![]() |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri bende dinliyorum. her hipnoza 21 gün süre verdim. şimdi güne güzel başlamayı dinliyorum. sonra bilinçaltı ve yükselk bilinci dinlicem baya ilgimi çektiler. sen her gün farklı dinleyerek faydasını görüyor musun? tavsiye ediyor musun? :) |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Alıntı:
Ben su anda hergun farkli derken o an hangisine daha cok ihtiyac duyuyorsam yani biraz keyfi davraniyorumgirlhaha onu dinliyorum ama bu bildigim kadariyla dogru bir uygulama degil... Sen dogru olani yapiyorsun...f678h |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Ben bu aralar sesli meditasyonlara değil sessiz meditatif hallere takılıyorum. Önce çevreyi dinliyorum sonra içteki sesleri dinliyorum. Sonra sesleri susturmaya çalışıyorum. Vee gelebilecek tüm sürpriz görüntülere açık olmayı seçiyorum. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Bu cd lerden istediğini her gün 1 kere 3 hafta dınlemek şart mı ? yoksa keyfi mi :) |
|
|
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Aynı meditasyonu 4-5 kez dinlemek mi? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri ben akşamları yatmadan kendine güven şehrini dinliyorum ve her sabah sebebsiz bir mutlulukla uyanıyorum. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri İndirme dosyası turbobitten silinmiş, tekrar eklenebilir mi acaba? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri link ölmüş....yenileyebilirmisiniz ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |