayatın kurallarını hakkımız olmadan ve değiştiremeyeceğimizi bile bile sorguluyoruz, herşeyi en ufak ayrıntısına kadar sorguluyoruz ve sonuç ne mi? KOSKOCAMAN BİR MUTSUZLUK... |
Benim ruh eşim nerde yaa bilen gören varsa nolur söylesiny789ara ara bi hal oldum.gelsin artık gören olursa aysegül seni bekliyor acele et desiny789 |
Payına düşenden mutsuzluğu alıp çıkarman ne acı. Hiç birşeyi paylaşıp tartışmayacaksak hepimiz gitmeliyiz buradan.Ne işimiz var y789 Gerekli de olsa, gereksiz de olsa fikir fikir, konu konudur. Her konunun içinden payına güzel şeyler alıp hayatına taşıyanlara selam olsun. |
Alıntı:
|
Ruh ikizimiz yok bence ..Tek basımıza kalıcaz heep :(((((( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM. |