![]() |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Alıntı:
|
|
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Önemli değil Unknownpeople. Değişim yolunda sevgiyle kal. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. gerçekten büyük bir iş başarmışsın kişisel gelişimin adına. senin daha önceki yazılarını hatırlıyorum tamamen umutsuz vakaydın benim eski halim gibi ama sen değişmeyi başardın özgüvenini kazandın ve dahada ilerleyeceksin sakın durma sürekli ilerle devam et bunu başarabildiysen herşeyi yapabilirsin ben 1 yılı aşkın süredir bu foruma üye olduktan sonra çok şey yaşadım çok değiştim ve bir o kadarda değişeceğim artık mutlu bir insanım bu yazıyı okuyanlar daha işin başında olanlar biliyorum sizde başaracaksınız sadece kendinize inanın yeter... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Hikaye devam edicekmi dostum merakla bekliyorum s456 bu arada bilge alfanın başlığını okumaya devam ediyorum tekrar teşekkürler bizimlede paylaştığın için :) |
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Telkinler gelişim için kullanılan bir yöntem veya teknik ama benim bahsettiğim başkalarının pohpohlamalarıyla kendine güvenmek. Hee eğer kendine güvendirme timi kurulsa ve onlar da bizi geliştirecek telkinlerde bulunsa ok. O da bir yöntem sayılabilir. Telkinler bir süre sonra kendi sözlerimiz oluyor eğer tam anlamıyla fayda görüyorsak bizim gerçeğimiz oluyor ve dıştan gelen etkiler bizi o kadar fazla etkilemiyor. Bazen de hiç etkilemiyor. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Thanatos sen durumdan memnunsan buna bir eleştirim yok yalnız. Şehvet dolu ve hatta bir çok noktada karşı cinsi aşağılayıcı bir üslupla nasıl alfa erkeği olmanızı sağladı bu gereksiz insan şaşırıyorum. Her fırsatta sözde kardeşliğin çırak olmak için kendini yırtan acizleri nasıl her mesajın sonunda annelerine gönderilen hürmetleri! sindirmişler ve ne uğruna? Paylaştığın başlığı okumaya tahammül edemesem de kendimi zorladım ve bu insanlar ne yapıyor diye devam ettim. Ahlak polisi değilim, sözlük kültürüne de! aşinayım ancak bu kadar küçülmeye değecek bir fayda yok maalesef ortada. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Thanatos, alakasız bir konu hakkında araştırma yaparken bu başlıkla tanışmama sebep oldun. Senin sayende belki de hayatım kurtuldu. Hem sana teşekkür etmek, hem de yardımcı olmak için üye oldum. Hayatımda sürekli herşeyi sorgulayan, herşeyin anlamını arayan bir insandım. Ve övünmek için söylemiyorum çok da zeki biriyim. Bunlara rağmen bütün yaptığım araştırmalar, öğrendiğim şeyler hayatımda hiçbir halta yaramıyordu çünkü özgüvenim yoktu. İçinde yaşadığım toplum hiçbir zaman diğer değerlerime zarar veremedi fakat özgüvenimi sindirdi. Başta annem ve onun duygu sömürüleri... Ve bu başlığını paylaştığın kişiyi tam olarak anladığını, sindirerek okuduğunu düşünmüyorum. Ve farkediyorum ki bu sitede sendeki değişimi farketmiş diğer insanlar seni aşağı çekmeye çalışıyolar. Bu tuzağa düşme. Sen alfasın unutma. Başlığını paylaştığın kişi burdaki diğer insanların algıladığı gibi dişileri aşağılayarak onları elde etmeyi öğretmiyor sana. O yazdıkları sadece muhabbet olsun diye. O orda tamamen sübliminal bir sistem oluşturmuş ve senin bilinçaltınla konuşuyor, senle değil. Aynı zamanda sende değişime yol açarken beta erkekleri için koyduğu sübliminaller sayesinde onları manipüle edip tepki göstermelerine yol açıyor. Bu sitedeki başlıkta da görebilirsin onları. Evet doğru kişiler geldi aklına. Evet onlar seni aşağıya çekmeye çalışıyor, ama başaramazlar. Çünkü sen alfasın. Bu adam, alpha sana dişi