| ||||||||||
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =) ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden. herneyse, O şarkıyı neden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) | |
| Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
1- Tekrar hatırlatayım. Kendini de, diğer insanları da çok fazla olumsuz kalıplara sokarak etiketliyorsun. Buna dikkat... 2- Telkinler olumlama değildir. 21 gün diye bir şey yok. Bunu kim söyledi bilmiyorum. Ancak doğru değil... Site içerisinde ne Atakan beyin, ne Özlem hanımın, ne de benim böyle bir öneride bulunduğum tek bir mesaja rastlayamazsınız. Telkinlerden çabuk etki görmek isteyenlere günde 8-10 saati aşmayacak şekilde dinleyebileceklerini söylüyoruz. Başlangıç telkinlerinin bu şekilde dinleyenler için en az 70-80 saat dinlemelerini söylüyoruz. Genellikle 2 hafta kadar dinledikten sonra listelerine yeni telkinleri eklemeye başlayabileceklerini söylüyoruz. Tabii ki listelerini çok kabartmadan. Ancak tekrarlıyorum. 21 gün diye bir şey yok. Süre önerisinde bulunduğumuz tek telkinler başlangıç telkinleridir. Onun dışında hiçbir telkine süre vermeyiz. Ego ve suçluluk için önerdiğimiz yukarıda yazmış olduğum süre de ortalama bir süredir. Herkes birbirinden çok farklı... Nasıl kişiliklerimiz birbirinden çok farklıysa dirençlerimiz de en az o kadar farklı oluyor. Dolayısıyla etki görme sürelerimiz değişebiliyor. 3- Aklına gelen düşüncelerle çevrendeki sevdiğin insanları bir karşılaştır bakalım. Başkası dışarı çıktığında tipi değişiyorsa, ya da kısaca dışarı çıktığında evrim geçirdiğine inandığın birisi varsa bu sana da olabilir tabii ki. Normalde hiç dışarı çıkmamış olma gibi bir durumun yok. Mutlaka çıkmışsındır. Çıktığın zaman ne deneyimledin. Değiştiğini mi hissediyorsun? Yürüyüşünün, görünüşünün... Herkes dilediği gibi çıkıp gezmiyor mu? Sen bunu korkuların yüzünden kendinden uzaklaştırıyorsan eğer üzerine gitmelisin. Hepimiz insanız öcü değiliz. ![]() Nazardan ölmezsin korkma. Ya da şöyle düşün. Eğer böyle olacaksa ölümün bunun için dışarı çıkmana gerek yok. Eve gelen bir misafir de bu işi görebilir o halde. ![]() İnsanları bakınca ayırt edebildiğini söylemişsin sapık mı, efendi mi diye... Bu düşüncene katılmıyorum maalesef... Pek efendilikle de bağdaşmıyor gibi. Şahsen insanları tanımadan karar veren biri için ne efendi biri diye düşünmezdim ben. ![]() Önerilerinde de insanlara ve kendine olan güvensizliğin apaçık görünüyor. "Sakın internette kimseye güvenmeyin. Babana bile." demişsin. Bu durumda sana da güvenmemeliyiz sonucu çıkıyor ortaya. :) Sence sen güvenilir biri misin? Güvenilmemesi gereken biri misin? Ya da herkes güvenilmezse bizim söylediklerimizin sana ne yararı olabilir? Sen hasta değilsin. Sadece bazı takıntıların var. Beyninde de bir sorun yok. Düşüncelerini iyileştirmen gerekiyor. Bunun için de çaba göstereceksin. Bizler sana çok fazla şey söyleyebiliriz. Sen çabalamazsan hiçbir şey yapamayız. Kendini değiştirecek olan sensin. En iyi arkadaşın sensin. Sevgilerimle.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =) ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden. herneyse, O şarkıyı neden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi