Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İlginç Bilgiler

Uyarılar

İlginç Bilgiler komik ilginç bilgiler, yeni ilginç bilgiler, ilginç komik bilgiler, çok ilginç bilgiler, ilginc bilgiler, ingilizce ilginç bilgiler, ilginç bilgiler haberler, önemli ilginç bilgiler, ilgili ilginç bilgiler, ilginç bilgiler, ilgiç bilgiler, hakkında ilginç bilgiler, hayvanlar alemi ilginç bilgiler, türkçe ilginç bilgiler, en ilginç bilgiler, ilginç bilgiler 2, ses ilginç bilgiler, dünyadaki ilginç bilgiler, bilmediğimiz ilginç bilgiler, ilginç bilgiler olaylar, fen ilginç bilgiler, ilginç bilgiler oku, bunları biliyormusunuz ilginç bilgiler, dünyadan ilginç bilgiler, dünyadaki en ilginç bilgiler, müzik ilginç bilgiler, matematik ilginç bilgiler, bilim ilginç bilgiler, ilginç bilgiler

6.cı evrim boyutu

Serbest Kürsü ve İlginç Bilgiler 6.cı evrim boyutu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *6.cı Evrim Boyutu : ÖLÜMSÜZLÜK Boyutudur. *İnsan, 5.ci Evrim Boyutu KARENA'daki Aşılanma ve yeniden Bedenlenme süreçlerinden sonra 6.cı Evrim Boyutu'nun ilk gezegeni olan VENÜS'e Biyolojik Bedeniyle Işınlanarak doğar. Bilgi Kitabı, 4.cü ve 5.ci Evrim Boyutlarının yerini ima yoluyla göstermesine karşın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlginç Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul İlginç Bilgiler nerededir kimdir İlginç Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlginç Bilgiler hipnoz İlginç Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlginç Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlginç Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

6.cı evrim boyutu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-12-2008, 01:18 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart 6.cı evrim boyutu

*6.cı Evrim Boyutu : ÖLÜMSÜZLÜK Boyutudur.
*İnsan, 5.ci Evrim Boyutu KARENA'daki Aşılanma ve yeniden Bedenlenme süreçlerinden sonra 6.cı Evrim Boyutu'nun ilk gezegeni olan VENÜS'e Biyolojik Bedeniyle Işınlanarak doğar.
Bilgi Kitabı, 4.cü ve 5.ci Evrim Boyutlarının yerini ima yoluyla göstermesine karşın 6.cı Evrim Boyutunun mekanını açıkça belirtmektedir. 6.cı Evrim Boyutu Yaşamı ve Evrimi önce VENÜS'te, daha sonra MERİH'te, daha sonra da MERKÜR'de sürdürülmektedir.

Yani 6.cı Boyut Evrimi Dünya'dan sonra Astroit Kuşağının içinde yer alan diğer 3 gezegeni sırayla dolaşarak tamamlanmaktadır.

6.cı Evrim Boyutunda İnsan, çok seyyal ( Hücresel titreşimi-frekansı çok yüksek olan) Fiziksel Bedene sahiptir. 6.cı Boyutta İnsanlar Yüksek Frekanslı Fizik Bedenleriyle (Yine Bizim gözlerimizle görülmeyen ve diğer duyularımızla da algılanmayan) çok seyyal maddelerden mürekkep Maddesel Ortamlarda, Çok yüksek bir Medeniyet ve Çok yüksek Teknoloji içersinde yaşamlarını sürdürmektedirler.

Halen içinde bulunduğumuz Maddesel Yaşamlara kısmen benzeyen bu yüksek Teknolojiye sahip Yaşamlar ve Medeniyet, Kendilerini bilinçli olarak sisledikleri için (Kendilerini görünmez kıldıkları için) mevcut Dünya teknolojisi tarafından tespit edilememektedir.

*Not. Bizim Gözlerimiz, Dalga Boyu 400 nanometrenin altında olan ve Dalga Boyu 740 nanometre'nin üzerinde olan IŞIK'ları göremez. Aynı şekilde Bizim Kulaklarımız, Frekansı 16 Hertz' in altında olan ve Frekansı 20.000 Hertz' in üstünde olan SES' leri de işitmez.
Bu durum Gördüğümüzün dışında Işık yoktur veya Duyduklarımızın dışında Ses yoktur mantığını getirmez. Dünya Maddelerinin ortalama titreşim frekansı DO frekansıdır. Bu da ortalama 240 Hertz'e tekabül eder. Ruhsal Bilgilerden anlaşıldığına göre; Maddenin titreşimi, belli Frekansları aşınca, Dünya İnsanının Fiziksel görüş ve tespitinden çıkmakta, başka Boyutları ve yaşamları yaratmaktadır.

Ruhsal Bilgiler Bu şekilde 7 Boyutun iç içe bulunduğunu bildirmektedir. Dünya Bilimi, Bugün MADDE' nin tam tersi özellikleri taşıyan ANTİ MADDE' nin mevcudiyetini (Laboratuvar ortamında) kesin olarak tespit etmiş bulunmaktadır.

Yine kanıtlanmış matematiksel hesaplara göre Bütün Kozmos' da MADDE miktarı kadar ANTİ MADDE bulunması gerekirken, Bugün Kozmos' da ANTİ MADDE' den meydana gelmiş Galaksiler veya Yıldızlar hiç bir şekilde tespit edilememektedir. ANTİ MADDE Alemlerinin Nerede olduğu konusu, Bugünkü Fizik ve Astronomi Bilimlerinin cevap veremediği konular arasındadır.

*6.cı Boyutta İnsan, Hür bir Ruh, Hür bir Şuur, Hür bir Vicdan'dır. Kendi Kendinin hakimidir. 6.cı Boyutta İnsan hücrelerini istediği zaman dağıtarak, istediği yere Işınlanma gücüne sahiptir.
6.cı Boyuttaki bir İnsan Astroid Kuşağı içersindeki istediği herhangi bir Gezegene ışınlanabilir ve gittiği yerde tekrar Bedenlenebilir. Bu tamamen Zihinsel Güçle yapılmaktadır. 6.cı Boyutta İnsan ENERJİ olarak gerçek Ölümsüzlüğe kavuşmaktadır. Yani 6.cı Boyuta ulaşabilen İnsan Ölümsüz bir Enerjidir. Ancak Dünyadaki gibi Ruhsal Enerjisine Gümüş Kordonla bağlı bulunmaktadır.

*6.cı Boyuta ; ENEL HAKLIK Boyutu da denir. Enel Hak Ben Yaratan'ım-Ben Tanrı'yım anlamındadır. 6.cı Boyuta ; NİRVANA Boyutu da, BİLGELİK Boyutu da denmektedir.
Aslında Evrim her boyuttaki Yüksek Benliğimizin Frekansına ve Bilincine ulaşmaktır. Enel Hak diyebilen bir İnsan, O güne kadar korktuğu, taptığı, yalvardığı, Tanrım dediği Varlığın Kendisi olduğunu keşfetmektedir.

Enel Haklık, Parçası olduğumuz Yüksek Benliğimizi birebir algılayarak Öz'ümüzü idrak etmemizdir. 6.cı Boyutta da İlim, Bilim, Araştırma, Topluma ve Bütüne hizmet öndedir. 6.cı Evrim Boyutu, Alt Boyutların yetiştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi için Sistem'e bağlı olarak planlı ve koordineli Görevlerin yapıldığı boyuttur.

6 cı Boyutta, Dünyadaki Dinsel Bilgilerle ilgisi olmayan, Hakiki Dinsel Bilgiler öğrenilir. 7 kat Evrimsel ve Evrensel Bilgiler alınır. Evrensel Şuur ve Evrensel Bilinç kazanılır. Bilinç Miracı yapılır. Tüm Evrensel Enerjiler Bünyede toplanır.

*Ölümsüzlük Boyutu olan 6.cı Evrim Boyutunda, Bilinç Miracı yapıldığı için, Bu Boyuta MİRAÇ Boyutu da denir. 6.cı Evrim Boyutuna aynı zamanda GÜNEŞ Boyutu da, ALTIN Boyut da denmektedir. Zira Merkezi Güneşler Birliği, Bu Boyuttan itibaren İnsana yol göstermekte, yardımcı olmaktadır.
6.cı Evrim Boyutunun ilk Gezegeni olan Venüs yaşamında Portakal Rengi hakimdir. Daha sonra geçilen Merih yaşamında 7 renk Boyutu bulunmaktadır. 6.cı Evrim Boyutunun son Gezegeni olan Merkür yaşamında ise Beyaz renk hakimdir.

6.cı Boyut Evrimi, 14.cü Güneş Sisteminin nezaretinde yapılmaktadır. 14.cü Güneş Sistemi "Sonsuz Şuura" yani 7.ci Evrim Boyutuna hazırlık yaptıran Güneş Sistemdir. Onun için 6.cı Boyut Evrimine, GAMA Evrimi de denmektedir.

*Bilgi Kitabı, 3.cü Evrim Boyutu Dünya' dan başlayarak 6.cı Evrim Boyutuna kadar olan (6.cı Evrim Boyutu dahil) Evrim sürecine DÜZ ÜÇGEN evrimi demektedir. Düz Üçgen Evrimi, DİNSEL ÖĞRETİLER yoludur.
Düz Üçgen Evrimine, Tanrının CEMAL prensibiyle yapılan Evrim de denmektedir. Düz Üçgen Evriminde, İnsan Tanrı kavramına-Tanrı bilincine ulaşarak, Tanrısal Enerjileri çeker. Tanrısal Enerjilere ulaşan İnsan Huzur ve Güven duyar, korkularını bastırır. Madde ötesini de kısmen algılar. Zorluklarında Tanrı'sına sığınır. Tanrısal Enerjileri çektiği müddetçe de Tanrı kulunu kollar ve gözetir. Bu yol ile Dinsel Öneriler yoluyla verilen Bilgiler (Ahlak, Adalet,Sevgi, Saygı, Sabır, Hoşgörü) kavramları idrak edilir.

Topluma, Doğaya ve Bütüne Sevgi ve Hizmet öne çıkartılır. Düz Üçgen Evrimin de hedef, İnsanın İçindeki-Özündeki Tanrısına ulaşması, İçindeki Tanrı ile buluşmasıdır. Bunu da en kısa yoldan sağlayan Dinsel Öğretiler yoludur.

*Bu buluşma 6.cı Boyutta sağlanmakta, Evrensel Gerçekler 6.cı Boyutta idrak edilerek Bilinç Miracı yapılmaktadır. Düz Üçgen Evrimini bitiren İnsan "Enel Hak" demektedir.
Yani parçası olduğu Özünü-Yüksek Benliğini birebir algılayarak İdrak etmekte ve 6.cı Boyut Evrimini bitirmektedir. 6.cı Boyut Evrimini bitiren bir İnsan Astroit kuşağı ötesindeki 5 Büyük Gezegende ( Plüton, Neptün, Uranüs, Jüpiter ve Satürn' de) var olabilecek Frekans, Enerji, Bilgi ve Bilince sahip olur.

Diğer bir ifadeyle Nizamın Şuuruna vakıf olarak Evrenin her yerinde ayakta durabilecek Bilinç ve Enerji seviyesine ulaşır.

*Evrimin her safhasında, İnsanın ulaştığı Her Kapı, Müsaade ile açılarak geçit vermektedir. Aynı şekilde 6.cı Boyut Evriminin sonuna gelen ve geçiş müsaadesi alabilen İnsan, Merkezi Güneşler Birliğinin (Teknolojik Boyutun) yardımıyla Astroit Kuşağının ötesindeki Plüton gezegenine ışınlanarak 7.ci Evrim Boyutunun ilk Durağına ulaşır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


6.cı evrim boyutu

Serbest Kürsü ve İlginç Bilgiler 6.cı evrim boyutu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *6.cı Evrim Boyutu : ÖLÜMSÜZLÜK Boyutudur. *İnsan, 5.ci Evrim Boyutu KARENA'daki Aşılanma ve yeniden Bedenlenme süreçlerinden sonra 6.cı Evrim Boyutu'nun ilk gezegeni olan VENÜS'e Biyolojik Bedeniyle Işınlanarak doğar. Bilgi Kitabı, 4.cü ve 5.ci Evrim Boyutlarının yerini ima yoluyla göstermesine karşın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlginç Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul İlginç Bilgiler nerededir kimdir İlginç Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlginç Bilgiler hipnoz İlginç Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlginç Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlginç Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.