Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/684-hayatimiz-boyunca-olumlu-olumsuz-ne-gibi-telkinlere-maruz-kaldik.html)

lalezar 13-02-2007 05:14 PM

Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık

Ne aydın bi gönülsün sen...ne müşfik... cilgin897

lalezar 13-02-2007 06:20 PM

Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık

İnsan evrendeki her zerreyi içine alacak kadar geniştir,zaten ruhu da sonsuz bir yaşama sahip...ancak bazı ruhlar kendi istidadını geliştirmek degil,çürütmek için çalışır adeta...bilmez her insan bir cevher...lakin bu cevherin de farklı yüzleri vardır,hangisi için çalısırsan o yüzün gülümser ve ışıldar...bu tutumda kişinin kendine bi öfkesi var ve böyle dışa vuruyor...yani sorun hep merkezde...aslında ruhu tam kapasite çalışamadıgı için bu öfke ama o da bunun farkında degil...va aslında senden usulca yardım ister ruhu yine farkında degil...bu aynen şu magara allegorisine benzer; kişi bir magarada yanan ve gölgesi duvara vuran ateşi tüm dünya olarak görür,magaranın bir türlü dışına çıkamaz,dışardaki güneşi (insanın asıl parlak yüzü)göremediği için bu zavallı gölgeler ısıgında yaşar... onayi

ZEYNEPAYY 05-07-2007 08:10 PM

Ynt: Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık

Ben oldum olasıııı anemden babamdan sen anlamazsın sen yapamazssınnnn dır dır vır vır hep olumsuz sözleriii işittim hani bu sözler beni geri geri gitmeme kaza yapmama sebebp olduu:))
Bendeee aaaaaaa yeterrrr ben ileri gidicem dedim bastım gaza bisikletaaaaa ben aslında aşabiliyormuşum anlıyormuşum :))
Bir hikaye okumuştum sağır kaplumbağa ile ilgili orda sağırdı ve yarışı geçti bak şimdi tam olarak aklımda değil smil56 fakat yarışı kazanmıştı..herkes ona sen ağırsın kazanamazsın diye geriletici sözler söylerken..onları duymadığı için kazanmıştı yarışı:)
İşte insanlarda kendilerine söylenen olumsuz sözleri işitmeden tabe kötü olanları,bunun dışında yapıcı eleştirileri duymak lazım değilmi hocam:)
Olumsuz sözlere karşı sağırım bilin bunuu duymam siziiiii music45

siyah 02-11-2007 11:16 AM

Bir türk filmi izlemiştim. Sanırım adı arabesk o zaman ortaokula gidiyordum. Şener ŞEN'in çölde geçen bir sahnesi var ve orda Allahım Kör Et Beni diye bir şarkı söylüyor. Bu bize çok komik gelmişti, dilimize dolanmıştı. Sürekli bu şarkıyı söylüyorduk. Daha birçoğumuz göz problemi yaşadık ????? İyi günler

http://www.youtube.com/watch?v=9xa2q6DW-BU

hayatimdegisti 02-11-2007 12:41 PM

http://www.youtube.com/watch?v=IZI2-K6cZBE şaşkın
Birde Clementine çizgi filmi vardi.Bu çizgi filmde içerdiği korku öğeleri olumsuz etkilenmelere neden olmuştur.
Özellikle o ateş şeklinde ki şeytan vardi o neydi öyle..

shamanic 02-11-2007 12:54 PM

ben örneklediğiniz filmide .. çizgifilmide çok severdim... sağır kaplumbağa misali çok şükür olumsuz yönlerinden etkilenmemişim..
ama görsel olarak ne kadar çok taciz ediliyormuşuz bir kez daha farketmemi sağladınız... komedi filmide olsa .. çizgi filimde olsa
olumsuz gözüken telkinler içeriyorlar malesef ve bu birazda gizli silahlara benziyor çünki isimleri çok masum..
komedi filmi .... çizgi filim... dusun daha seçici olmamız gerektiğini hatırlattığınız için sağolun tuh788

tresor 02-11-2007 12:57 PM

hay allah clementini hıc oyle kotu dusunmemıstım, bana tek faydası, cocukken fransızca anlamadıgım ıcın, bu filmden sonra ben fransızca ogrenıcem dıye kafama takmıstım, tutturmustum hatta cok ıyı hatırlıyorum, sonrada zıyadesiyle ogrendim gogogo

siyah 07-12-2007 03:37 PM

Olumlumudur ? olumsuzmudur bilmem
Söyleyene göre olumlu beni acıtan, telkinmidir değilmidir bilmiyorum.
"Sen başının çaresine bakarsın"
Kendime söylediğim "Ben başımın çaresine bakarım"
"Şanslı domuz"

jaunty 08-12-2007 01:43 AM

insanlara güvenilmez.(herkes,tv)
portakala uyusturucu sıkıyorlarmış çocugum bak tanımadığın insanlarla bilmediğin yerlere gitmehele bişey ikram ederlerse aman aman sakın yeme,içme.(ailem)
niye verdin ? o sana veriyormu bişeyini kendini kullandirtma çocuğum.(ailem,arkadaşlar)
o kadar sık görüşme tez ayrılık getirir.(ailem)
para sorun getirir.para beladır.bak adamın fazla parası var ama mutlu değil.(konu komşu)
erkek milleti hepsi aynı değilmi erkeklere güven olmaz..süründüreceksin bunları.yoksa sen sürünürsün.
evlilik aşkı öldürüyor.(tv,arkadaşlar)
şimdiki aklım olsa hic evlenmezdim cocuğum.
kızım dilini eşşek arısı soksun emi? (öğretmenim):)
para salanın miğdesinde.(aile,tv,konu komsu arkadaşlar)
mutlu olmak için mutsuz olmak gerek(arkadaşlar)
hayat zor.(herkes)
hayat boş.

daha bir suru var bunlar zorla öğretilenlerdi evet.
şimdimi? ben kendi gerçeklerimi yaratmaya çalışıyorum.
sevgiler

Mustang 19-01-2008 12:19 PM

Hayatımızda bizi etkileyen bir çok klişe var .Ben eski dinlediğim şarkılara bakıyorum aman tanrım.One öyle
hep hüzün var.Yıllarca hep hüzünle eğlenmişiz.Duğalarımızda hep kötülükerden korunmak istemişiz.Hele benim
çocuklara yemek yedirmek için söylediklerim ,bak onları bulamayanlar var .O ara somalideki aç insanları
televizyon çok gösteriyordu.Bende onlara gösteriyordum.Çocukları çok etkilemişim ki oğlum benimle dalga geçiyor.
Ayıplar günahlar veyasaklar hayatımızın klişeleri oldu.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM.