Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İlginç Bilgiler

Uyarılar

İlginç Bilgiler komik ilginç bilgiler, yeni ilginç bilgiler, ilginç komik bilgiler, çok ilginç bilgiler, ilginc bilgiler, ingilizce ilginç bilgiler, ilginç bilgiler haberler, önemli ilginç bilgiler, ilgili ilginç bilgiler, ilginç bilgiler, ilgiç bilgiler, hakkında ilginç bilgiler, hayvanlar alemi ilginç bilgiler, türkçe ilginç bilgiler, en ilginç bilgiler, ilginç bilgiler 2, ses ilginç bilgiler, dünyadaki ilginç bilgiler, bilmediğimiz ilginç bilgiler, ilginç bilgiler olaylar, fen ilginç bilgiler, ilginç bilgiler oku, bunları biliyormusunuz ilginç bilgiler, dünyadan ilginç bilgiler, dünyadaki en ilginç bilgiler, müzik ilginç bilgiler, matematik ilginç bilgiler, bilim ilginç bilgiler, ilginç bilgiler

İLGİNÇ

Serbest Kürsü ve İlginç Bilgiler İLGİNÇ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız taze balık * Japonlar taze balığı hep çok sevmişlerdir. Fakat, Japon sahillerinde bol balık bulmak mümkün olmamaktadır. Talebi karşılayamayan balıkçılar, Japon nüfusu doyurabilmek için daha büyük tekneler yaptırıp, daha uzaklara açılmışlar. Balık için uzaklara gidildikçe, geri dönmesi de daha çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlginç Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul İlginç Bilgiler nerededir kimdir İlginç Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlginç Bilgiler hipnoz İlginç Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlginç Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlginç Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

İLGİNÇ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2007, 11:06 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart BEYNİNİZE BİR KÖPEK BALIĞI ATIN?

taze balık *

Japonlar taze balığı hep çok sevmişlerdir. Fakat, Japon sahillerinde bol balık bulmak mümkün olmamaktadır.

Talebi karşılayamayan balıkçılar, Japon nüfusu doyurabilmek için daha büyük tekneler yaptırıp, daha uzaklara açılmışlar. Balık için uzaklara gidildikçe, geri dönmesi de daha çok vakit alır olmuştur. Dönüş bir - iki günden daha uzarsa, tutulan balıkların da tazeliği kaybolmaktadır.

Japonlar tazeliği kaybolmuş balığın lezzetini sevmemişler. Bu problemi çözebilmek için, balıkçılar teknelerine soğuk hava depoları kurdurmuşlar. Böylece istedikleri kadar uzağa gidip, tuttukları balıkları da soğuk hava deposunda dondurulmuş olarak saklayabileceklerdi.

Ancak, Japon halkı taze ile donmuş balık arasındaki lezzet farkını hissedebiliyor ve donmuş olanlara fazla para ödemek istemiyordu. Balıkçılar bu defa, teknelerine balık akvaryumları yaptırdılar. Balıklar içeride biraz fazla sıkışacaklardı, hatta, birbirlerine çarpa çarpa biraz da aptallaşacaklardı, ama yine de canlı kalabileceklerdi.

Japon halkı, canlı olmasına rağmen bu balıkların da lezzet farkını anlayabiliyordu. Hareketsiz, uyuşmuş vaziyette günlerce yol gelen balığın, canlı, diri, hareketli taze balığa göre lezzeti yine de etkilenmişti. Balıkçılar nasıl olacak da Japonya'ya taze lezzetli balığı getirebileceklerdi?

Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Hedeflerinize ulaşır ulaşmaz, mesela mükemmel bir eş buldunuz veya çok başarılı bir firmaya girdiniz, borçlarınızıi ödediniz v.s. Heyecanınız kaybolmaya başlamaz mı? Yoğun çalışmanız gerekmiyorsa rahatlamaz mısınız? Lotoda büyük ikramiyeyi kazananlar parayı savurmaya başlamaz mı?

Japonların taze balık probleminde olduğu gibi çözüm aslında basittir. 1950'lerde L.Ron Hubbart'in gözlemlediği üzere "İnsanoğlu ancak hırs iddiası içinde bulunursa anormal çabalar sarfeder." Ne kadar akıllı, uzman, inatçı iseniz, iyi bir problemle uğraşmaktan o kadar zevk alırsınız. Problem sizi ne kadar zorluyorsa ve siz onu adım adım çözebiliyorsanız, bundan da o derece mutluluk ve heyecan duyarsınız ve enerji dolu, canlı, ayakta kalırsınız.

Japonlar, balıkları yine teknelerindeki akvaryumlarda tuttular, ancak içine küçük bir de köpekbalığı attılar. Bir miktar balık köpekbalığı tarafından yutulmuştu ama geride kalanlar son derece hareketli ve taze idiler.

Buradan da görüleceği üzere problemlerden uzaklaşmaktansa içine atlamak, boğuşmak ve onları yenmek gerekir. Probleminiz çok ve çeşitli olabilir. Ümitsiz olmayın. Onları tanıyın, organize edin, kararlı olun, daha çok bilgi ve yardım desteği ile onlarla savaşın.

Beyninize bir köpekbalığı atın ve nelere ulaşabileceğinizi görün...
ALINTIDIR

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2007, 11:12 AM   #52 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart MORALİNİZİ BOZMAYIN !


Bir gün işten evden dönerken mahalledeki çocukların evimin yanındaki parkta futbol oynadıklarını gördüm ve maçı izlemeye başladım.Kalenin arkasındaki sıralardan birine oturdum ve yanımdaki çocuğa skoru sordum.
''4-0 mağlubuz''diye yanıtladı beni gülümseyerek...
''Gerçekten mi? dedim, pek moralin bozulmuş gibi görünmüyorsun ama? ''Niye bozulsun ki moralim?''dedi şaşırmış bir ifadeyle';

'Maç başlayalı daha beş dakika oldu''

Yazar : JACK CANFIELD
ALINTIDIR
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2007, 01:39 PM   #53 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart İLGİNÇ

evet hayattan gol yiyerek başlayabiliriz ama unutmayalım ki çok şeyi değiştirebiliriz çalışarak
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2007, 09:20 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart SIHHAT-BOLLUK-MUTLULUK-HUZUR-DOLU DOLU YAŞAM mı istiyorsunuz?

18) SIHHAT-BOLLUK-MUTLULUK-HUZUR-DOLU DOLU YAŞAM mı istiyorsunuz? Sadece ve Sadece (Bütün Varoluşların Yaratılma nedeni olan) Yüksek Benliğinize Arkadaşça Sorun ; Ne yapmalıyım? Ne yapmamı istiyorsun?
*Bize, Annemizden, Babamızdan, Eşimizden, Sevgilimizden (Madden ve Manen, Kendimize en yakın bildiğimiz-hissettiğimiz Kişiden) çok çok daha yakın olan kimdir biliyormusunuz? YÜKSEK BENLİĞİMİZ. Biz, TANRISAL Bir Varlık olan YÜKSEK BENLİĞİMİZ' den bir PARÇAYIZ . YÜKSEK BENLİĞİMİZ Bizim ÖZ' ümüzdür. Yani Aslımız YÜKSEK BENLİK' tir. Bizde bir TANRI' yız. Ancak Biz, TANRISAL VARLIKLA aramıza Perde koymuş bir TANRI 'yız. Aslında YÜKSEK BEN' in KENDİSİ'yiz.
*Zira YÜKSEK BENLİK, Yarattığı ALEMLERİ SINAMAK-TANIMAK arzusundadır. Ancak Yüksek Enerjisiyle, Kaba madde Alemlerine inememektedir. Bunun için Kaba Maddeden bir taşıt ; İnsan Bedenini yaratmıştır. İnsan Bedeni içersine girebilmek için de, Enerjisini azaltmak, Enerjisini gittikçe kabalaşan örtülere-bedenlere sarmak zorunda kalmıştır. YÜKSEK BENLİK, Bu şekilde 7 Beden içine girerek İnsan Bedenini yönetecek Enerji düzeyine inmektedir. YÜKSEK BENLİĞIN, İnsan Bedeni içersine aktardığı Enerji Parçası, YÜKSEK BENLİĞİN bizzat Kendi Şuur ve Enerjisi olmasına rağmen, İnsan Bedeni içersindeki bu Şuur ve Enerji, geldiği kaynağı unutmakta, YÜKSEK BENLİK'ten kopmakta ve Adeta ayrı bir Şahsiyete bürünmektedir. İşte Biz, Ayrı bir Şahsiyete bürünmüş olan YÜKSEK BENLİK'leriz. Yani Biz, Aslında YÜKSEK BENLİĞİMİZ'in Kendisiyiz.
*Dünyasal ölçülere göre, İster Ayyaş, Katil, Serseri denilen biri olun - İster Fahişe olun - İster Din yolunda şaşmadan ilerliyen bir Ruhani Zat olun veya Akılla, İlimle yaşıyan, yaratıcı bir Bilgin olun - İster bir Lider - İster Zeka özürlü bir İnsan olun, Kısaca ne olursak olalım BİZ, HER ZAMAN (ÖZÜ TANRI OLAN) TANRISAL VARLIKLARIZ.
*Biz, TANRISAL VARLIK' tan bir parçayız. Ancak TANRISAL VARLIK'la aramızda bir PERDE bulunmaktadır. Bu Perde SIRLI bir perdedir. Bizim taraftan bakıldığında, bu perde bir AYNA' dır. Baktıkça sadece, Kendimizi - Çevremizi ve Yalnızlığımızı görürüz. AYNA' nın arkası olabileceğini hiç düşünmeyiz. AYNA' nın içinden gelen dürtüleri - sesleri - istekleri - düşünceleri de kendimizden geliyor sanırız. Bu perdeye YÜKSEK BENLİĞİMİZ tarafından bakıldığında ise ; Biz her an, Tüm yaptıklarımızla - Tüm düşüncelerimizle - Tüm duygularımızla - Tüm çıplaklığımızla olduğumuz gibi görünürüz. Onun için Dinsel Bilgilerde "Tanrı Şah damarınızdan daha yakındır" denmiştir.
*Biz ne yaparsak yapalım, Bizim yaşadığımız Her Deney - Her Olay - Her Duygu, Bizimle beraber -aynı anda- YÜKSEK BENLİĞİMİZ tarafından da aynen algılanmakta-aynen yaşanmaktadır. YÜKSEK BENLİĞİMİZ ; SEVGİ ve BİLGİ KAYNAĞI'dır. O tüm mevcudatın Bir olduğunu, Her şeyin TANRI oldugunu, Her şeyin Sevgi dolu olduğunu, Her şeyin SEVGİ ve BİLGİ ile yaratıldığını bilmektedir. EVREN'i ve TANRI' yı geliştiren, Sevgi - Huzur - Mutluluk ve Neşe' dir. Sevgi Kaynaklı bütün duygular EVRENİ ve TANRI'yı geliştirmektedir. Dolayısıyla YÜKSEK BENLİĞİMİZ aslında Kendi Parçası olan ama değişik bir Şahsiyete bürünerek kendini unutan Bizim, Her an Sevgi dolu, Huzurlu, Mutlu ve Neşeli olmamızı istemektedir. Çünkü Kendisi Öyledir. Çünkü Kendisi bizzatihi Sevgi, Huzur ve Mutluluk doludur. O Korku bilmez-tanımaz Çünkü Korku bilmemekten kaynaklanır. O ise Tüm geçmişi-Tüm geleceği bildiği gibi, bildiğimiz-bilmediğimiz-bilemiyeceğimiz Tüm Bilgilere ve Tüm Gerçeklere de sahip bulunmaktadır.
*Biz ise Aslımızı-Kaynağımızı unuttuğumuz için Bilgiden de yoksunuz. Biz'deki, Bilgi ve Sevgi noksanlığının yerini Bilinmezlik diğer adıyla KORKU doldurmuştur. Yani KORKU, Evrensel Gerçekleri bilmeyen-Nizamın Şuurunu idrak edemeyenlere ait bir duygu'dur. YÜKSEK BENLİĞİMİZ, Bizim her zaman Sevgi - Mutluluk ve Huzur dolu olmamızı, Sevgi ve Mutlulukla, EVRENİ ve KENDİMİZİ geliştirmemizi, Aradaki Perdeyi kaldırıp KENDİMİZİ yani KENDİSİNİ tekrar tanımamızı istemekte, beklemekte ve bunun için uğraşmaktadır.
*Bizim Görevimiz, En Yakın Dostumuz, Mayamız, Aslımız, Özümüz, Sırdaşımız olan YÜKSEK BENLİĞİMİZ'le, olan BİR'liğimizi ve BAĞIMIZI kavramak, Aslımızı-Özümüzü idrak etmeye çalışmaktır. Mutlu, Huzurlu, Sevinçli, Bereketli Dolu Dolu bir yaşam için ne yapmamız gerektiğini Dostça, Arkadaşça, İnançla kendisine sormaktır. Aslında kendi kendime soruyorum zannettiğiniz, Suallerin cevabı, yine Sizin düşünceleriniz arasına kendiliğinden gelecektir. Zihninize gelen cevabları, Akıl'la irdeleyip tatbikata aldığınızda Huzur ve Mutluluk hissediyorsaniz, Yaptıklarınız Sevinç, Bolluk, Bereket getiriyorsa, Yaptıklarınız başkalarına zarar vermiyor, Toplum ve Doğa için fayda yaratıyorsa YÜKSEK BENLİĞİNİZ'i algılıyorsunuz demektir. Siz YÜKSEK BENLİĞİNİZ'i algıladıkça, YÜKSEK BENLİĞİNİZ Dolu Dolu, Bolluk içinde yaşayacağınız, Sevgi ve Mutluluk duyacağınız Ortamları ve Olayları Sizin için, aslında Kendisi için ve Evren için yaratmaya devam edecektir.
*Madden ve Manen, Üzüntülü, Yetersiz, Mutsuz, Sıhhatsiz ve Bilinmez bir arayış içindesiniz. Bilin ki, YÜKSEK BENLİĞİNİZ'den gelen “Dürtüleri-Düşünceleri alamıyorsunuz. Arzu edilen, Planlanan-İstenen ortamların, Olayların, Aktivitelerin çok dışındasınız" demektir. Dostça, Arkadasça, İnançla, YÜKSEK BENLİĞİNİZ'e sorun. Ne yapmalıyım. Ne yapmamı istiyorsun? Ne yapmam gerekmektedir? Sonra kendinizi relax bırakın. Mutlu-Huzurlu-Bereketli ve Sevgi dolu ortamları düşünün. Bilin ki cevab, mutlaka ama mutlaka arka arkaya gelecektir. Cevabları Algılayın, İrdeleyin, Radikal kararlar bile olsa tatbikata alın. Tatbikattan, Sevinç, Mutluluk, Huzur duyuyorsanız, Doğru zamanda, Doğru yerde, Doğru faaliyettesiniz demektir. Hiç unutmayın. Biz YÜKSEK BENLİĞİMİZ'in Dünyadaki parçasıyız. Tanrısal bir Varlığız. Tanrısal yeteneklerin Hepsine sahibiz. Sadece bunları perdenin arkasından almamız lazımdır. Bunun için bu yetenekleri önce istemek lazımdır. Sonra kendimizi Gerçek Tanrı gibi hissetmemiz, Tanrı gibi davranmamız gerekmektedir. Görevimiz Sevgi, Mutluluk, Sevinç ve Bolluk içersinde yaşayarak, Madde Alemlerine ve Mevcudata, Sevgi ve Mutluluk dağıtmak ve yaymaktır.
*SONUÇ ; YÜKSEK BENLİĞİMİZ' le olan BİR' liğimizi ve BAĞIMIZI kavradığımızda, Yani Aslımızı - Özümüzü idrak ettiğimizde, YÜKSEK BENLİĞİMİZ' den gelen Düşünceleri-Dürtüleri hissettiğimizde-anladığımızda, Yaşamımıza görünmez eller değecek, her şey rast gidecek, Sorun gelirse çözüm de beraber gelecektir. Yaşamımız Huzur, Mutluluk, Sevgi, Bolluk, Sıhhat ve Sevinç ile dolacaktır. Başlangıç için sadece ve sadece YÜKSEK BENLİĞİNİZ'e Arkadaşça-Samimiyetle Sorun ; Ne yapmalıyım? Ne yapmam gerekiyor? Ne yapmamı istiyorsun?
alıntıdır

__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 03:05 PM   #55 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mizrak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İLGİNÇ

BENİM BİRAZ KAFAM KARIŞTI,İNGİLİZLER YADA AMERİKALILAR ALO DEĞİL HELLO DERLER.. O YÜZEN RADIO GİBİ RADYOYA UYARLANMIŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
__________________
IN OMNIA PARATUS
mizrak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 08:57 PM   #56 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: İLGİNÇ

her sbah aynaya baktığımda
güzel, huzurlu, bolluk içinde bir insan gördüğüm için teşekkür ediyorum...
teşekkürrüm Tanrıya, Evrene ve kendime...

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İLGİNÇ

Serbest Kürsü ve İlginç Bilgiler İLGİNÇ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız taze balık * Japonlar taze balığı hep çok sevmişlerdir. Fakat, Japon sahillerinde bol balık bulmak mümkün olmamaktadır. Talebi karşılayamayan balıkçılar, Japon nüfusu doyurabilmek için daha büyük tekneler yaptırıp, daha uzaklara açılmışlar. Balık için uzaklara gidildikçe, geri dönmesi de daha çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlginç Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul İlginç Bilgiler nerededir kimdir İlginç Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlginç Bilgiler hipnoz İlginç Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlginç Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlginç Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.