![]() |
Ynt: sizlerle paylaşmak istedim çok güzel bir yazı..başarı hep zor olanla geliyor..ne kadar garip..bugün arkadaşımlada aynı şeyi konuştık ve hayattan örnekler verdik..şuan en mutlu olan daha öncesinde çok ızdırap çekmiş oluyor..okul hayatında çok başarılı olanlara bakın genelde eğitim imkanlarına çok zor ulaşan maddi açıdan zayıf yada o ortamı zor oluşturabilmiş kişilerdir. yada şuan gerçekten çok zengin olaların hayatına bakın fakirliğim tam göbeğinden geliyorlardır.hayat mücadeleyi seviyor..alın terini..vazgeçmemeyi ..acı çekni ızdırap çekeni demk istemiyorum . hani bir söz var en karanlık an güneşin doğmasından hemen önceki andır.yazıda da en kötü anı en karanlık anı kartalın aslında yeniden doğuşu oluyormuş..şuan bende dipte biryerlerdeyim daha dibi olmadığına göre elbet yükseleceğim ;) candan erçetin in şarkısı geldi aklıma : Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna |
Ynt: sizlerle paylaşmak istedim sevgili burcu dipte olmak çok iyidir..ayaklarını zemine hızla bir vurdunmu hemen yükselmeye başlarsın...yalnız yükselirken yavaş yükseldiğini düşünüp üzülme..bununda şu yüzden olduğunun farkında ol..birden yükselirsen vurgun yeme ihtimali var bilinçaltımız vurgun yememizi engellmek için koruyor bizi..saygılı sevgiler |
Teşekkürler.. Gerçekten hoş bir paylaşım.. Teşekkür ederim. |
Ynt: sizlerle paylaşmak istedim Teşekkürler hayalayaz; Yeniden doğuşu çok güzel anlatan bir hikaye.Kendimi buldum içinde. Paylaşım için teşekkürler. super |
Ynt: sizlerle paylaşmak istedim Sevgili hayalayaz, paylaşımınızda olduğu gibi her son yenibir başlangıç demek, daha güçlü bir şekilde yola devam edebilmek sizinde yazdığınız gibi ışığı önümüze alıp yürümek... teşekkürler.. |
Ynt: sizlerle paylaşmak istedim acayip şekilde güzel |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 AM. |