tavlamana yetecek kadar özgüven vermiyor, çok daha fazlası. Senin sen olmanı sağlıyor telkin yoluyla. Sen, içindeki gerçek sene kavuşuyorsun. Ve ona kavuştuğun zaman o kadar mükemmel bir insan haline geliyosun ki, bunu tarif etmek mümkün değil. Evet görebiliyorum sende büyük değişiklik var anlattıklarından yola çıkarsak. Ama hala potansiyelinin tamamına ulaşabilmiş değilsin. Bir daha oku derim ben. Ve alphanın ilgilendiği yorumları da oku bu sefer, ödevleri yap. Sindire sindire oku. Değişimin tamamen tamamlanınca artık seni ölü adam haline getirmiş, sürekli insan arkasından iş çevirip popülerlik peşinde koşan betaları o kadar iyi tanıycaksın ki, onlar sana zarar verebilmeyi bırak, senle uğraştıkça sen onlardan güç alacaksın. Ben sadece üstüme düşeni yaptım. Şimdi istersen sen o insanları dinlemeye devam edip o eski ölü adama geri dönebilirsin, ya da gerçek dönüşümünü tamamlar ve hayatını mahvetmeye çalışan o insanlarla sadece eğlenirsin. Burdan sonra seçim senin. Beni gerçekten ilgilendirmiyo, bu siteye bida girmeyi de düşünmüyorum. Ha canım isterse girerim bu da kimseyi bağlamaz. |
Asıl olan gerçekten farkındalığın ne olduğunu kavramak o zaman tüm sorunlarınız zaten çözülecektir. Ya da çözüm yollarına ulaşmak daha kolay olacaktır. Egolarınızın kölesi değil farkındalık sahibi olmanızı dilerim. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Girmiycem dedim ama giresim geldi. Bak şimdi kardeşim gidip o başlığın tamamını okumadan, en azından ne söylediğini anlamadan burda thanatosa yaptığın yorum onu sadece aşağı çeker. Çünkü kavramların ne olduğunun farkında bile değilsin. Sen olayı şöyle anlamışın, insanlar kendi kafasında 3 tip karakter yaratmış ve kendini bir kalıba sokmaya çalışıyolar. Olayın bununla alakası bile yok. O karakter tiplerinin 3ü de senin içinde bulunan parçalar zaten. Alfa dediğimiz olay, zaten sizin de bu kullandığınız telkinlerle özgüven yükselterek ortaya çıkartmaya çalıştığınız karakterinizdir. Yani alfa olan insanlar birbirinin aynısı olan insanlar değil, tam aksine belli bir kalıba sokulmadan tam olarak kendi kişiliklerini bulabilmiş insanlardır. Alfa karakteri senin özündeki karakterdir. Eğer sistem tarafından boyun eğdirilirsen içindeki beta karakteri alır kontrolü. Eğer sisteme karşı koymaya çalışır, başka insanlara boyun eğmezsen fakat zamanla özgüvenini yitirirsen omega karakteri alır kontrolü. Yani omegalar betalar gibi arkadaşlarının arkasından iş çevirme, manipüle etme, çıkarcılık gibi olaylara girmezler fakat yine de sindirilmişlerdir. Beni de tam olarak bu şekilde sindirmişlerdi. Belki sen iyi niyetle yaklaşmışındır, fakat bu durumda bile o kişinin ne anlattığını anlamadan, bu farkındalığı edinmeden klasik kalıp sözlerle insanlara ne yapamayacağını söylemen onu aşağı çekmektir. Umarım anlamışsındır. O başlığı okumayarak çok şey kaybediyosun, özellikle de o bahsettiğin farkındalık açısından, ama senin bileceğin iş. Ve benim asıl söz söylediğim şahıs sen değildin. Bu sitede kimse birbirini aşağı çekmez diyosun ama benim ilk yorumumdan hemen önceki yorumu yazan kişiydi benim hedef aldığım kişi. Çünkü eğer başlığı okumuş olsaydın, onun o başlığı yazan kişi tarafından manipüle edilmiş olduğunu görürdün. Ve farkındalık da tam burda devreye giriyo işte. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. başlığı tıklayıp bir kaç cümle okuyunca hiç gerisini okumak gelmedi içimden.argo bir dille kadınların aşağılanması ,demek ki karşı cinsle sorunu olanlar aşağılayarak özgüven kazanıyorlar. ilginç bir yöntem. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. ben başlığı okudum. kısaca yazar öğrrndiği bilinçaltı manipülasyon tekniklerini yazıyla kullanmış ve bu şekilde etki ediyo. internette araştırdım bu adam sayesinde değişen yüzlerce insan gördüm yazdıklarını okudum. benimde özgüvenim artmaya başladı konuşmalarım davranışlarım değişmeye başladı gerçekten. thatanos ve yazara teşekkür ediyorum. yazar kendisi söylüyo siz burda sadece benim yazdıklarımı keyifle okuycaksınız ama asıl vermek istediklerimi tekniklerle yazdığım yazının görünmeyen kısmında yani direk bilinçaltınıza yolluyorum, size ne saçma sapan taktikler vericem nede bişey yapmanızı istiycem, sadece okumanız yeterli yalnız okumanın yanında bana ve yazdıklarıma güvenip bu yazdıklarımı özümserseniz % 100 etki görürsünüz güvenmeyip özümsemesseniz benden bişey bekleneyin. diyor. açıkçası daha yarısını okudum ve bakış açımdan tutun davranış konuşmalarıma kadar değişim başladı. yalnız aklımı kurcalayan bişey var, bu sitedeki telkinleri 21 gün yada 3 tane 21 gün dinleyip etki göremiyoken 2 gün okuduğum yazı nasıl bukadar hızlı ve çabuk etki etti anlayamadım. demekki bu şekilde yani yazıyla bilinçaltına mesaj göndermek daha hızlı ve çok etki gösteriyo. yazarın dediği, ben örtülü konuşma ve komutlarla siz farkında olmadan bilinçaltınıza yolluyorym. diyor. ayrıca bu yazar öğrendiği manipülasyon teknikleri onda artık refleksleşmiş. yani istemeden bile insanlarla konuşyrken etki altına alabiliyomuş her istediğini yaptırabiliyomuş. acaba bunları nerden öğrendi merak konusu. bence bu yazıyla yapılan bilinçaltı mesaj yöntemi daha etkili. Atakan bey ve ekibi yaratıcılıklarını kullanarak düz yazı şeklinde her konuya hitaben telkin hazırlayabilir mesela. müzikli telkinlerden daha etkili ve hızlı etki gösterdiği aşikar. Yalnız yazar o yazıyı yazarken hangi teknikleri ne şekilde kullandığını söylemiyo ama bence Atakan bey ve ekibi bu teknikleri biliyolardır yada öğrenebilirler. dediğim gibi düz yazı şeklinde telkin metinleri oluşturup satışa sunabilirler. hem siteye hemde telkinlere rağbet artar ve forumdaki insan sayısı ve değişmek isteyen insan sayısı yükselir.Atakan bey bu konuya değinirse sevinirim. |
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Mesele, telkinleri ne şekilde verdiğin değil, ne telkin ettiğindir. Bakın şimdi my7 nin yaptığı şeyi anlatıyım size. Sürekli size hiçbirşey olmadığınızı, aciz olduğunuzu ve kendisinin de çok mükemmel bir hayatı olduğunu söylüyor. Siz bu yazıları okurken, sürekli kendinizi sorgulamaya başlıyosunuz ve yazılanlardan rahatsız oluyosunuz. Ve işte burada ayrım başlıyor, negatif anlamda egoist kişiler bunu hazmedemeyip saldırıya geçerken, bu egosunu kontrol altına alanlar okumaya devam ediyor. Ve aynı zamanda bilinciniz bu rahatsız olduğunuz yazılarla fazlasıyla meşgul olurken, bilinçaltınız bu yazılarla dolmaya başlıyor. Düşünün bir, bilinçaltınız sürekli ben mükemmelim, siz acizsiniz tarzı yazılarla doluyor. Böylece diğer insanları bu şekilde algılamaya başlayıp beden dilini buna göre ayarlıyor ve özgüven problemini aşıyorsunuz. Dış çevreden, karşı cinsten vesaire aldığınız olumlu sonuçlarla da bunu kalıcı hale getiriyosunuz. Buraya kadar tamamen normal. Olay asıl altın vuruş dedği şeyde yatıyor ve bunu yapmadan gitti. Altın vuruşun anlamını açıklayım size. Bu alpha, beta, delta kişilik olayları beyin dalgalarınız aslında sizin. Ve buraya dikkat, beyniniz alpha dalgalarını sadece rahat olduğunuz durumlarda salgılıyor. Yani heyecan durumlarında alpha salınımı duruyor. Mesela düşünün tehlikeli bir olay esnasında normal insanlar heyecan yapıp yanlış kararlar, belki de hayatının sonunu getircek türden kararlar, alırken soğukkanlı birisi herkesi kurtarabiliyor. Bunun sebebi o kişinin öyle bir duruma alışkın olması ve heyecan yapmadığı için alpha dalgalarının ona en doğru kararı aldırmasıdır. Sonuçta düşünün karşınızda silahlı adamlar var ve sizi öldürmek istiyolar, kendinizi böyle bir duruma koyun ve yaşayacağınız heyecanı düşünün. Kılınızı kıpırdatamazsınız. Ama yanınızda özel eğitimli bir asker varsa sizi kurtaracaktır. Çünkü heyecanlanmaz, ve alpha dalgalarıyla karar verir. Gerçek anlamda alpha kişilik denen insanlarsa sürekli alpha frekansında dalga yayan insanlardır. Bu yüzden asla yenilmezler ve bu yüzden liderdirler. Düşünün karşı cinsten biriyle konuşmaya çalışıyorsunuz ve heyecanlanırsanız saçmalarsınız. Ama sakin kalırsanız alpha dalgalarınızla bunun üstesinden gelirsiniz. İşte altın vuruş diye bahsettiği olay da sizi tamamen alpha kişilik haline getirip sürekli alpha frekansına sahip olmanızdan bahsediyordu. Bu tip kişilikler ise çok nadir bulunur. Kendisi de gerçek bir alpha karakteri olduğundan sizi çok rahat bir şekilde manipüle edebilir. Bunu yapması için düşünmesine bile gerek yok, çünkü o bir alpha. Çünkü bişey yapmak istediğinde beyni alpha sinyalleriyle ona istediği şeyi yaptıracaktır. Bu çok yüksek bir özgüven demektir. Ve insanların hayatını nasıl değiştirdiğini, sadece eğlenmek amaçlı yazdığı yazılarla insanları nasıl peşine taktığını o başlıkta görebilirsiniz. Bakın size bir alpha karakter örneği, bu tip şeyleri insan üstü zannedebilirsiniz fakat kesinlikle öyle değil. Her insan bu potansiyele sahiptir fakat bunu kullanabilmek mesele. Assassins Creed III E3 2012 Cinematic Trailer Official [HD] - YouTube Ayrıca eğer düşünürseniz tarihte de birçok alfa karakter duymuşsunuzdur. Mesela Spartacus doğal bir liderdir, alfadır. Başka bir yerden alıntıladığım bu yazıyı da okursanız anlayacaksınız ki, alfa karaktere sahip bir insanın yapabileceği şeyler sadece hayal gücüyle sınırlıdır. Düşünüyosunuz ya bu Alpha isimli kişi nasıl herkesi bu şekilde manipüle ediyo diye, buyrun okuyun göreceksiniz ki yazı yazmayı bırak, elini tutması bile yeterli. "Filipinli rahmetli ve ünlü şifacı Tony Agpao nun Almanya da doktorlar denetiminde gerçekleştirdiği enteresan bir Olay vardır.Olay aynen şöyle gerçekleştirilmiştir : Agpao bir EEG aygıtının elektrotlarını kendi kafasına,bir diğer EEG cihazının elektrotlarını da bir sara hastasının kafasına raptettirir. Grafik Olarak beyin dalgaları çizilmeye başlandığında Agpao'nun grafiğinde son derece salam ve salıklı Alfa dalgaları olduğu görülür. Oysa sara hastasının grafiği ise son derece salıksız ve düzensizdir. üstelik sıkça patolojik Delta dalgaları da görülmektedir. Agpao hastanın elini tutunca kendi beyin grafiğinin değişmediği halde, hastanın grafiğinde son derece salıklı ve Agpoa' nın kiler kadar düzenli Alfa dalgalarının görüldüğü grafik olarak izlenmiştir. Agpoa elini hastanın elinden çekince hastanın grafiği yine patolojik dalgaları göstermeye başlamıştır. Olay defalarca denenmiş,hiçbir seferinde durum değişmemiştir. Deney süresi boyunca Agpoa' nun düzenli Alfa dalgaları hep muntazam kalmış, ancak hastanın elini her tutuşunda da kendi düzenli Alfalarını hastaya nakletmeyi becermiştir. Böylece görülen şudur ki; Kişide yapay veya nakil yoluyla meydana getirilen Alfa dalgaları Epilepsi, sara bile dinlememektedir. çünkü bilindiği gibi bu tür hastaların beyin grafikleri son derece düzensizdir. Alfa ritminin önemi parapsikoloji'de çok önemlidir. çünkü frekans ve amplitütleri en yüksek Olan dalgalardır.bu dalgaların düzene konulması için önerilen çalışmaların başında ise nefes egzersizleri geliyor. " |
Alıntı:
Başkalarının kendinize böyle telkinler vermesi yerine kendi kendinize telkin verebileceğiniz nasıl farkına varamıyorsunuz. He diyelim ki başkasını dinlemek veya başkasından dinlemek daha kolay yol. Amenna. Alıntı:
Sözün özü seçtiğiniz yönteme izlediğiniz yola saygı duyuyorum. Ben farklı yöntemler seçiyorum. Kendinize bir gelişim günlüğü açın ve o muhteşem geliştirdiğiniz özgüvenle yaşadığınız mucizeleri paylaşın böylece herkes için daha faydalı olur. Biz de sizin gelişimlerinizi alkışlarız. Gelişmeye niyet etmiş bir insanı kimse yolundan döndüremez. Ki döndürebiliyorsa niyetinizin gücünü yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Gelişim dolu günler dilerim. |
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Sinirli değil aksine heyecanla ve sevgiyle muhteşem dönüşümlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Lütfen devam edin ve okuyup faydasını görenler de başka başlık altında kendi gelişim süreçlerini paylaşsınlar. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. sevgili thatanos ben başlığı 1 kere okudum 4 günümü aldı hergün 2-3 saat okudum. TCMA demişki başlığı tekrar tekrar okuyun ben bikere daha okur bırakırım. ayrıca kendisi bi kardeşlikten yani guruptan bahsetmiş ve sadece bu gruba gircek olanların alfa olucağını diğerlerinin ise hayatı mahvolucak diye söylüyo kendisi. şimdi ben bu başlık yazıldığı zaman kardeşlik kurulduğu zaman yoktum ve şimdi okuyup bitirdim ve istesemde kardeşliğe giremem çünkü ortada değil TCMA. ve o kardeşliğe giremeyenlerin hayatı mahvolucak telkinini sürekli vermiş insanlara. bende şuan bu telkini eminim ki feci şekilde yuttum. bilinçaltımın bu komutla ilerlemesinden korkuyorum. srn bu kardeşliğe girebildinmi? ayrıca bakış açımı değiştiren bi yazı oldu. Kendiside söylüyo zaten, çoğu kişinin bilmediği hatta Türkiye de kimsenin bilmediği manipülasyon tekniklerini kullanıp yazılarıyla manipüle ediyomuş. Söylediğine göre karşı karşıya değişimi daha hızlı ve kolay sağlıyomuş. keşke kendisine ulaşabilsek. son bişey, ben senden başkasını göremedim değişen. sözlükte 450 sayfa var hepsini okuysmadım ama ara ara sayfalara tek tük baktım ve boş muhabbetler yada TCMA yı kötüleyen yazılar geçiyo. yani değişen birilerinin yazılarını görmedim. ben okurken kendisine % 100 güvendim ve yazılarını özümsedim 37 sayfadan tek bir entry dahi atlamadım. ama kardeşliğe giremiyenlere çok olumsuz telkinde bulunmuş. şuan girmek elimde de değil yani onun dediği gibi olur diye korkuyorum; kardeşliğe giremiyenler değişemicek ve hayatları mahvolcak. eğer böyle olursa..... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. kimsenin hayatı filan mahfolmayacak bu adam kendisi sözlüğü terkettikten sonra başkalırının hala okuyacağını biliyordu neden hiçbirşeyden habersin insanların hayatını karartmak istesin |
Ben içinizdeki alfalık duygularını uyandırdım, ve artık hiç kimse onu durduramaz, değişim başladı ve devam ediyor. Yani kardeşlik' e giremediğin için hayatın mahvolmayacak korkma. Edit: Kardeşlik' e girenlere TCMA sadece bize gösterdiği ilgiyi onlara biraz daha gösterecek ve biraz daha yardım edecek o kadar. |
Edit: bakınız bu başlıklarda yazanlarda benim eski halim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sunuz-ama.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...syal-fobi.html |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Oysa karşıdakini, erkek ya da dişi olarak değil sadece İNSAN olarak görse insan daha kolay iletişim kurabilir. İletişimle başlar her şey ve başka yerlere gidecekse o ilişki gider zaten. Ama her şeyden önce insan olmak ve karşındakini insan olarak görebilmek çözer bence sorunları. Ben sizi anlamaya çalışıyorum ama cinsiyetçi yaklaşıma sahip bir yöntemin reklamını yapmak bana göre değil erkek bile olsam yine farklı yöntemlerle başarmaya niyet eder ve başarırdım. Bir şeye baş koymak. niyet etmek önemli. Gerisi gelir. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Sweeet hanımefendi sanırım siz Tcma nın bayanları eleştirel bir bakış açısıyla yazmasına biraz tepki göstermişsiniz. Şimdi ben size şunu şöyle açıklıyayım. Biliyorsunuz ki sosyal fobikler karşısındaki insanları kendisinden üstün görürler. Özellikle karşı cinsten bireyleri. İşte TCMA her insanın eşit olduğunu, kimsenin kimseden üstün olmadığını, (vuslatizmir in deyimiyle "argo" kelimelerle kadınları ezme, halbuki öyle bir durum söz konusu bile değil) eleştirel bir yazıyla bizlere söylemeye çalışmış. |
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Peki sosyalfobili kadınlar ne olacak? Evet altın dişi çok eşliliğe bile laf etmez alfa erkek onu sindirir çünkü. Kimse kimseyi sindirmesin kardeşim evet tavlaya kadar alfalık okey belki ama mutlu bir ilişki için DENGE şarttır. 9 yıllık mutlu bir ilişkisi olan bir kadın olarak söylüyorum ve ben istersem erkeğime gerektiği kadar alfa erkek gibi hissettiririm. Biz de aile kavramı önemli. Tabi ki hayattan beklentileriniz de önemli. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Sweet okumayarak çok şey kaybediyosun derken kadın olduğunu bilmiyodum. Tabi ki o başlık sana göre değil. Cinsiyetçi yaklaşma diyosun, biz de zaten cinsiyetçi yaklaşmıyoruz. Sadece cinsiyetçi yaklaşarak erkeklerden intikam alma duygusuyla dolmuş kadınların bize neler yaptığını gördük o başlıkla. O başlık insanlardaki nefreti körüklemek için değil, bir nesli düzeltmek içindir. Bunu sen de çok iyi biliyosun. Ben bu başlığı okuduktan sonra bizzat kendi annemin konuşmasını sağlayıp içindeki erkeklerden intikam duygularını açığa çıkarttım. Kendisi anlattı herşeyi. Hala gelip de bunun farkına varmış erkekleri cinsiyetçilikle suçlamak? Buna sadece gülerim.(Güldüm). Ayrıca bugüne kadar hayatımdan geçmiş kızların anlam veremediğim, özgüvenimi mahvetmiş saçma sapan davranışlarını tamamen anladım. Hangi hareketi niye yaptıklarını, benim verdiğim tepkilerden sonra sergiledikleri tavrı anladım artık. Ayrıca benim bu yola girmeme acizlik demişsin. Sen hakkımda ne biliyosun ki bana aciz diyebiliyosun? Yoksa herkesi kendin gibi mi görüyosun? (güldüm). Bu arada altın vuruşu yakaladım beyler. Bu da bu sitedeki son mesajım. Başlığı görüp de saldırıya geçenlere karşı koymak sizin göreviniz. Ben alacağımı aldım ve gidiyorum. Mükemmel bir hayat beni bekliyor (Güldüm). |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Ben başlığı bana yetecek kadar okudum sen hiç merak etme. Yerinde olsam laf atıp kaçmaktansa gün gün cesur bir şekilde bir alfa erkeğine yarışır biçimde site kurallarına da uyarak yaşadığım gelişmeleri detaylı paylaşırdım. Senin annen öyle olabilir. Ben insana yakışır bir hayata sahip olma yolunda yürüyorum. Kimin güçlü kimin aciz olduğunu kanıtlamama gerek yok. Hangi cümleden bunu çıkardığını da merak ettim. Sen beni aciz görüyorsan bu senin düşüncen saygı duyuyorum. Ben yeteri kadar güçlü bir KADIN olduğuma inanıyorum yeri geldiğinde tüm sevdiklerini cinsiyet ayrımına varmadan merhametle kucaklayabilecek bir kadınım. Kimseyi aşağı çekmekle uğraşmam aksine ben hem öğrencilerimin hem de çevremdekilerin gelişimini görmek için can atarım. Bu beni mutlu ediyor o yüzden yıllardır burada çabalıyorum kendi kendime. Tabi bunları görmek ya da takdir etmek zorunda da değilsin. Kimse takdir etsin diye de yapmıyorum. Sadece kendim istediğim için ve takdir ettiğim için yapıyorum. Herkese hayatta başarılar diliyorum. Seçimlerinizin sonuçlarını yaşayacaksınız. Sorumluluğunu aldığınız sürece sorun yok. Hadi değiştirin dünyayı. Siz kendi yöntemlerinizle çabalayın biz de kendi yöntemlerimizle. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Önceden inci sözlükte gezinirken bi başlık gözüme çarptı küçük ve rastgele tıklamıştım ve yanlışlıkla çünki başlık hiçte ilgi çekici degildi.Bu bir tesadüfmüydü rastlantı gerçekten şuan bile aklımı kurcalamakta My7nin ve ustaların dedigi gibi herşey plana dahil.Gerçekten dahildi şimdi daha iyi anlıyorum başlıga raslantı olarak tıklamıştım ve biraz okumaya başladım gerçekten bi istisna olacaktı bu çok sık yapılmıcaktı ve okumaya devam ettim o gün dışarıyla ilgimi kesip 6 saat boyunca o yazıyı okudum.Aslında insanların yüzüne bakılmıcak kadar özgüvensiz olduklarını dişilerin erkeklere fino köpegi gibi oynattıkları aileyi devleti yaşamı toplumu aslında en yakın arkadaşımın bile ne kadar çirkef oldugunu gördüm ve şok oldum cidden bunlar olabilirmiydi?.Gerçekten ne istersek o muyduk alfa tüm kuralları degiştirecekmiydi.Tüm insanların para kazanmak zor oglum git ögretmen memur ol evlen çocuk sahibi ol hayatını 1 kadınla yaşa çocugun olsun onu büyüt ölü gibi yaşa ve öl demesinden farklı bir şeyler farketmiştim evet evet o aradıgım adamdı o aradıgım kişiydi beni bu pislik çukurundan çıkartıp gerçeken mutluluga ulaştıracak kişi oydu.O ve kardeşlerimdi.Kimisi ona sadıkca ve tüm güveniyle baglanırken kimisi sadece kötülüyordu küfür ediyordu.Sonradan 3 kavram farkettim beta omega ve alfa.Omegaların da alfa olabildiklerini ögrendim aslında bu alfa kavramı hayatımı 2 ayda yıllardır yaşadıklarım yıllardan beri hayatta aldıgım en büyük tecrübeydi psikolojiye sardım sonra.Bilinç altı nlp beden dili özgüven konuşma gibi şeylerin insanlar tarafından pek iplenmediklerini fakat aslında günlük hayatta en etkili silahların oldugunu ögrendim özellikle manüpüle.Ve araştırdım araştırdım kardeşlerimle birlikte verilen görevleri yaptım ve yapıyorum ne mi oldu? Daha büyük hedefler daha güzel kadınlar daha iyi arabalar daha iyi yaşantılar hedefledim.Başardımmı başarıyorum başarmaktayımda.İnsan kendine ne verirse öyle olur unutmayın büyük lider my7 o bana kendimi geri verdi. Unutma.. O sana içine kaçanı geri verecek Ona güven Güç içinde |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Gelincik (ÖNYARGI) Uzaklarda Bir Köy... Kocası, çocuğu doğmadan önce ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir kadın.. Kendisine arkadaş olması açısından, dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik, kadının yanından bir an bile ayrılmaz olur. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşmıştır. Birkaç ay sonra kadının çocuğu doğar. Tek başına bütün zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır. Günler geçer ve kadın bir gün birkaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve döner. Kapıda gelinciğin kanlı ağzını görünce; `Korktuğum başıma geldi.` diye düşünür. Çıldırmışcasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvancağızı. Tam o sırada içerdeki odadan bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir. Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış yılanı görür... (Gelincik yılanı parçalamış ve bebeği yılanın tehlikesinden korumuştur.) Einstein`in söylediği rivayet edilen bir söz vardır: `İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, benim atomu parçalamamdan çok daha zor.` sağlıcakla kalın.. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Öncelikle Unbelievable My7 nin neler yapacağından bahsetmem gerek. Seni, sen yapacak. Ne fazlası, ne de eksiği... İçinde hapsettiğin asıl benliğini çıkarıp özgüvenle harmanlayacak. Bir nevi pozitif nlp diyebilirsin buna... Sen sadece keyifli yazılar okuyacaksın ; fakat bir şeyler motor şekilde değişecek. Misalen sen hiç farkında olmadan kızlara karşı tavırların alfalaşacak, onlar da sana yakınlaşacak. Olay... sadece bununla bitmiyor malesef... Her kız kaldıran mutlu olmaz ; ben de yaşadım bu dönemi. Mutlu olacaksın, mükemmel ve eksiksiz olacaksın. Ötesi yok... Tüm sosyal ilişkilerin değişecek. Saygı görülecek ve sevileceksin... Kendine hiç güvenmediğin kadar güveneceksin ; çünkü kendine güvenmeme nedenlerinin aslında ne kadar gereksiz olduğunu teker teker ispatlayacaktır o sana. Her güzel şey seni bulacak. Fakat nasıl ? Nasıl olacak bu ? Bu kadar basit mi ? Bu sorulara cevap bulacaksın ayrıca... Yaş, sosyal statü, para, tip, fizik... Bunlar sadece basit teferruatlar olacak ve emin olun kızlar onları görmezden gelecek. Çünkü siz onun ütopyası olacaksınız ve o sadece sizi isteyecek. Sana sebepsizce deli gibi aşık olduğunu söyleyecek. Eğer bunu daha önce duymadıysan, duymaya hazır ol. Onunla istediğin her şeyi yapabileceksin çünkü... Bunları anlatmamın sebebi sonradan çok şaşırmamanız, yavaş yavaş alıştırayım sizi. Ancak ve ancak, bunlar için my7 na ihtiyacın var. Ona ihtiyacı olan çok kişi vardı... Ona ilişkisi için yardım isteyen çok kişi vardı... Ettiği yardımlar sonucunda evlenen, kızlar karşısında tam bir kazanovaya dönüşen erkekler doğdu. Onları en küçük olayda etkileyebilen ve onları çekicilikleriyle sindiren erkekler doğdu. Avcılar, alfalar... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Bu anlatılanlar sadece kader. Bazen evden 5 dakika geç çıksan karşılaştığın birisi hayatını değiştirebiliyor. KAder diye bir şey yoktur diyenlere selam olsun. Ayağın takılıp 30 saniye tökezlesen hayat değişiyor. |
Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir, Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir, Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin? Şems-i Tebrizi |
Kaderin önüne geçilmez ama kader var diye de harekete geçmekten vazgeçilmez. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Kesinlikle kader neyse o diyip pes eden insanlardan olmayın çok doğru bir yaklaşım kader sizin elinizde. Şöyle bir laf tanrım bana değiştiremiceğim şeyler için sabır değiştirebileceğim şeyler için ise güç ver. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. kader, yalnızca yapmak istediklerin ve uğrunda çabaladıklarının ; buna karşın yaşayacaklarının tanrı tarafından önceden bilinmesidir... seni kontrol etmez... çünkü sen, kendini kontrol edemiyorsun... yeteneklerin, inanç, güven... içindeki betayı tamamiyle törpülemediğin sürece, bugün yahut yarın ; üç ay sonra yahut beş yıl sonra bir şekilde birileri tarafından yoldan alıkonulursun... yapman gerekeni yap... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Bir alfa mı görmek istiyorsunuz ? Assassins Creed III E3 2012 Cinematic Trailer Official [HD] - YouTube Assassin's Creed: Revelations - Official E3 Trailer - YouTube Assassin's Creed Brotherhood - Official Extended Trailer 2010 [HD] [Enhanced DTS Sound] - YouTube Bu videoları paylaşıyorum çünkü zihninizde alfa erkeğinin canlanması için. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. thatanos, fikrimce kurtlar vadisi pusudaki Polat Alemdar karakteri de alfa. sencede öylemi ? :D |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM. |