| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım kortizonlu hayat :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız görülebilecek şeyler görülecek diye birşey yok.ama kandırmaya çalışma heleki tuz konusunda emin ol o hep senden bir adım öndedir görmesende hissetmesende o yüzden denemeye kalkma bir daha.inşallah hep böyle sorunsuz gider tedavin...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() görülebilecek şeyler görülecek diye birşey yok.ama kandırmaya çalışma heleki tuz konusunda emin ol o hep senden bir adım öndedir görmesende hissetmesende o yüzden denemeye kalkma bir daha.inşallah hep böyle sorunsuz gider tedavin
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tşk .ederim.:)
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kortizonlu yaşamımda 5, ilacımıda aldım. tuza ve şekere olan direncim kırıldı artık aramıyorum bile. ama şölee üzerinden kaşarı uzamış bir dilim pizzaa gözüme görünüor sanki hep:(( hele kesinti çikolatalı kek...:( iştahım acayip açık kendini durdurtmazsam kilo alacağım besbelli. durdurduğum halde almışım hatta 1 kilo. eylem dediğin gibi eklem arısı yapıor ...özellikle bacaklarda demi..ama ilaç aldığımda çok oluyor sabaha dinlenmişsem şayet geçior. midem se iyi. ilaç almıyorum sanırım sorunsuzz. bugün hastanede yan yatakda yatan genç bayanın damarını bulamadılar. abartısız iki kolundan da ikşer defa denediler ama bulamadılar. canı çok yandı korkarımki.damarı belli bi zaman sonra patlayabilomuş. inceymiş sanırım. onu izlerken halime çok şükrettim. benki sorunsuzum kesinlikle. iş çıkışı eşorfmanlarımı giyiyor hastaneye gidiyorum. alıyorum elime kitabımı 2 saat acısız ağrısız zaman geçiriyorum. şükretmeyi bilen biriyim normalde de ama sanırım artık hiçç tantana etmiycem yaşamımda.. sevgiler..
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ayse cim... ne güzel artık bu durumu keyifli hale getirip sadece şifa yönünü kabul ediyorsun... gurur duydum seninle.... bu günler geçecek.. istanbuldaydın yanılmıyorsam.. söz bu durum geçtiğinde ilk gerçekleşen istanbul buluşmasında benden sana miss gibi çukalatalı kek... başka şehirdeysende kargo ile yolarım... yeterki sen bu günlerde olan sağlığına dikkat et ve bol bol şifalan... dualarımız .. yüreğimiz seninle... sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
![]() | ![]() hii.bayılırım çikolatalı hemideee. ağzımın suyu aktı vallaa..:)) istanbula gelmedimde 7 aralık akşamı gelicem ama. pazara kadar ordayım toplantım var. gündüz doluyum ama gece buluşma olsada katılsammmmm... pazar 1,30 uçağıyla dönücem maseleeefff....
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() seni kortizonla başbaşa bırakmıcam galiba yakında bende tekrar başlayabilirim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() | ![]() aynı şeyleri tekrar tekrar ve tekrar yaşamak ve benimki sadece kortizon kullanmakda değil onun yanında başka şeyler ve kortizondan beter |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() hayırdır eylemcim noldu gene yahu... dusun gerçi sende bu şirinlik ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
![]() | ![]() pozitiflikten çok uzaklaştım. hastalığım tekrarlıyor sanırım.geçen yıl bu zamanlar yaşadıklarımı tekrar yaşamak zorundaa kalabilirim.herşey iyiydi ama bir haftadır her anlamda hayatım alt üst oldu |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
![]() | ![]() geçmiş olsun.. neden tekrarlıyor peki? ve sakıncası yoksa neyin var örenebilirmiyim?..... ben kortizonun ağır kısmını aldım aslında. şimdi bu hafta bir kez, haftaya 15 de bire düşecek ve sonra birkezde ayda bir alıp bitiricem sanırım. ama iyileşmedim ben ya.. yani gözümdeki o ödem geçmedi korkarımki... ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım kortizonlu hayat :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız görülebilecek şeyler görülecek diye birşey yok.ama kandırmaya çalışma heleki tuz konusunda emin ol o hep senden bir adım öndedir görmesende hissetmesende o yüzden denemeye kalkma bir daha.inşallah hep böyle sorunsuz gider tedavin...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi