| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Kendi Olumlamalarım.Yanlışım varsa düzeltin.Sizinkendi olumlamalarınızı bekliyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özel Hayatım ile olan olumlamam daha doğrusu yaşamak istediğim imgelemem.İmgelerimi yazarak yapıyorum yazarken o anı yaşıyorum.sanki bi arkadaşıma anlatıyomuş gece yatağıma geçtiğimde keni kendime birine anlatıyomuş gibi hem yaiıyorum hem anlatıyorum.bence buda bi imgeleme eğer bukonuda yanlışsam lütfen beni düzeltin.şimdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Özel Hayatım ile olan olumlamam daha doğrusu yaşamak istediğim imgelemem.İmgelerimi yazarak yapıyorum yazarken o anı yaşıyorum.sanki bi arkadaşıma anlatıyomuş gece yatağıma geçtiğimde keni kendime birine anlatıyomuş gibi hem yaiıyorum hem anlatıyorum.bence buda bi imgeleme eğer bukonuda yanlışsam lütfen beni düzeltin.şimdi aşağıda aşk hayatımla ilgili her geçen gün gelişen ve gelişmesini istediğim bi imgeleme :=)) " Telkinleri dinlemey başladıkdan sonra ve pozitif düşünce ile yakından lgilenmeye başladıkdan sonra aşk hayatımda değişmesini istediğim şeyleri yaşıyorum.Sevgilim her geçen gün bana karşı sevgisi daha çok hissetitmeye başladı.şükürler olsun.Her geçen gün bana olan sevgisinden ilişkimizden eminlik yaşatıyor ve bu beni çok mutlu ediyor.ve ilişkimiden eminlik yaşıyorum şükürler olsun.Her geçen gün bana karşı ilgisi alaksı daha fazla olmaya aşladı ve bana karşı daha ilgili daha alakalı davranıyor.şükürler olsun.Her geçen gün bana daha fazal değer vermeye başladı.Beni hayatındaki önemimi,fikirlerimi,hayata duruş tarzımı,kendim olmamı,konuşmamı,davranışlarımı daha fazla önemsemeye başladı.şükürler olsun.Her İlişkimizde her geçen gün daha dürüst,daha açık olmaya başladık.Öyleki birbirimizle herşeyiizi paylaşmaya başladık.şükürler olsun.Benim iş hayatımdaki başarımdan her geçen gurur duymaya başarımal ilgil bana tebriklerini sunmaya başladı.O beni takdir ettikçe ben daha başarılı oluyorum.şükürer olsun.hayata karşı güçlü duruşumu,başarılı olmamı,kendim olmamı çok seviyor.beni takdir ediyor.şükürler olsun.her geçen gün bana telefon açmaları fazlaştı.bu beni ve onu çok mutlu ediyor birbirimizin sesini duymakdan her geçen gün daha da zevk almaya başlıyoruz.şükürler olsun.Her geçen gün benimle geleceğe,ileriye doğru birlikte geçireceğimiz fikrinde planlar yapmaya başladı.Geleceğe ve ileriye doğru bakabiliyoruz artık şükürler olsun.Her geçen gün bana hayranlıkla bakmaya başladı.Benim güzelliğimi,farketmeye başladı bana daha da fazla iltifat etmeye başladı şükürler olsun.Her geçen gün ona daha fazla huzur,sakinlik,verdiğimi hissetmeye ve bunu dile getirmeye başladı.şükürler olsun Her geçen gün benimle daha fazla iyi vakit geçrimek istiyor.Benimle geçirdiği her vakit den zevk almaya başladı.Şükürler olsun.Her geçen gün benimle sohbet etmekden zevk almaya başladı.her geçen gün birbirimizle sohbet etmekden zevk almaya başladık şükürler olsun.Benimle konuşmayı benimle dertleşmeyi,benimle fikir alışverişi yapmayı çok seviyor.Birimizle konuşmayı ,Dertleşmeyi çok seviyoruz ve bundna zevk alıyoruz.şükürler olsun.Her geçen gün benim kıymetimi daha fazla bilmeye başladı.Her geçen gün birbirimizin yanında olduğumuz için birbirmize huzur,mutluluk,sakinlik verdiğimiz için şükrediyoruz.Her geçen gün birlikte sosyal aktivitelere katılmakdan zevk alıyoruz ve birlikte sosyal aktivitelere katılmayı seviyoruz.şükürler olsun.Her geçen gün bana daha faza saygı duymaya başladı.Birbirimize ve ailelerimize daha fazla saygı duymaya başladık.şükürler olsun.Her geçen gün benimel birlikte ailesi ile biraraya gelmeye davet etmeye başladı.Her geçen gün ailelerimizle birlikte vakit geçirmeye ve bundna zevk almaya başladık.Sevdiğim insanla ilişkim tamda istediğim gibi ilerliyor.Her geçen gün ilişkimde muziceler yaşamaya başladım.Ve bu beni çok mutlu ediyor ilişkimizin sağlamlaştığını görüyorum ve bunu yaşıyorum.Öyel mucizeler yaşıyorum ki ilişkimde benim enerjimi üst seviyeler taşıyor bu mucizeler.Şükürler olsun ki yüreğimdeki sevgime sevgiyle karşılık verdiği için ,bana saygı duyduğu için ,bana değer verdiği için ,beni önemsediği için kadın olduğumu hissettirdiği için,bana sadık olduğu için,bana güven verdiği için,bana güvendiği için,beni arzuladığı için,mükemmel bir yüreği olduğu için,her zaman inandığı için,başarımla takdit duyduğu için,benimle gurur duyduğu için çok ama çok şanlıyım.canım sevgilime teşekkür ediyorum.Allahıma binlerce kez şükrediyorum.Ben çok değerliyim,Mükemmel bir aileye,Mükemmel bir işe,Mükemmel bir sevgiliye sahibim.Her geçen gün aşkı,sevgiyi,bolluğu,mutluluğu,huzuru,sağlığı,pozi tif olayları kendiem çekiyorum.Ben çok şanlı bir insanım Şükürler olsun. Sevgiyle kalın arkadaşlar Ben bütün bu yazdıkalrımı yaşadım kabaul ettim bile hepsini bonusuyla yaşamay devam ediyorum.:=))) Aşk sevgi,Huzur Mutluluk,Sağlık hep sizinle olsun.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum. İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL " Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. " ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hızlı yazdığım için eksik harfler ve kelimeler var kusura bakmayın :=)))
__________________ olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum. İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL " Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. " ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar yorumlarınızı ve kendi düşüncelerinizi bekliyorummmmm :=)))
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() eğer bunları söylerken henüz bunların gerçekleşmediğini düşünüyorsan seçiyorum kelimesini kullanmanı öneririirm..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gerçekleşti olarak düşünüyorum ve kendimi anlatıkklarımın içinde yaşıyoken buluyorum.Ama öenrin için saol herpisne seçiyorum mu eklicem :=)))
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok güzel yazmışsın çok beğendim.bence seslendirilebilecek olumlamalar.Tabiki olumlama yapmanında incelikleri var.Seninki güzel olmuş eline sağlık |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Kendi Olumlamalarım.Yanlışım varsa düzeltin.Sizinkendi olumlamalarınızı bekliyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özel Hayatım ile olan olumlamam daha doğrusu yaşamak istediğim imgelemem.İmgelerimi yazarak yapıyorum yazarken o anı yaşıyorum.sanki bi arkadaşıma anlatıyomuş gece yatağıma geçtiğimde keni kendime birine anlatıyomuş gibi hem yaiıyorum hem anlatıyorum.bence buda bi imgeleme eğer bukonuda yanlışsam lütfen beni düzeltin.şimdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi