![]() |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli 86 eş ve 170 çocukla nasıl başa çıkılır isimli bir kişisel gelişim kitabı yazarsa yok satar diye düşünüyorum... alternatif isim: "gücümü nereden alıyorum". |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli ABOWWW bu ne abi yaa. kafayı yemiş adam .kadınlara diyecek bişey bulamıyorum bileeee.yuh yanii.bu adam ne iş yapıyor acaba. bu kadar kişiye nasıl bakıyor.merak ettim walla.y789 |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Kardeş dağ köylerinin birinde ağadır kesin : ))) valla biz birtane ile zor baş ediyoruz : ))) Ayrıca bi işle uğraşmasına gerek yokki 86 tane kadın var : ))) |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Adam ağada olsa paşada olsa 86 kadınla evlenilirmi ya.Kaçtane ağa paşa görüldü bugüne kadar buna yakın sayıda kadınla evlenen :) |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Kadınlar adama bakıyordur bence :)) adam bakamaz o kadar kadına :)) |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Alıntı:
Valla çok doğru söyledin ancak kadınlar bakıyodur bu adama:) bu adamdan geçmiş zaten |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Ay Kabus gibi bu nedir böyle? Allahım sen verdiğin aklı alma. Yahu millet bir tanesiyle başa çıkamıyor, bu adam nesine güveniyor? Sağır mıdır, dilsiz midir? Hay bi de kendisine benzeyen 170 tane daha yapmış. Yarabbim sen bizi koru. Ay yanlış insanlar çoğalıyor gibi bir his var içimde. Aman yarabbi, ben de şok etkisi yaptı bu haber. Reddediyorum,gördüğümü, duyduğumu, okuduğumu reddediyorum. Eyvahlar olsun. Afedersiniz ama bu kadınların da aklına limon suyu.... Aaaaaaaaa, olmaz efendim, olamaz......... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Cevap: 86 kadın bir adamla evli Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 AM. |