Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   Ücretsiz Hipnoz CD'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/619850-ucretsiz-hipnoz-cdleri.html)

juger 09-10-2011 06:25 PM

Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri

Linke tıkladıktan sonra normal indirme var ona tıkladıktan sonra hangisine tıklayacağım yahu birsürü download var

juger 09-10-2011 06:35 PM

Hmm indirme işini hallettim kolaymış :) Peki bunları telkinler gibi hergün dinlememiz mi gerekiyor? O işi nasıl yapacağız?

sweeet 09-10-2011 08:39 PM

Ben sesli meditasyonları ihtiyaç duydukça dinlemeyi tercih ediyorum.

Hipnoz olanlar da 7 günde fark edilir değişim görülüp 21 gün devam edilmesi tavsiye ediliyor. Daha fazla dinlemek isterseniz bu size kalmış birşey.

juger 09-10-2011 08:42 PM

Birde siteye girdim indirdim 10 dakika indiriyor sonra hata veriyor. İndirme süresi 10 saat olarak gösteriyor. Zaman aşıldı diyerek indirmeyi iptal ediyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? İndiremedim gitti...

sweeet 09-10-2011 08:54 PM

Benim indirmem de 2 küsür saat sürmüştü.

juger 09-10-2011 08:56 PM

Normali o zaten. Ya hızlandırılmış 8 dakikada indiriyorsun ya da 2 saatte. Ben ikisini de yapamadım. Varsa başka bir linkten indireceğim. Yoksa bu güzelim cd lere el-veda edeceğim...

tuxedo_mask 09-10-2011 09:00 PM

Süper paylaşım :) yalnız indirmek biraz zahmetli olacak gibi.Eğer hepsi tek bir müzik dosyası değilse, indiren arkadaşlardan biri parçaları teker teker upload edebilir mi acaba ? böylece sadece ihtiyacımız olanları indirebiliriz, yada öncelik sırasına göre hepsini zamanla indirebiliriz ????

sevgisevgi 09-10-2011 11:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808545)
Birde siteye girdim indirdim 10 dakika indiriyor sonra hata veriyor. İndirme süresi 10 saat olarak gösteriyor. Zaman aşıldı diyerek indirmeyi iptal ediyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? İndiremedim gitti...

zaman aşıldı mesajı internet explorerdan kaynaklanabilir.google chrome'la indirmeyi dene...ben google chromla indirdim,1 saat kadar sürdü...yalnız chromla indirirken sayfanın sol altına dikkat et indirmeyi orada gösteriyor,sanki biraz saklı gibi...

sevgisevgi 09-10-2011 11:58 PM

arkadaşlar ben cd yi dinledim hipnoz dışındakiler Beki Bisa'ya ait meditasyonlar.ben bu konuyu daha önce meditasyon bölümünde paylaşmıştım(konu başlığı:meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar) hatta buraya mesaj yazayım derken geçmişteki konumu da yanlışlıkla son konular listesine taşıdım oradan da bakabilirsiniz.Beki Bisa'nın sitesinde cd'de olan ve olmayan meditasyonları bulabilirsiniz...

azraist_24 10-10-2011 08:53 AM

Sevgili Arkadaslar,

Kesinlikle Hipnoz CD lerini indirmenizi oneriyorum. Ben 2 gundur dinliyorum ve hergun 1 meditasyon konusuyla devam ediyorum ve faydasini goruyorum, bu faydalar : Canlilik, yerinde duramama, konsantrasyon artisi, kolay adapte olabilme, detaylarda bogulmamak ve guleryuz olarak geri donusunu yasiyorum ve cok mutluyum.

Umarim hepiniz icin ayni etkiye sebep olur ve burada iyi tecrubelerinizden bahsediyor olacagiz.

Sevgiyle Kalin...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.